Şimdi Ara

ARABADAN ANLIYAN ABİLERİM BİR BAKIVERİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle konuma baktığınız için teşekkürler..

Şimdi ben araba alma niyetindeyim Elimdede 14bin var.Araba olarak FIAT Brava , POLO 1.4 16v trendine bide renault Clio 1.4 16v bu yarım kasalardan var. Bir yardımcı olun ben bunların hangisinden almalıyım Sizce
    Benim için az yakması önemli çünkü işe gidip gelirkende kullanmak istiyorum . Bu arabalarında zaten çok yaktığını düşünmüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bobby Zzz -- 18 Ekim 2012; 20:34:35 >

• Clio 1.6 1.4 mü?
    Polo nun motoru ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Clio 1.6 1.4 mü?
    Polo nun motoru ne?

Clio 1.4 16w

polo 1.4 trendine
  • clio 1.4 16v ise alınır. Diğerlerini bilemem ancak servis bakım tüketim ve satışta sizi üzmez clio.
  • Clio nun parçası ucuzdur,yakıtıda lpg ile ekonomiktir.

İlk aracın olcaksa üzmez seni.Ama kullanımı çok keyifsizdir.
  • Clio konforda kötümü ? kullanmı rahat değil derken
  • Clionun parçaları hem ucuz hemde mahalle aralarında bile satılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clio 1.4 16v alınabilir , biraz geniş olsun dersen brava da alınabilir ama lpgsiz düşünülemez. Eski bir marea kullanıcısı olarak bravayı tavsiye ederim, kronik arızaları mevcuttur ama clioya göre daha fazla zevk verir.
  • Polo hakkında düşüncesi olan yokmu
  • bravo al HGT al
  • 3 arabayıda kullanmış birisi olarak elimden geldiğince yardım edeyim sana dostum

1) bravadan başlarsam. çok seri bir arabadır. kalkışlarda gayet iyidir. hala ararım bravadaki o seriliği ama çok yakar parçası diğer fiatlara göre pahalıdır,satmak istediğin zaman satamazsın hemen yani diğer fiatlar kadar tutulmadı ülkemizde. otomatikleride var onları hiç mi hiç tavsiye etmem. çok sorunludur otomatikleri.

2) clio ise
    clio rta 1.4 8V 75 bg
    clio rte 1.6 8V 90bg
    clio 1.6 16V 110 bg.
    clio rxt 1.4 16V 98 bg
    buradan sana rxt modelini tavsiye ederim ithaldir parçası ucuzdur az yakar lpg de takarsan çok hoş olur yakıtı. satmak istediğin zaman alıcısı çok olur. sedan cliolara benzemez yol tutuşu ve performansı çok iyidir.

3) polo ise sanılanın aksine çok yakar. boğaz kelebeği kronik sorundur. her 2 3 ayda bir temizletmen lazım. ben alışmıştım kendim temizliyordum son zamanlarda :)
    parçası pahalıdır ama staışı kolaydır. hele birde o fiyata 6n2 pololardan yani 2000 2001 model bulursan onlardan almanı tavsiye ederim. 2. eli hızlıdır nede olsa wolsvagen.

bu 3 araçtan mantıklı gelen 6n2 polo yada clio rxt modellerinden temizidir. ama az yaksın modelli olsun dersen sana diğer bir tavsiye clio 1.2 Authentique modelidir 16 v olup gayet az yakan bir araçtır. pişman olmazsın bu aracı alırsan

• quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

Clio konforda kötümü ? kullanmı rahat değil derken

Benim kullandığım model 1.6 8v 90 beygirdi.RXT modeli.Performans olarak fena değildi.Konfor göreceli olduğu için birşey demiyorum.
  • Clio rxt ler ile diğerleri arasnda alttakım ve ic mekan kalitesi farkindan bahsedilirdi forumda bir zamanlar . O paralardaki pololarn en bela dertlerydi galiba gaz kelebegi sorunlari kronikti ayar tutmuyordu ama clio yukarda dendildiği gbi mahalle arasinda bile gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim Clio Hb almış biri olarak malesef elim,de 1 hafta tuttum ve hemen sattım zararına.Polo 1.4 2001 Comfort,lar ideal,dir.Yanlız o fiyata 1.4 signo ibiza,da bakılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-Over-54

Kendim Clio Hb almış biri olarak malesef elim,de 1 hafta tuttum ve hemen sattım zararına.Polo 1.4 2001 Comfort,lar ideal,dir.Yanlız o fiyata 1.4 signo ibiza,da bakılabilir...

Şuan polodan memnunmusun ? Bide yakarı nedir ?
  • Şu an elim,de polo yok İbiza Vardı.Ama Polo,da İbiza,da aynı motoru kullanıyor ve 150 tl benzin ile 550 km yol yapıyorum.Ki 2 araç,da kaliteli donanımlı araçlardır Örn:2001 model araç,da dijital klima var.
  • YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ..
  • Anladığım kadarıyla 2000 model civarı bir araba bakıyorsunuz.
    Bu yaşlarda bi araba alacaksanız, konforundan donanımından daha çok parçasının ucuz olmasını düşünmeniz yararınıza olur. Çünkü birçok parçayı değiştirmeniz gerekibilir. Bu nedenle Clio mantıklı gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Anladığım kadarıyla 2000 model civarı bir araba bakıyorsunuz.
    Bu yaşlarda bi araba alacaksanız, konforundan donanımından daha çok parçasının ucuz olmasını düşünmeniz yararınıza olur. Çünkü birçok parçayı değiştirmeniz gerekibilir. Bu nedenle Clio mantıklı gibi duruyor.

Yardımın için teşekkürler yanlız 2000 model civarı bir araba bakmıyorum şartlar beni buna itiyor ;)
  • Peugeot 206 bakabilirsiniz 1.4 75 hp bakimli sorunsuz bir 206 bulabilirseniz yakit acisindan uzmez sizi ben 206 kullaniyorum cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.