Şimdi Ara

Tıkalı Benzin Filtresi Nasıl Belli Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar karbüratörlü ve gazlı aracımı 2 sene önce aldığımdan beri yaklaşık 35 bin km yol yaptım. Ve neredeyse lpg yi bitmeden hiç almadım diyebilirim. Şimdi aracım trafikte boşa atınca beklenmedik anlarda stop ediyor. Stop etmeden de vuruntulu çalışıp kendini belli ediyor. Ustam gaz filtresi değişecek dedi ancak benzin filtresinin dışında gaz filtresi var mı bilmiyorum. Sizce sorun nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 16 Mart 2014; 12:54:28 >

• Yok mu konuda bilgisi olan. Sanayiye gidicem cahillik yapıp kazıklanmayayım :)
  • lpgli araçlardan ayrıca bir gaz fitresi bulunmaktadır doğru demiş ama bu sorunun filtre değişimiyle düzeleceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

lpgli araçlardan ayrıca bir gaz fitresi bulunmaktadır doğru demiş ama bu sorunun filtre değişimiyle düzeleceğini sanmıyorum

Rölantisi gayet stabil ve dalgalanma yapmıyor. Niye düzelmez sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

lpgli araçlardan ayrıca bir gaz fitresi bulunmaktadır doğru demiş ama bu sorunun filtre değişimiyle düzeleceğini sanmıyorum

Rölantisi gayet stabil ve dalgalanma yapmıyor. Niye düzelmez sence?

bu stop etmelerin bir çok nedeni var ve her araçta farklılık gösteriyor gaz filtresi ne kadar tıkalı olacak da stopa neden olacak ama değiştirdikten sonra düzelme şansı elbette var dediğim gibi çok değişken bir konu
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    Bazıları gazcıya git diyor ama saçma buluyorum. Yarım saat kedi gibi çalışan bir anda pat diye stop ediyorsa ayarla olacak iş değil. Gaz ayarında sıkıntı olsa çalıştığı her dakika kendini belli eder en kötü silkeler vuruntu falan yapar.
  • quote:

Bazıları gazcıya git diyor ama saçma buluyorum. Yarım saat kedi gibi çalışan bir anda pat diye stop ediyorsa ayarla olacak iş değil. Gaz ayarında sıkıntı olsa çalıştığı her dakika kendini belli eder en kötü silkeler vuruntu falan yapar.

benzindeyken bir problem yaşıyormusun stop etme vs
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    Benzinde kullanmıyorum pek ama kullandığımda yapmadı hiç.
  • quote:

Arkadaşlar karbüratörlü ve gazlı aracımı 2 sene önce aldığımdan beri yaklaşık 35 bin km yol yaptım. Ve neredeyse lpg yi bitmeden hiç almadım diyebilirim. Şimdi aracım trafikte boşa atınca beklenmedik anlarda stop ediyor. Stop etmeden de vuruntulu çalışıp kendini belli ediyor. Ustam gaz filtresi değişecek dedi ancak benzin filtresinin dışında gaz filtresi var mı bilmiyorum. Sizce sorun nerede?

Benzin filtren tıkalıysa aracın vuruntulu çalışır ve çekişten düşer her bakımda değiştir benzin filtreni ve güvendiğin yerden yakıt al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.