Şimdi Ara

Arabalardan anlamayan kız arkadaşıma gelen tavsiyeler, eleştiriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
1
Favori
13.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Şirket araçlarının envai çeşit rekleri olduğunu görsen şaşırırsın.

    Beyaz olanları filo kiralanmış reprezantlar için.

    TDK'ya göre bayan da kadın da aynı anlamdadır. Kadın kelimesi ataerkil toplumda dişi olanı aşağılamak maksadıyla, mal gibi görmek maksadıyla (Örnek : "kadınım" kelimesi) kullanılır. Sanıyorum bu zihniyettesin.

    Hatchback araba ise spor olarak kabul edilir. Feminenliği değil.

    Dipçe : Ergenlere itina ile sabah dersi verilir.
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    O kadar para verip kendi aracına şirket aracı havasında binmek bence abestir.

    Dipçe : Günün ikinci dersi.
  • Grande Punto kullanıyorduk yaklaşık 2 ay evvel fluence satın aldık 2015 otomatik, eşim de valla gayet güzel kullanıyor halt etmiş onu diyen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nejdet Ay N kullanıcısına yanıt
    Hakikaten öyle Necdet hocam.

    Aracı da ben almadım, bunlar var seç beğen al dedim. Kendime almıyorum sonuçta kendisi karar verdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 308 iyi bir tercih olabilirdi.

    Peugeot - Citroen için sallayanlara bakmayın siz.

    Yeni 508 bu ülkede Passat hegomanyasını bitirecektir. Eğer bitirmezse, bu bizim insanımızın arabaya değil markaya para verdiğinin ıspatıdır.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Şaşılası bir durum gerçekten. TDK'yı açıp baktım cidden kendi kafanızdan yorum uydurdunuz. Sanki Türkçe'de 'hatunum', 'karım' gibi kelimeler yokmuşçasına gidip kadınım örneği verdiniz. Bir zihniyete tabii değilim; kadın erkek eşitliğine inanıyorum. Kadınlara da bayan diye hitap edilmesi yerine hanımefendi diye hitap edilmesi gerekir.

    Sabah sabah ergen de olduk harika, kız arkadaşım dedim diye sanırım. Müstakbel eşim diye mi açsaydım acaba başlığı?

    i20 ve i20 da hatchback arabadır, spor mu gerçekten?

    Sizden istirham ediyorum bu muhabbeti ikili tartışmayalara çevirmeyelim, saygı çerçevesinde görüşlerimizi paylaşalım; Mehmet Bey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, aracınız hayırlı uğurlu olsun. Gördüğünüz üzere forum da gerçek hayattan pek farklı değil. Herkesin fikri farklı. Siz en iyisini yapmışsınız araştırıp kendinizce en uygun olanı almışsınız. Bunun haricinde kim ne diyorsa boş. Güle güle kullanın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atade28 A kullanıcısına yanıt
    308'lere bayıldık açıkçası. Dizel-Allure paket için yeterli bütçe yoktu, 1.2 Puretech Allure düşündük uzunca bir süre. Motor-Şanzımanında kronik bir sorunla gelmiş o araç. Az sayıda satılmış, satılanlar da motor değişimine uğramış serviste. Çok detaylı bilgiye sahip değilim fakat bizde endişe uyandırmıştı bu durum.

    Volkswagen'den başka markayı gözü görmeyenler var hocam. 508 VW tarafından üretilse, fiyatları aynı olsa kesinlikle Passat'tan çok satardı. Peugeot alınmaz zihniyetini sizin bizim gibi forum takipçileri yıkacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun en iyi araba sizin kendi arabanız boş verin millet ne diyorsa desin.

    Bende anneme ilk araba olarak i20 otomatik bakamya çalışısyorum kız arkadaşınız kullanırken bir sorunla vs karşılastı mı ?
    Birde lpg taktırmayı düşündüm yakıtından dolayı fabrika verileri fazla geldi gözüme.

    Aydınlatırsanız beni sevinirim
  • bediboy kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullansın. Kazasız sürüşler dilerim.

    Kullanılıyor elbette, özgüveni yerine geldi bizimkinin. i20 içerisinde kadın görünce asla saygı duymuyor milletimiz. Kadını geç ben kullandığımda dahi önüme kıranlar oluyodu. Küçük araçların Türkiye karayollarında hükmü yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srdn81 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar değerli hocam. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Konuyu buradaki fikirleri de görmek için açtım, saygı çerçevesinde eleştrileri duymak için... Birkaç yorum hariç amacıma da ulaştım.

    Teşekkür ediyorum tekrar, her şey gönlünüzce olsun sizin de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

    O kadar para verip kendi aracına şirket aracı havasında binmek bence abestir.

    Dipçe : Günün ikinci dersi.
    Ya bırakın bu ezik psikolojisini allah aşkına. Ben başkası ne der diye almıyorum arabayı. Eğer o amaçla alınıyorsa her şeye bir bahane bulunur. Etrafta yüzlerce a3 sedan var şirket aracı şimdi gidip a3 almayalım mı yani! Bu mantıkla alınacak araçlar kuş serisi toros vs kalır, garanti onlardan şirket aracı kalmamıştır kesin.

    Bu arada kendinizce ders vereceğinize soruya yanıt verin. Bayan şirket aracı kullanır mı? Erkek kullanınca sorun olmuyor da bayan kullanınca mı sorun oluyor fluenci?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 20 Aralık 2019; 8:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crows111 C kullanıcısına yanıt
    Bizzat ben de çoğu kez kullandım, yaklaşık 1 sene boyunca. Hemen size görüşlerimi bildireyim hem kendi gözümden hem de bir kadının gözünden;

    Aracın motoru sağlam ve yeterli güce sahip. Triger kayışı yok, zincirli. Araç toplam 3 sene kaldı bizde ve hiçbir sorunla karşılaşmadık. Periyodik bakımlarını aksatmadık. Zaten servis bakımlıydı.

    Kesinlikle tüplü binmeniz gerek. Tüpte şehir içi 10-11 litre yakıyordu. Ortalama hızın 20 km/s olduğu durumdan bahsediyorum.

    Şanzıman çok kötü değil, tam otomatik. Yanlış hatırlamıyosam 4 ileriydi.

    Km'si az ve servis bakımlı denk getirirseniz çok iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EDC baskı balata değişimi de 8bin tl umarım bundan haberin vardır. 12 yıllık teknolojiye sahip arabaya 90bin tl vermek de ne bileyim...

    Hondaya tüplü diye b.k atıp yürüyen sorun yumağı almak da ilginç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Aralık 2019; 8:57:51 >
  • -i30 Elite baktık 'i20 gibi zaten niçin i20 yi sattın' dediler :)

    i30 klasmanında D sınıfı gibi araba, ben şimdi değiştireceğim kara kara düşünüyorum bundan inip neye bineceğim diye senin arkadaşın i20 ilemi karşılaştırmış :D Bi araca binmeden fikir sahibi olmayın derim ben.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Hocam Honda bakan biziz, laf atanlar diğer insanlar.

    106.000'e Eco Elegance navigasyonlu bir araç kaçırdık, aynı araç 1 haftaya kalmadan İstanbulda satışa çıktı, 120 bin liraya. Aşırı üzülmüştüm mükemmeldi araba.

    Masrafın ne kadar olduğunu bilmiyorum. Hayatımda hiç otomatik araba satın almadım 3 arabam da manueldi. Uzun süre direttim fakat manuel almak istemiyor, benim arabamı da gayet iyi kullanıyor oysaki. Gerçi onun kadar yoğun trafikte gitsem ben de otomatik alabilirim.

    EDC baskı balata değişim seviyesine gelene kadar biz satmış oluruz. Aşağı yukarı 200bin km gider diye düşünüyorum. 4-5 seneyi bulur o km'lere gelmemiz.

    Ayrıca DSG veya Powershift'te de aynı sıkıntılar var +- 1000 tl oynar bence markalar arasında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shkoksal

    Güle güle kullansın. Kazasız sürüşler dilerim.

    Kullanılıyor elbette, özgüveni yerine geldi bizimkinin. i20 içerisinde kadın görünce asla saygı duymuyor milletimiz. Kadını geç ben kullandığımda dahi önüme kıranlar oluyodu. Küçük araçların Türkiye karayollarında hükmü yok.
    Kesinlikle katılıyorum yoksa eşim manuel puntomuzu da gayet güzel sürüyordu. Şimdi araç büyüyünce daha rahat etti trafikte saygısız davranan çok oluyor bayan sürücü görünce. Size tavsiyem cam filmi arkalara 2 önlere 1 numara mis gibi oluyor.

    Bu arada yok şirket arabası yok bilmem ne diyen olmuş bi ürünün bi grup tarafından tercih ediliyor olması onu kötü mü yapar iyi mi ?? Neye göre kime göre ?? Kardeşimde clio var 2015 model yeni aldık yağ filtre kütüğü lazım oldu 10 dk da çıkma orjinalini hemde motor üstünden söküp bulduk. Yani bazılarına dezavantaj gibi gelen şeyler bazılarına avantaj olabiliyor önünü arkasını düşünmeden hüküm vermemek lazım. Yoksa bizim foruma kalsa herkes boşline bazzat a binsin parası olan tavsiye soran mazda alsın denir. Babamda dizel volvo s60 var 2012 model forumda o zaman konu açmıştım volvo'yu eleştiren vardı bu forumda. Bu gözler onu da gördü yani :)




  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Siz de araç toyota nın hangi modeli söyler misiniz ona göre bizde size yorum getirelim.
  • ozfidelio O kullanıcısına yanıt
    i30 acayip bir şey cidden. Bu kadar dolu bir C sınıf araba yoktur sanırım. 136 hp'lik motoru canavar gibi. Yakıtı biraz fazla tek dezavantajı o sanırım. :) D sınıf kadar yakıyor.

    i30 bakmaya gittik sahibine şehir içi kaç yakıyor dedim 'valla abi ben allah ne verdiyse basıyorum bana göre kıyaslama' deyince arabadan vazgeçtik. Bu yüzden mi vazgeçilir mi deseniz haklısınız ama hor kullanılmış bir araç hem de böyle laubali bir sahibi olunca vazgeçtik açıkçası. Sonra da doğru dürüst bir ilan gelmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100-130 bin arasına benzin otomatik 17-18 model eski kasa hatcback focus alırdım. Hatcbackinin yapısı aşırı güzel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.