Şimdi Ara

Arabamın cd çalarını çaldılar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese.Fiat linea aracımın işyerindeki açık otoparktayken camı kırıp cd çalarını çalmışlar.Otoparkçıya camı taktırttım fakat şimdi cd çaların sıfırı servisi arayıp sordum 1.200 tl. Otoparkçıyla gittik bi çıkma cd çalar taktılar doğru düzgüb çalışmadı istemem dedim yarın daha temizi gelcek dediler yarında onu deneyeceğim eğerki olmazsa ne yapabilirim sizce pioneer felan taksam çokmu sırıtırki ??

• Benim aracında çalınmıştı hemde düzgün çalışmayan cd çaları götürmüşler. Önce sinir olmuştum sonra kaskodan Alpine aldım hemde usb girişliydi. Hoparlörleride pioneer taktırdım ve iyiki çalmışlar demiştim. O günden beri zevkle müzik dinliyorum aracımda orjinal cd çalar tam bir işkenceydi.

Yuvasında sırıtmayacaksa kaliteli bir marka cd çalar al ve otoparkçılara ödet.
  • Pionner al gitsin. Yemişim orjinalini.

Araçlardaki hazır ses sistemlerinin çoğu işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Pionner al gitsin. Yemişim orjinalini.

Aslında güncel modellerdeki ses sistemleri iyi ancak 2004-2005 ve daha öncesi modellerdeki müzik sistemleri tam bir işkence. 2004 model kedi gözlü polo aracım varken, kaset çalarlı, aynı zamanda sesi biraz fazla açtığın zaman parazit yapan, radyosu doğru düzgün çekmeyen bir sistem vardı.

Durumun farkında idim ancak görselliği bozmak istemiyordum. Kırmızı mavi ışık kombinasyonu çok hoşuma gidiyordu. Fakat daha fazla dayanamadım, tabiri caiz ise, "yemişim orjinalliğini" diyerek değiştirttim. Sonra müziğin keyfine vardım

• Bakalım 600 tl verdi otoparkçı adama yarın araçla gidip yeni gelen orjinal cd çaları taktıracağız eğer oda problemli hırpalanmış çıkarsa o zaman pioneer taktırtayım bende napayım ama işte sırıtmasından çekiniyorum açıkçası :S çünkü 3-4 ay sonra aracımı satıp değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden orjinal cd çalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Aslında güncel modellerdeki ses sistemleri iyi ancak 2004-2005 ve daha öncesi modellerdeki müzik sistemleri tam bir işkence. 2004 model kedi gözlü polo aracım varken, kaset çalarlı, aynı zamanda sesi biraz fazla açtığın zaman parazit yapan, radyosu doğru düzgün çekmeyen bir sistem vardı.

Durumun farkında idim ancak görselliği bozmak istemiyordum. Kırmızı mavi ışık kombinasyonu çok hoşuma gidiyordu. Fakat daha fazla dayanamadım, tabiri caiz ise, "yemişim orjinalliğini" diyerek değiştirttim. Sonra müziğin keyfine vardım

2004'ten öncelerinin ana üniteleri şimdiki teknolojiye kafa tutamadığı için sistemler vasat altı gibi duruyor ama Bir teyp takınca hoparlör değiştirmeden mükemmel bir kalite yakalanıyor :)
    Focus I,Golf IV Çok güzeldir ses sistemleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

quote:

quote:

2004'ten öncelerinin ana üniteleri şimdiki teknolojiye kafa tutamadığı için sistemler vasat altı gibi duruyor ama Bir teyp takınca hoparlör değiştirmeden mükemmel bir kalite yakalanıyor :)

İnsan zannediyor ki, hoparlörden dolayı kötü ses. Müzik tesisatı yapan kişi eskileri sökmeyelim onlarla alakası yok ama arkaya 2 oval hoparlör takalım dedi tamam demiştim. Çoğu kişide dikkat ediyorum, mp3 çalmayan cd cd uğraşan kişiler var. Değiştirmelerini tavsiye ettiğimde, "Orjinalliği bozmayayım" diyor. E sırf orjinallık bozulmasın diye ses zevkinden olacaksam ne anladım ben o işten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arabaya müzik cd si hazırlamak!
    19 yıl önce açıldı
    Megan I Teybini Nasıl Sökeriz?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kusuruma bakmayin ama size sizin cd calarini satiyor olmasinlar?

Bir tek benim mi aklima geliyor bu?

Gecmis olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnsan zannediyor ki, hoparlörden dolayı kötü ses. Müzik tesisatı yapan kişi eskileri sökmeyelim onlarla alakası yok ama arkaya 2 oval hoparlör takalım dedi tamam demiştim. Çoğu kişide dikkat ediyorum, mp3 çalmayan cd cd uğraşan kişiler var. Değiştirmelerini tavsiye ettiğimde, "Orjinalliği bozmayayım" diyor. E sırf orjinallık bozulmasın diye ses zevkinden olacaksam ne anladım ben o işten.

Yani :)
    Bariz farklar oluyor aslında ..
    Mesela farkını şöyle küçük bir şekilde de anlatilabilir .
    Bilgisayar hoparlörünü telefona bağla bi şarkı aç son ses ve kalite bakımından; Sonra Hoparlörü Laptop'a bağla Aynı şarkıyı aç son ses ve kalite bakımından belirgin bir şekilde farkı var.
    Benim telefonum küçük çaplı bir telefon olduğundan fazla özelliği olmadığından (Nokia C3) 2000-2004yıllarının kaset çalar teybi gibi düşündüm :)
    Laptop'uda CD/Mp3 Çalar olan bir teyp olarak düşündüm kalite gerçekten çok farklı Tabi kaliteyi algılamak için 2+1 5+1 ses sistemine ihtiyaç duyulabiliyor Bass ve Tiz oranını daha da hissetmek için :)
    Teşekkür ederim mesajın için
    İyi Akşamlar.

• quote:

Rica ederim, iyi akşamlar.
  • Öncelikle Geçmiş Olsun.Bence Kaliteli Bir Teyip Alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Ya kusuruma bakmayin ama size sizin cd calarini satiyor olmasinlar?

Bir tek benim mi aklima geliyor bu?

Gecmis olsun

Parasını ben vermiyorumki otoparkçı kendiveriyor o yüzden öyle bişey olamaz yani benim cebimden çıkan birşey yok otoparkta çalındığı için doğal olarak hatalı olan otoparkçı ve masrafıda üstlenen o mecbur :S bakalım bugünkü cd çalar inşallah düzgün temiz bişey çıkarda rahatlarım artık.. orası bomboşduruyor ve kabolar fışkırmış bi şekilde kendimi çok kötü hissediyorum oraya bakınca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.