Şimdi Ara

Arabamın orjinalliği bozuldu ve parça yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen cuma günü park halindeyken arabama vurmuşlardı.Arabam full orjinal değişensizdi.Ön Tampon hariç.Şimdi sol arka çamurluk değişcek.Hemde yan sanayi takılacak.Aradaki farkı ödeyip orjinal parça taktırayım diyorum orjinalı geçtim yan sanayi çamurluk bile bulamıyoruz.Tofaşın parçası bile bulunmuyor.Bu soğuk havalarda arabasız kaldım ve arabamın orjinalliği bozuldu.Morelim bozuk sıfır araba alsam ve başıma böyle bi olay gelse depresyon geçiririm galiba

edit:arabam Tofaş Kartal yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 5 Kasım 2014; 18:21:07 >

• Araba nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal aracınız stilo.orijinal sıfır parça bulmanız zor.yan sanayi yerine çıkma orijinal tercih edin
  • Orijinal çıkma bulun. Önden darbeli v.b bir Kartal bulun. Ya da ne bileyim Bursa'daki Tofaş fabrikası ile görüşün.
  • Gecmis olsun. Parca kaliteli ise çok takilmayin bence.

• Sigorta experinden parça tedarik isterseniz önce eşdeğer ararlar bulamazlarsa extra ücret istemeden orjinal parça verirler yurtiçinde bulamazlarsa yurtdışından sipariş ederler

Siz "eşdeğer aramayın parça orjinal olsun" derseniz fazladan ücret ödersiniz ve yan sanayi olanı hiç aramadan hemen orjinalini getirirler yine yurtiçinde bulamazlarsa yurtdışı siparişi için beklersiniz ilave ücretler vergi kargo vs. size yansıtılmaz siz sadece orjinal farkını verirsiniz.

fazladan ücret ödemek istemediğinizi varsayalım bu durumda sigorta şirketi öyle her bulduğu parçayıda eşdeğer diye takamaz yasalar çerçevesinde o parçanın eşdeğer sayılabilmesi için ISO/TS 16949: 2002 kalite belgesinin olması gerekir bu belgenin ibrazını isteyin.

Fakat bunlar genel konulardır sizin durumunuz farklı tofaş kartalın orj. parçası dahi muhtemelen bu kalitenin altındadır buldukları yan sanayi parçayı takarlar bulunmuyorsa çıkma parçada kullanamazlar durum biraz karışık ödeme kabul ederseniz çıkma parçayı siz bulup servise verebilirsiniz ama tedarikte ısrar ederseniz ne olur bilmiyorum.

• Insanin bile biryerleri kırılıyor orjinallik gidiyor. Nedir bu dünya malina bu kadar dert yanmanin olmasaymi iyiymis fakat olmus caninizdan kiymetli mi be guzel abim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Opar olsaydı parça kalitesi yine iyi derdim. Geçmiş olsun.
  • arabam Tofaş Kartal yazmayı unutmuşum
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    ankara ostimde araştırıyoruz orda buluruz mutlaka
  • efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    yok hocam stilo değil bildiğin tofaş kartal kaportacı bile şaşırdı parçanın olmadığını öğrenince
  • sarı renkli taksi çıkması çürük kartal değil miydi araç? her tarafı macundu değişen olması bir yönden iyidir. kuru kaportaya çok takılmayın.

• Araç Stilo sanmıştım. Kartal ise araştırın mutlaka. Ünlü oto veya Özdemir Oto.
  • Orjinal olsa ne olur yan sanayi olsa ne olur. Hepi topu 2mm'lik sac parçası.
  • foruma aracının bir sürü fotoğrafını koyan arkadaş sendin sanırım,,, senin forumun lanetinden haberin yok heralde ,, ben geçen yıl koydum,ertesi gün arabam yanıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

Orjinal olsa ne olur yan sanayi olsa ne olur. Hepi topu 2mm'lik sac parçası.

Hepsinde değil ama bazı yerli markalar için büyük fark olabiliyor. Eski çamurluğu perçinlerinden söküp alsanız ve yenisini koysanız tam oturmayabiliyor. Yaşanmış örnekleri var. Parça orjinali gibi oturuyorsa zaten sıkıntı olmaz. Yüzeyi iyi değilse ufak birkaç macun yoklaması olur. Astarı, boyası biraz daha iyi atılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

foruma aracının bir sürü fotoğrafını koyan arkadaş sendin sanırım,,, senin forumun lanetinden haberin yok heralde ,, ben geçen yıl koydum,ertesi gün arabam yanıyordu

Audi'si yolda giderken sis lambasından tutuşan sen miydin
  • oto ünlü de mutlaka vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cliffsalih

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

foruma aracının bir sürü fotoğrafını koyan arkadaş sendin sanırım,,, senin forumun lanetinden haberin yok heralde ,, ben geçen yıl koydum,ertesi gün arabam yanıyordu

Audi'si yolda giderken sis lambasından tutuşan sen miydin

yok o ben değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.