Şimdi Ara

Arabamı park ettiğim yeri bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evim cadde üzerinde olduğundan sürekli araçlarla dolu oluyor. Çoğu bilindik araçlar ama yan sokaklardan vs.. gelenler de çok.

Şimdi 1-2 densiz çıkıp " anladık araban var " muhabbeti yapmasın lütfen.

Gece işten döndüğüm zaman mesela yan sokağa bırakıyorum arabayı sabaha unutuyorum bu hafıza zayıflığından kaynaklanıyor tabi. Mesela bu sabah yolun tam karşısındaki ara sokağa park etmişim inanın yan sokağa 2. defa girerken kuruyemişçi dedi ne arıyon, abi arabayı dedim.. karşı sokağa bırakmışsın olm dedi (onun arabası da önündeymiş)

avm'lerde de aynısı başıma geliyor.

Geçen gün capacity alışveriş merkezine gittim. C28 diye telefonun taslaklarına kaydettim park ettiğim yeri. Ulan sonra taslağa kaydettiğimi unuttum 15 dk araba aradım.

Ne olacak benim bu halim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanızı Park Ettiğiniz Yeri Bulamıyor Musunuz?

Arabanızı park ettiğiniz yeri unutmak, oldukça sinir bozucu bir deneyim olabilir. İşte arabanızı bulamıyorsanız izlemeniz gereken adımlar:

• Sakin kalın ve panik yapmayın. Arabanızı unuttuğunuzda panik olmak kolaydır, ancak bu sadece durumu daha da kötüleştirir. Sakin kalmak ve mantıklı düşünmek, aracınızı bulmada size yardımcı olacaktır.
    • Son hatırladığınız yerden başlayın. Arabanızı park ettiğinizi en son nerede hatırladığınızı düşünün. Oradan aramaya başlayın ve park ettiğiniz yeri bulana kadar çevreyi inceleyin.
    • İşaretleri ve referans noktalarını kullanın. Park ettiğiniz yere yakın olabilecek işaretlere veya referans noktalarına dikkat edin. Bu ipuçları, aracınızı bulmanıza yardımcı olabilir.
    • Diğer insanlara sorun. Yakınlarda bulunan kişilere arabanızı görmüş olup olmadıklarını sorun. Yardımsever biri, arabanızı bulmanıza yardımcı olabilecek bir ipucu verebilir.
    • Telefonunuzu kullanın. Akıllı telefonunuzda GPS veya harita uygulaması varsa, arabanızı bulmanıza yardımcı olması için bunları kullanabilirsiniz. Aracınızın konumunu paylaşma özelliğini etkinleştirdiyseniz, arabanızı uzaktan da bulabilirsiniz.
    • Park yardımcı uygulamalarını kullanın. Bazı araçlar, arabanızı bulmanıza yardımcı olacak park yardımcı uygulamalarıyla donatılmıştır. Uygulamayı kullanarak aracınızın konumunu bulabilirsiniz.
    • Güvenlik görevlilerine başvurun. Bir alışveriş merkezi veya başka bir halka açık alana park ettiyseniz, güvenlik görevlilerine arabanızı bulmanız konusunda yardım isteyebilirsiniz.

Bu adımları takip etseniz bile arabanızı hala bulamıyorsanız, yerel polise başvurun. Arabanızın çalınmış olma ihtimalini bildirmeleri gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aracına verici koy
  • Doktora görün derim ben ciddi seviyede unutkanlığın
  • Merak ettim okul hayatın nasıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Doktora görün derim ben ciddi seviyede unutkanlığın
    Geçenlerde benzeri bana olmuştu.Aracı park ettiğim yeri karıştırmıştım dönüşte elimde anahtar alarmı çalıştırıp duruyordum bütün millet bana bakıyordu
  • Telefonunda navigasyon ozelligi varsa find my car tarzi program yukleyerek aracini biraktigin noktayi kaydedebilirsin.
    Ufak bi not defteri gibi bir seyi arabanin anahtarina ilistir.
    3 doktora git.en onemli ve kesin cozum bu olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Merak ettim okul hayatın nasıldı?
    Biz denize gittiğimizde akşam olunca arayıp bulamamıştık. 1 saat sonra bulduk ama ilk defa gittiğimiz bir yerdi.

Seninki bambaşka bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

Telefonunda navigasyon ozelligi varsa find my car tarzi program yukleyerek aracini biraktigin noktayi kaydedebilirsin.
    Sende beyin erimesi var panpa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

Telefonunda navigasyon ozelligi varsa find my car tarzi program yukleyerek aracini biraktigin noktayi kaydedebilirsin.
    eline yaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Biz denize gittiğimizde akşam olunca arayıp bulamamıştık. 1 saat sonra bulduk ama ilk defa gittiğimiz bir yerdi.

Seninki bambaşka bir şey.

Alıntıları Göster
    Her şeyi unutuyorum desem yeridir. Yani ; " 3 tane kırmızı kalem al" deyin bana gider 3 tane mavi kalem alırım. Rakamı değil de rengi unuturum mesela.
    Haftada en az 1 kere balık yiyorum ama bi faydası olduğu yok..

Allah şahit en az 10 kere banka kartımın şifresini unuttum her seferinde de arayıp istedim şifreyi. Bu kadar da olmaz ki ya

• Doktora gorunmende fayda var. Ilerleme durur en azindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

eline yaz :D

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Her şeyi unutuyorum desem yeridir. Yani ; " 3 tane kırmızı kalem al" deyin bana gider 3 tane mavi kalem alırım. Rakamı değil de rengi unuturum mesela.
    Haftada en az 1 kere balık yiyorum ama bi faydası olduğu yok..

Allah şahit en az 10 kere banka kartımın şifresini unuttum her seferinde de arayıp istedim şifreyi. Bu kadar da olmaz ki ya

Alıntıları Göster
    yani beyinde bi sorun olduğu yadsınamaz, herkese bedava, sana gelince paralıymış demek

• quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

Alıntıları Göster
    Benimde başıma geldi böyle bi olay arabayı çektiğim yere bakıyorum yok oraya buraya bakıyorum yok.
    Sonra yoruldum atladım otobüse (arabayı çalmış olamazlar 2008 a4)eve gittim.
    Sonra araba babamın üzerine olduğu için arabanız çekilmiştir diye bildirim geldi gittik aldık arabayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

yani beyinde bi sorun olduğu yadsınamaz, herkese bedava, sana gelince paralıymış demek

Alıntıları Göster
    bencede doktora git herseyi unutmak kötü gerçekten. telefona yazdıgın halde onuda unutuyormusun işin zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

Alıntıları Göster
    Yakın bir tarihte Fahriye Evcen de arabasını park ettiği yeri unutarak polise başvurmuştu.

Meğersem aracı bir sokak arkaya park etmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

bencede doktora git herseyi unutmak kötü gerçekten. telefona yazdıgın halde onuda unutuyormusun işin zor :)

Alıntıları Göster
    kendini de unutsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

kendini de unutsaydın

Alıntıları Göster
    Benimde basıma geliyo zaman zaman. 1 saat arabayı arıyorum ama eglenceli oluyo bi taraftan kendime küfür edip bi taraftan araba aramak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Benimde basıma geliyo zaman zaman. 1 saat arabayı arıyorum ama eglenceli oluyo bi taraftan kendime küfür edip bi taraftan araba aramak

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

kendini de unutsaydın

Alıntıları Göster
    bi kan testi yaptir o zmaan sorun ne anlarsin cidim eger sende bu yazida cidiysen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.