Bildirim
Arabamı kaça satayım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 milyona satarsan anlaşalım.
_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
holosko artı bir miktar para işler
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
Yarım milyona da satarsın gibi zira ekonomist rte ile her şey mümkün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2022 sonu 500 bin lira olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayatin boyunca bir daha araba almayacaksan sat. Ama yine araba alacaksan uzerine bi 250 daha vermeye hazirlan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 5 Aralık 2021; 0:11:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Ayda 15 bin gelir eden bir ineğin var ve bunu satmak istiyorsun.
Her ay karı koca çalışan bir çiftin gelirini getiriyor o 1.4 easy egea.
Bırak emekli olana kadar dursun ilerde satar bir dükkan açarsın.
Doldur otomobil yedek parçalarını bir dükkana sat sat kâr et.
850.000 usd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ zevklerin binlercesi bir tane acıyı telafi edemez -
Dövizden hızlı prim yapıyor egealar, parayı daha karlı bir yere koymayacaksanız çekin otoparka dursun.
679.250 TL eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Böyle giderse 1 milyon dolara alıcınız olur az sabır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Mart Nisana 300-350 eder diye tahmin ediyorum. Şu konuştuğumuz paralara bakın ne hale geldi piyasa.
Haziran 2020 de hb 1.4tjet 30 binde boyasız full paket egeayı 109 bine almıştım.
Klimalı Toros ona 250 verenin aklı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ülkenin gerçekleri bu artık, 2020 model 250 bine ne alınır o zaman tavsiye olarak ???
_____________________________ İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\ -
saadet ziniciri - ponzicilik gibi oldu bi iş...birilerine er geç patlayacak...du bakalım.
_____________________________ -
Satıp araç değiştireceksen şimdi satmanın veya beklemenin anlamı yok, alacağın araç da aynı oranda zamlanıyor.
Ha; artık araba ile işim olmaz almayacağım diyorsan yılbaşı sonrasında satabilirsin.
_____________________________ -
Arabayı sat. bir yerlerde organik tarım falan yap. böylece konuya başlık açıp durmazsın.
Ne arabaymış arkadaş. Ömrümüzü yedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt