Şimdi Ara

arabama tek binmek,başkaları olmaması daha hoşuma gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek başıma olunca düzenli temiz oluyor,ama başkaları binince o zaman eşyaların yeri değişiyor teyp ayarı,araba içi pislenmesi,kül düşmesi vs
    sonra araba içini düzenlemek lazım,içini temizlemek lazım,zamanla bıktığım için tek başıma binmek hoşuma gidiyor,kimseyi istemiyorum
    sizde böylemi

• yok
  • Ben yanıma arkadaşımı alırım, kemerini taktırırım ve hiçbir şeye elletmem.

Elletmem derken hiç uyarmadım yani zaten ellemiyorlar hiçbir şeye.

Tek araba kullanmak yada yanında biri varken araba kullanmak gibi bir ayrım yapamıyorum, ikisi de aynı benim için.

Eşimle gezeceksek de eşimin arabasını çıkartıyoruz, ben arka koltukları indirip arkaya yatıyorum gideceğimiz yere de eşim götürüyor.
  • Böyle konular konu dışının konusu değil mi ya
  • Yine dondü Troll king

Dh konu dışı konu dışı özel bitti şimdi Burdasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin Türkiye'nin geneli öyle zaten.

Sabah trafiğinde bakın, kaç tane arabanın içinde 1'den fazla insan oluyor ki?

Ben okula arabayla gideceğim zaman yol üzerindeki arkadaşları da alıyorum, 3 kişiyi 3 araba taşıyacağına 3 kişiyi bir araba taşıyor.
  • öyle valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek araba kullanmak daha rahat bence.
  • Tek kullanmak şöyle güzel arabaya zarar veren yok. Yanında biri olunca arabaya eşek gibi kullanan var ancak bu arkadaşım dostumsa canı sağolsun en nihayetinde metal yığını çok üzerinde durmamak lazım 3-5 sene sonra satılır unutulur gider arkadaşın öylemi. Bir arabayı kimsenin önüne geçirmem. Radyosunu kurcalasın nolcak trafikte giderken (gidemezken) ayarlarım belki daha güzel bir radyo bulurum nolcak. Kapıyı sert kapatır kopmadıya derim. İner binerken ayağını kapı içine vurur plastik birazcık zarar görür en nihayetinde plastik tanesi kaç para derim. Arabanın araba olduğunun bilincinde olmak lazım bence.

Hep denir ya bu ülkede insanın değeri yok vardır yoktur bilemem de benim gözümde bir arabadan fazla değeri var. Kasti bişey olmadığı sürece herşey oyuna dahil.
  • Aksine yanımda arkadaşlarımı olmasını isterim :)
  • Yalnız araç kullanacaksam trafiksiz boş yollarda kullanmayı severim.

Hava güzel olmalı.. sunroof açacaksın.. slow rock müzik açacaksın.. elektro gitar konuşacak.

Hele ormanın içinde yada deniz,göl manzaralı bir yolda kullanırsam dokunmayın keyfime..

Daha sonra çekeceksin aracı manzaraya karşı.. koltuğu biraz yatıracaksın.. müzik eşliğinde.. uyuşup rahatlayacaksın biraz
  • Arkadaşlarımla araç kullanmayı seviyorum.. ama müziğin sesini çok açıyorlar ve arabama temiz binmiyorlar o yüzden tek gezmeyi veya sadece 1 arkadaşımı almayı tercih ediyorum..
  • Viraj-düzlük-viraj olarak devam eden orman yolları gibi yollarda, yol boş ve hava iyiyse hareketli müzikle tek başıma kullanmak gibisi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Tek kullanmak şöyle güzel arabaya zarar veren yok. Yanında biri olunca arabaya eşek gibi kullanan var ancak bu arkadaşım dostumsa canı sağolsun en nihayetinde metal yığını çok üzerinde durmamak lazım 3-5 sene sonra satılır unutulur gider arkadaşın öylemi. Bir arabayı kimsenin önüne geçirmem. Radyosunu kurcalasın nolcak trafikte giderken (gidemezken) ayarlarım belki daha güzel bir radyo bulurum nolcak. Kapıyı sert kapatır kopmadıya derim. İner binerken ayağını kapı içine vurur plastik birazcık zarar görür en nihayetinde plastik tanesi kaç para derim. Arabanın araba olduğunun bilincinde olmak lazım bence.

Hep denir ya bu ülkede insanın değeri yok vardır yoktur bilemem de benim gözümde bir arabadan fazla değeri var. Kasti bişey olmadığı sürece herşey oyuna dahil.

Aynen katılıyorum.

• tek olmak her zzaman iyidir
    ben ailemi bazen bir yere götürüyorum yeminle canımı alıyorlar arkadaş
    ay aman ordan araba geliyor ay aman yavaş
    yav ben kör müyüm ? görüyorum
    yavaş git dedikleri de 70-80 le gittiğim zamanlarda yani.
    o yüzden tek olmak iyidir.
  • duruma göre değişir.

yağmurda tek başınıza şemsiyesiz ıslanmak ile

yağmurda el ele ıslanmak çok farklı kavramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

duruma göre değişir.

yağmurda tek başınıza şemsiyesiz ıslanmak ile

yağmurda el ele ıslanmak çok farklı kavramlar.

hocam allasen ne alaka şimdi yağmurla ıslanmak falan
    onlar kız arkadaş olunca geçerli
    zaten arabayla baş başa olmak benim için kız arkadaşla baş başa olmak gibi birşy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Yalnız araç kullanacaksam trafiksiz boş yollarda kullanmayı severim.

Hava güzel olmalı.. sunroof açacaksın.. slow rock müzik açacaksın.. elektro gitar konuşacak.

Hele ormanın içinde yada deniz,göl manzaralı bir yolda kullanırsam dokunmayın keyfime..

Daha sonra çekeceksin aracı manzaraya karşı.. koltuğu biraz yatıracaksın.. müzik eşliğinde.. uyuşup rahatlayacaksın biraz

+1 İşte budur.

• Yanımdaki kadınsa problem yokta erkek olunca keyifli olmuyor . Yanımdakinin zırt pırt teyiple oynaması da en kıl olduğum şey.
  • Pek arabaya tek binemiyorum hiç okula gidiyorum çıkışda arkadaşlar benden önce arabanın başında oluyorlar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.