Şimdi Ara

arabama tek binmek,başkaları olmaması daha hoşuma gidiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: farks

Tek kullanmak şöyle güzel arabaya zarar veren yok. Yanında biri olunca arabaya eşek gibi kullanan var ancak bu arkadaşım dostumsa canı sağolsun en nihayetinde metal yığını çok üzerinde durmamak lazım 3-5 sene sonra satılır unutulur gider arkadaşın öylemi. Bir arabayı kimsenin önüne geçirmem. Radyosunu kurcalasın nolcak trafikte giderken (gidemezken) ayarlarım belki daha güzel bir radyo bulurum nolcak. Kapıyı sert kapatır kopmadıya derim. İner binerken ayağını kapı içine vurur plastik birazcık zarar görür en nihayetinde plastik tanesi kaç para derim. Arabanın araba olduğunun bilincinde olmak lazım bence.

Hep denir ya bu ülkede insanın değeri yok vardır yoktur bilemem de benim gözümde bir arabadan fazla değeri var. Kasti bişey olmadığı sürece herşey oyuna dahil.

hocam dedikleriniz doğru eyvallah saygı duyarım ama bazı konular var.
    mesela şu inerken ayakların plastiklere vurma olayı.
    ben aracımı temiz tutmayı seven bir insanım.
    dostlarımada saygı duyarım,severim hepsini.
    ama ne biliyim onlarda bana saygı duyarken ayrıyetten arabayada biraz özen göstermeleri gerekiyor.
    sonuçta bu bir emek ürünü.
    ben onların evlerine girerken temiz girip, düzgün hiçbiryeri bozmadan çıkıyorsam onlarda öyle yapmak zorunda.
    yani sonra bu tür şeylerin pisligini ben çekiyorum.
    her zaman plastikleri temizlemek zorunda kalıyorum, benim bindigim yer ile onların bindigi yer arasında çok fark var.
    araba temiz kalsın, binelim gezelim muhabbet edelim.
    ama düzgün olsun yeter benim için.
    bir keresinde arkadaşım aşırı abarttı onun bindigi yer aşırı pis, ve plastikler hep çizik pis içinde zaten plastiklerdeki deliklerin arasında çamur giriyor ve çıkmıyor.
    temizlerken onuda çagırdım 3 saat ugraştık beraber temizledik.
    ondan sonra dikkatli davranmaya başladı zaten :)
    biraz titiz biriymdir araç konusunda, ne yapalım metal yıgını ama insanlar güvenilir degil ki.
    elinde sonunda gidiyorlar,metal parçası felan ama sonuçta bir arkadaş gibi benim için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CarlBenz

quote:

Orijinalden alıntı: farks

Tek kullanmak şöyle güzel arabaya zarar veren yok. Yanında biri olunca arabaya eşek gibi kullanan var ancak bu arkadaşım dostumsa canı sağolsun en nihayetinde metal yığını çok üzerinde durmamak lazım 3-5 sene sonra satılır unutulur gider arkadaşın öylemi. Bir arabayı kimsenin önüne geçirmem. Radyosunu kurcalasın nolcak trafikte giderken (gidemezken) ayarlarım belki daha güzel bir radyo bulurum nolcak. Kapıyı sert kapatır kopmadıya derim. İner binerken ayağını kapı içine vurur plastik birazcık zarar görür en nihayetinde plastik tanesi kaç para derim. Arabanın araba olduğunun bilincinde olmak lazım bence.

Hep denir ya bu ülkede insanın değeri yok vardır yoktur bilemem de benim gözümde bir arabadan fazla değeri var. Kasti bişey olmadığı sürece herşey oyuna dahil.

hocam dedikleriniz doğru eyvallah saygı duyarım ama bazı konular var.
    mesela şu inerken ayakların plastiklere vurma olayı.
    ben aracımı temiz tutmayı seven bir insanım.
    dostlarımada saygı duyarım,severim hepsini.
    ama ne biliyim onlarda bana saygı duyarken ayrıyetten arabayada biraz özen göstermeleri gerekiyor.
    sonuçta bu bir emek ürünü.
    ben onların evlerine girerken temiz girip, düzgün hiçbiryeri bozmadan çıkıyorsam onlarda öyle yapmak zorunda.
    yani sonra bu tür şeylerin pisligini ben çekiyorum.
    her zaman plastikleri temizlemek zorunda kalıyorum, benim bindigim yer ile onların bindigi yer arasında çok fark var.
    araba temiz kalsın, binelim gezelim muhabbet edelim.
    ama düzgün olsun yeter benim için.
    bir keresinde arkadaşım aşırı abarttı onun bindigi yer aşırı pis, ve plastikler hep çizik pis içinde zaten plastiklerdeki deliklerin arasında çamur giriyor ve çıkmıyor.
    temizlerken onuda çagırdım 3 saat ugraştık beraber temizledik.
    ondan sonra dikkatli davranmaya başladı zaten :)
    biraz titiz biriymdir araç konusunda, ne yapalım metal yıgını ama insanlar güvenilir degil ki.
    elinde sonunda gidiyorlar,metal parçası felan ama sonuçta bir arkadaş gibi benim için :)

Tabiki haklisiniz benim karsit gorusurum daha cok arabasini pamuklara sarip sarmalayanlara ve insandan ustun tutanlara. Tabi ki kolay kazanilmiyor para ve saygi onemli ahira girer gibi arabaya binilmez. Katiliyorum size sadece dozunu tutturmak onemli demem o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• müzik olayıda ayrı bir dert onada girersek,ben müzik açamıyorum,sürekli arabada dır dır dır konuşurlar,müzik herzaman kısık ve anlaşılmaz deredece oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Ben yanıma arkadaşımı alırım, kemerini taktırırım ve hiçbir şeye elletmem.

Elletmem derken hiç uyarmadım yani zaten ellemiyorlar hiçbir şeye.

Tek araba kullanmak yada yanında biri varken araba kullanmak gibi bir ayrım yapamıyorum, ikisi de aynı benim için.

Eşimle gezeceksek de eşimin arabasını çıkartıyoruz, ben arka koltukları indirip arkaya yatıyorum gideceğimiz yere de eşim götürüyor.

Adamdaki keyfe bak pis fasulye seni

• Ben kendım tek oldugumda arabayla konusuyorum ozellıkle kırmızı ışıklarda falan mıllet deli dıye bakıyo. Çaktırmadan kulağıma telefonu goturuyorum telefonla konusuomus gıbı yapmmaya devam ederekten konusmaya devam edıyom arabamla
  • quote:

Orijinalden alıntı: joshstewart

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

duruma göre değişir.

yağmurda tek başınıza şemsiyesiz ıslanmak ile

yağmurda el ele ıslanmak çok farklı kavramlar.

hocam allasen ne alaka şimdi yağmurla ıslanmak falan
    onlar kız arkadaş olunca geçerli
    zaten arabayla baş başa olmak benim için kız arkadaşla baş başa olmak gibi birşy

detayı anla işte bakışa göre değişir

göreceli yani.

• Benim malım kıymetli değildir. Hiç umurumda olmaz aksine yanımda birilerini isterim, arabayla yalnız gezmeyi sevmem.
  • Kafayı sıyırmış bu millet, cidden.

• Müziğin sesini çok açıyorlar bende daha çok tek binmeyi seviyorum. Ama kız olursa durum değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 14 Nisan 2013; 21:16:15 >
  • Ben tam tersi arabada akrabalarımın olmasını istiyorum, onlar yolda sohbet ederken bende dinliyorum hemde araç sürüyprum zaman eğlenceli ve çabuk geçiyor.
  • Aynen, beni tarif etmişsin.
  • arabada tek olucam koltuk hafif yatık şekilde olacak tabiri caizse yata yata sürücem gezicem öyle sadece araba sürcem bi amaç olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Böyle konular konu dışının konusu değil mi ya

14 yaşında ehliyetsiz bebeleremi konu açcaz,senin kafan karışmış

He tamam sensin şampiyon
  • arabası şahin olanlar umursamıyor,kalabalık gezmeyi seviyor
    arabası son model olanlar keyif alarak tek gezmeyi seviyor
    benim gibi 12 yaşında araba sahibi olup sürekli tamire götüren parası olmayanlarda tek gezmeyi seviyor sanırım
  • Valla bencede daha rahat. Hele yanimdaki biri elinde bisey iciyorsa vay halime. Dokuldu dokulecek diye aklim gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

arabada tek olucam koltuk hafif yatık şekilde olacak tabiri caizse yata yata sürücem gezicem öyle sadece araba sürcem bi amaç olmayacak

• Saft tunelinin oraya basmiyorlar mi olduresim geliyor. Paspasida yok oranin be essek hic mi gormuyorsun, oraya ayak mi konur diye..

Birde bardaklikla koltuk baslangic boslugu arasina ayagini iyice sigdirmaya calisiyor gorunce kirasim geldi ama birsey diyemedim tabiki..

Simdi kimse degerden bahsetmesin goz gore gore bunu yapan insan icin, sonucta evde arabada ayni seydir nasil tutupta arkadasiniz da olsa evinize zarar vermesini istemezsiniz arabada boyledir.

• Yanına güzel bir bayan binmek istese öyle bir izin verirsin ki eminim

• ben kısa mesafe kullanmayı pek sevmiorum.
    uzun yolda yanımda insan olsada olur olmasada.

• yalnız gece 12 den sonra trafik olmayacak 80-90 km hızla uzun yola gideceksin yanında hafif bir müzik ohhh :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.