Yüzbaşı
20 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yaylar sadece 1 gün kullanılmış olup site otoparkında sıkıntı yarattığı için satıyorum. 430 liraya alıdm 350 liraya vereceğim. isteyenlere araçın yaylı fotoğraflarını atabilirim
Merhaba arkadaslar yaşım 20, bu ikinci arabam olacak ilk arabam daha önce babamın kullanmış olduğu laguna 3 1.5 dci idi şu sıralar arabamı satıp bir coupe almayı düşünüyorum aslında ciddi ciddi düşündüğüm iki araç var birisi vw scirocco 1.4 TSI 160 PS DSG diğeri ise peugeot rcz 1.6 THP 156 PS otm. bu iki arac hakkında yorumlarınızı almak istiyorum daha önce kullanan sahip olanlar arkadaşların yorumları benim için çok önemli
arkadaşlar bugün battlefield 3 oyununu aldım ama kurmaya çalışırken tam beceremedim heralde şimdi 1 dvd'yi takıp orijini yükledim sonra cd keyi girdim orijin oyunu gördü ama galiba intertten indiriyor madem internetten indirecek bu dvdler neden var ben tam anlayamadım olayı internet hızı çok düük gözüküyor acaba ben mi yanlış yaptım cevaplar için şimdiden teşekkürler

internette gerekli araştırmayı yaptım ama tam cevabımı bulamadım eğer var ise kusura bakmayın ben bulamadım.
Merhaba arkadaslar yeni bir araba almak istiyorum aslında kafamdaki araçlar hep c segmenti idi bugün yeni ceed sormak icin kia bayine gittim ve Rio çok hoşuma gitti 1.4 dizel 6ileri Manuel'de fancy aracı test ettım araç çok hoşuma gitti bu arabayi kullanan arkadaslar var ise eğer deneyimleri paylaşırlarsa mutlu olurum

Diğer bir alternatifimde i30 du ama biraz pahalı geldi yani anlayacağınız 45-46 bin liraya b veya c segmenti iyi bir dizel araç almak istiyorum önerilerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

Not: b segmenti bir araca vereceğim maksimum miktar 42 bin liradir. C segmenti icin en fazla 46 ya çıkabildim
Internette yüzlerce inceleme var ancak hickimse yada forum Türkçe inceleme ve unboxing videosu yayınlamadi. Bunu yapmak DH e yakışır sony kullanıcılarını önemsemelerini ve sony xperia S icin inceleme videosu hazırlamalarını rica ediyoruz.

*herhangi bir türkçe xperia S inceleme videosu bilen varsa link atması rica olunur.
En geç 20 nisana kadar bi telefon almak istiyorum..belirttiğim fiyatlarda hangi telefonu almami önerirsiniz ??
Bu fiyat aralığında hangi telefonu önerirsiniz?? Cok beklemek istemiyorum en fazla nisani beklerim ..
HTC One X

Jenerasyon : 3G
Boyut : 134.4 x 69.9 x 9.3 mm
İncelik : 9.3 mm
Ağırlık : 130 g
İşlemci : Nvidia Tegra 3 1500MHz Quad-Core)
İşlemci : Dört Çekirdekli
Multitask : Var
Grafik işlemci hızı : ULP GeForce
Assisted GPS : Assisted GPS
Flash Desteği : Adobe Flash
Ekran Tipi : Super IPS LCD2
Dokunmatik Ekran : Kapasitif
Ekran Çözünürlüğü : 720 x 1280
Ekran Renk Sayısı : 16M Renk
Ekran Boyutu : 4.7"
Çoklu Dokunmatik Ekran : Var
Kulaklık Girişi : 3.5mm Jack
Disk Kapasitesi : 32 GB
RAM : 1 GB
Veri Transferi Hızı : HSDPA (21 Mbps)
Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps)
Wi-Fi Noktası Olabilme : Var
Bluetooth Versiyonu : v3.0
Fotoğraf Kamerası Piksel : 8 MP
Kamera Flaş : Var
Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p 1920x1080
Görüntülü Sohbet : Var (3G ve Wi-Fi)
İşletim Sistemi : Android 4.0 (Ice Cream Sandwich)

Sony Xperia S

Jenerasyon : 3G
Boyut : 128 x 64 x 10.6 mm
İncelik : 10.6 mm
Ağırlık : 144 g
Ekran Tipi : TFT LED
Dokunmatik Ekran : Kapasitif
Ekran Çözünürlüğü : 720 x 1280
Ekran Boyutu : 4.3"
Çoklu Dokunmatik Ekran : Var
Kulaklık Girişi : 3.5mm Jack
Disk Kapasitesi : 32 GB
RAM : 1 GB
Veri Transferi Hızı : HSDPA (14.4 Mbps)
Wi-Fi : Wi-Fi 802.11 b/g/n (150 Mbps)
Bluetooth Versiyonu : v2.1
Kamera : Var
Fotoğraf Kamerası Piksel : 12 MP
Kamera Flaş : Var
Video Kayıt Çözünürlüğü : 1080p 1920x1080
Görüntülü Sohbet : Var (3G ve Wi-Fi)
İşletim Sistemi : Google Android 2.3 (Gingerbread)
Uygulama Sayısı : Android Market
İşlemci : Qualcomm MSM 8260 Dual-core 1500MHz
Multitask : Var
Radyo : Var
Assisted GPS : Assisted GPS
Flash Desteği : Adobe Flash
2G StandBy Süresi : 450 saate kadar
3G StandBy Süresi : 420 saate kadar
2G Konuşma Süresi : 8.5 saate kadar
3G Konuşma Süresi : 7.5 saate kadar

Arkadaşlar Nisan ayında ülkemize satışaca çıkacak bu iki telefonun bilgilerini derledim. Sony;ekran ppi değeri,kamera,radyo ve sony tasarımı gibi avantajlara sahipken htc işlemci ekran büyüklüğü android 4.0 ve arayüz avantajlarına sahip. fiyatları tahminen xperia s için 1750 tl htc için 2000tl nin üstü olacaktır. Nisan ayında bu iki telefondan birini almak istiyorum sizin bu iki telefon hakkında tavsiyeleriniz ve yorumlarınız neler iyi forumlar.
silinebilir konu.
Arkadaslar yaklaşık bir aydır kullandığım iPad'in ekranında mavi bir leke farkettim bu olu pixel midir? Kayseri media markttan aldım aldığım yere götürürsem değildim yaparlar mı yoksa ekranı mı değiştirdiler ?
Hakkında
Meslek: İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
Forum İmzası:
Şampiyon Olmak Mümkün Fenerbahçe Olmak İmkansız

Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 455
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.432 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.