Şimdi Ara

Arabada Ayna Altı Aydınlatmayı Nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arabam
    https://forum.donanimhaber.com/5-000tl-ye-araba-aldim-detayli-anlatim--122011437#122011437
    bu bölümde dolaşıyorsanız konusu az çok karşınıza çıkmıştır.
    Çelik jant Siyah film egzos gibi hiç bir modifiyeyi sevmem.Orjinalci biriyim.

Elektronikçi sadece aydınlatma konusunu biraz seviyorum.
    Led sis farlarını v.s çok seviyorum(göze batmayan sürücüyü rahatsız etmeyen modelleri)

Şu Ayna altına takılan arabanın kapılarına vuran ışıklar hakkında ne düşünüyorsunuz?Aracım kırmızı olduğundan güzel görünebileceğini düşünüyorum.

Dışardan itici veya apaçi görünümü katıyor mu sizce?
    Veya Polislerin dikkatini çekiyor mu? Kullananlar varmıdır.
    Aracım kırmızı olduğundan güzel duracağını düşünüyorum ufak bir kırmızı veya beyaz aydınlatmanın.

Muayenede sıkıntı oluyor mu ?
    Resimlerde Tam aradığım şeyi göremiyorum belkide gereksiz bir şey.
    Orjinalini bozmamak adına yapmayı düşünmüyorum ama yinede soralım bakalım..

• Plakalıkta olan bu kadar aydınlatma gereksiz bence, plaka okunsun yeter. Fazlası arkanızdaki araç sürücüsünü rahatsız edecektir. Ama anahtardan açtığınızda aynanın altında ışık yanması hoş olabilir. Ya da dış kapı açma kollarının iç kısmına ufak aydınlatma yapabilirsiniz. Yine anahtardan açtığınızda akşam hem kapı kollarının yerini belli edecektir, hem de hoş duracaktır diye düşünüyorum.
  • Hocam golf kullanıyorum. Ben yurt dışından ayna altı ledleri siparişi geçtim, elime ulaştılar. Uygun bir zamanda taktıracağım. Fakat ben sadece kapı kilitleri açıldığında ışıkların yanması şeklinde ayarlatacağım. Öyle sürüş esnasında yanmayacak. Zaten amacı da o, gece kapılar açıldığında önünüzü görün diye. Sürüş esnasında yanması apaçi gibi olur.
  • Sürüş esnasında yananlar tam bir zevksizlik ürünü. İç aydınlatma gibi kısa süreli veya kapılar açıkken yanarsa güzel olur. Bunlar da kodlama ile yapılabiliyor. Direkt takılıp kodlama yapılmazsa hep yanar şekilde kalıyor. Eğer ayarlayacaksanız sorun yok
  • sürekli kullanım yapacaksan hoş olmayabilir ama kapı açıp kapatırken aracı stop ettiğinde kısa süreli aydınlatma hoş olabilir belki ama yine de benim zevkim değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir gece arabaya binmeye çalışırken çamurlu suya girince ne kadar gerekli bir özellik olduğunu anladım ve kendi aracıma yaptım. Kullanışlı bir özellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yani isik arabaya binmeden var olsun olmasin fark etmeyecek.
    Zaman ayarli yapacak elektronik bilgiye sahibim aracimda zaman ayarli tavan lambasi yok ancak ben parklarla surekli yansin diye dusunmustum.
    Isigida hazir
    Aracin gece fark edilmesi acisindanda hos duracagini dusundum.
    Bakalim o zaman duruma gore guncellemeleri zaten paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan123123 -- 9 Şubat 2017; 23:50:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.