Şimdi Ara

Arabama vurdular(edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:

9dan beri sanayideyim simdi geldim. Arabadan az cok anlayan bir arkadasimla beraber gittik. Vuran aracin sahibiyle bulustuk. Korktugum gibi olmadi.

Once tamponcuya gittik. Adam yarin gel dedi cok yogunum dedi. Ben biraz direttim. Simdi cenazem var 3-4 gibi gel dedi. 3'te gittim. Dürüm yiyordi. Yogunluktan basini kasiyamayan adam. Once tamponu birak dedi sonra tamponsuz dolasirsan camurluklar zarar gorur arabayi birak dedi. Ben arabayi birakamam dedim. Ben diretince 1-2saat surer dedi ben de zamanim cok dedim 15dk tamponu soktu ve kaynak yapti tampomdaki yirtiklar icin. Tamponcu vuran adamla konusmustu. Para vs vermedim kendi aralarinda hallettiler.

Ordan boyaciya gittik macun surdu. Boyacida cook mesgulum cok isim var dedi. Ben sana haber veririm gelirsin boyariz dedi. Carsamba arasada aramasa da gidecegim.

Vuran aracin sahibi boyaciya sadece macunlu yerleri gosterip oralari boyarsin dedi. Tamamen tamponu boyamasi gerekmez mi?

----------------------------------------------------------------------

Arabaya aksam saatlerinde vurmuslar. Kimin vurdugunu buldum adam vurup kaciyor. Araba sahibini kameradan buluyorum. Arac sahibi emanet verdim vs dedi ama yalan. Adam tekin bir tip degil. Ilk defa boyle bi olay yasadim. 20 yasindayim.

Arac sahibi yarin sanayiye gel halledecem ben vs dedi. Bu islerden hic anlamiyorum.

Yarin arayacagim fakat acmayacagindan adim kadar eminim.

1-Nasil bir yol izlemem gerek?

2-Oldu da adam yaptirirsa nasil yapmali bazilari tampon macunlanacak tampon tamamen boyanmali diyor. Tamponda kucuk yirtikts var arabayi onlara birakmak istemiyorum lutfen acil yardim edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2020tayfad -- 17 Mayıs 2021; 17:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi ustanızdan fiyat aldıktan sonra;

İlk aşama: Önce nakit ödeme istiyorsunuz, olmazsa

İkinci aşama: Nakit ödemedi ise tutanak tutalım diyorsunuz, sigortadan yaptırıyorsunuz, o da olmazsa

Üçüncü aşama: Karakola gidip şikayetçi oluyorsunuz.

İmkanınız olursa karşı aracın da mümkün olduğu kadar detaylı resmini çekin.

Tek gitmeyin, polemiğe girmeyin. Araba bir şekilde onarılır.

• Kesinlikle tek gitmeyin, onun dediği ustaya değil kendi seçtiğiniz ustaya ya da servise gidin. Soğukkanlı olun. Ben çıkma bulurum, kayınçodan alırım laflarına kanmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Kesinlikle tek gitmeyin, onun dediği ustaya değil kendi seçtiğiniz ustaya ya da servise gidin. Soğukkanlı olun. Ben çıkma bulurum, kayınçodan alırım laflarına kanmayın.

Adam cok ters bi tip kafasi guzel belali biri. Benim tanidigim var sanayide dedi. Bende tamamdan baska bisey diyemedim

• Kamera görüntüleri varmış. Ters yaparsa polise gidersin. O koşar pesinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Kamera görüntüleri varmış. Ters yaparsa polise gidersin. O koşar pesinden.

Kamera benim arabaya vurdugu ani cekmiyor malesef. Vuran arabayi cekiyor. Vurma saati uyuyor. Sonra arabayi buluyoruz. Onun sag tampondada bizim arabanin izi vardi oyle anlasildi

• Kendi ustanızdan fiyat aldıktan sonra;

İlk aşama: Önce nakit ödeme istiyorsunuz, olmazsa

İkinci aşama: Nakit ödemedi ise tutanak tutalım diyorsunuz, sigortadan yaptırıyorsunuz, o da olmazsa

Üçüncü aşama: Karakola gidip şikayetçi oluyorsunuz.

İmkanınız olursa karşı aracın da mümkün olduğu kadar detaylı resmini çekin.

Tek gitmeyin, polemiğe girmeyin. Araba bir şekilde onarılır.

• Adamı aramadan polisi arasaydın adamı kameradan polis bulurdu herşeyi hallderdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladigim kadariyla urket birisin polisi arayabilirsn carpip kacmaninda cezasi var onlar halleder...

• Ver mini onarıma ya da servise tampon boyanacak altı üstü.
    Faturasının foto çeker gönderirsin.
    Kimin ne ayağına gidiyorsun, gelsin efendi efendi konuşursun.

Baktın ayak yapıyor, adliyeye, savcılığa elindeki kayıtlar ile (fatura foto, telefon konuşma saatleri vs) güzel bir şikayet dilekçesi yazıyorsun. Sorun bitiyor.

Yeterince Belalı biri olsa YouTube Kanalı olurdu, Reis ..... Diye.
    Polis en fazla tutanak tutar. Karakol kanalıyla da şikayet olustutabilirsin ama bu tiplerin orada da tanıdığı oluyor. Orada boşuna kendine iş çıkarmamak için korkuturlar seni.
    Hatta doner sermaye kağıt kürek parası isterler.

Bu ne ya, adam belalı diye git bir de çiçek çikolata yolla istersen. ülkede millet aç yatıyor, yarın yuva kurup hayatın gerçekleriyle tanışacaksınız, herkesin belası kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 17 Mayıs 2021; 5:26:38 >
  • Onun dediği yere götürme arabanın sağını solunu söküp sağlam parça yerine çıkma parça felan takarlar tanımadığın kişilere bırakma aracı , kendi bildiğiniz yere yaptıracağınızı belirtin yanaşmazsada bu işe hukuki yollarla hakkınızı arayın.

• Sanayiye falan gitmeye ne gerek var dostum tutanak tutun sen yoluna o yoluna

• 2020tayfad kullanıcısına yanıt
    Keşke biraz diretseydiniz. Giderken 3-4 arkadaş bulup öyle gidin. Karşı taraf da öyle gelecek haberiniz olsun.

Test edildi, onaylandı.

• Tutanak tutturup kendi servisinize, kaskonuz varsa yetkili servise gitmenizi öneririm. Böyle yapılan işten hayır gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit geldi. Ayrica sormak istedigim bir diger soru, macun atildiktan sonrs hafif bir yagmur yagdi. Sorun olur mu? Ayrica plakalikta kirik var onu da soylesem parasini vs verir mi yada elinde varsa yaptir mi?

• Kardeş tutanak tutup çekecektin servise niye muhatap oluyorsun

• 2020tayfad kullanıcısına yanıt

Birşey olmaz. Bu arada, şöyle bir yöntem var, airbag bilmem ne parçası için çarpıp sanayiye biraktirip güzel yoluyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Birşey olmaz. Bu arada, şöyle bir yöntem var, airbag bilmem ne parçası için çarpıp sanayiye biraktirip güzel yoluyor...

Tam da aklıma geldi.

insanlardan her şey beklenir valla.

böyle bir durumda tutanağı tutup servise bırakacaksın arabanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Kamera görüntüleri varmış. Ters yaparsa polise gidersin. O koşar pesinden.

Bazen polis de hiç ilgilenmiyor bu tür işlerle.

Diğer yandan adamın kafa kıyaktı herhalde tamponu iyi aşağı indirmemiş.

• resimde gözüken plakanın sağına macun sürdüler dün oglenden sonra 4 5 gibi. onun iyice kurumasını bekliyorum. yarında boya için götürecegim. sorum şu: adam sadece macunlu yeri ve çizdiği yeri boyatacak. tamponun tamamen boyanmazsa ilerde sorun olur mu? boya farklı durur mu?

• Boya rengi tutarsa sorun olmaz. Bazı boyacılar metalik renkte kaportada dahi tutturabiliyorlar avuç içi kadar yerleri. Zaten tutmazsa tamamını boyattırın tamponun ama bu sefer tamamı kaporta ile tutmayacak öyle bir sorun var. Arabama vurdular(edit geldi) Rötuş yapılabilecekken tamamen boyatmak gereksiz bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.