Şimdi Ara

arabamın ederi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımı satmak istesem 39.500 e satılır mı 2011 ASTRA CDTİ 1.3 easytronic 7.300 km de sadece ön farı değiştirdim çünkü farın camı çatlamıştı

oda set olarak değişiyormuş birde tampon çizildi onu boyatmıştım allaha Şükür hiç bi hatası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 18 Mart 2012; 0:06:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

aracımı satmak istesem 39.500 e satılır mı 2011 ASTRA CDTİ 1.3 easytronic 7.300 km de sadece ön farı değiştirdim çünkü farın camı çatlamıştı

oda set olarak değişiyormuş birde tampon çizildi onu boyatmıştım allaha Şükür hiç bi hatası yok

donanımı ne ?
  • Hocam siz aracı yeni almamış mıydınız hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanar46

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

aracımı satmak istesem 39.500 e satılır mı 2011 ASTRA CDTİ 1.3 easytronic 7.300 km de sadece ön farı değiştirdim çünkü farın camı çatlamıştı

donanımı ne ?

full donanım tek eksik soonroof
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Hocam siz aracı yeni almamış mıydınız hayırdır

hocam yeni aldım aklımda başka yatırım planları varda o yuzden belki satabilirim
  • hocam etmez anca 37 filan
  • sedansa 39 edebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu arabanın model ne beyler
    9 yıl önce açıldı
    Bu araba nedir ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2011 model CDTİ 1.3 düz vites 10.500 KM deki aracımı 38.000 TL'na sattığıma göre, sende artı olarak otomatik vites olduğundan o fiyata satman gayet kolay diye düşünüyorum.
  • hocam boyle piyasası anlasılmaz. Burada 20 bin liraya koydum zamanında aracımı satacaktım... millet etmez dedi galerici geldi 20bin lira verdi. Hoş bu seferde ben satmadım = )

opel alıp satan birine sorun baska araç kullanıp yorum yapanlara bakmayın.
  • Otv muafiyetli (engelli) alınmadı mi araç?
    5 sene sonra dusunursun..
  • araç classic versiyonmu ve donanımı rengi nedir
  • Net ilanlarına göre 39.500 normal görünebilir.

Ama aracınızı satacağınız fiyat 38 Bin Tl.

Daha yukarısını kim verirse hemen satın.
  • Kaca aldiniz arabayi?
  • ben 2011 model 8.000km'deki astra hb manuel vites aracımı 1 ay önce takasta 40.000tl'ye verdim.sizin aracınızda en kötü 39.000tl'ye gider bence.
  • malesef yatırım planım olmadı arabamla mutlu mesut yaşamaya devam
  • Değerli arkadaşım Deep_Blue_1;

2011 Haziran ayında aldığımız Astra Classic 1,3 CDTI Easytronic aracımızı, 27.01.2012 de yaptığımız kaza neticesinde perte çıkarttık. Aşağıdaki linkte detayları görebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_57906641/mpage_1/key_/tm.htm

Bu araç için Liberty Kasko ile kısa bir pazarlık sonucu 39.000 TL'ye pert mutabakatı sağladık.

Astra Classic 1,3 CDTI her ne kadar bir önceki jenerasyon olsa da, başarılı satış grafiğine sahipti. Ancak bildiğim kadarıyla, EURO 4 motoru nedeniyle, 0 km satışı durduruldu. Benzinli motor satışı devam ediyor.

Tahminim, 38.000'e çok rahat, 39.000'e ise biraz bekleyerek satabileceğin yönünde

Saygılar

• Bu arada pardon, son mesajını görmemişim.

Arabanla kazasız, belasız, sağlıklı ve mutlu günler geçirmen dileğimle

Önder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.