Şimdi Ara

Araba suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk arabam olduğu için bilmiyorum araç suzuki swift
    suyuna bakılan yer işaretlediğim yer değilmi. radyatör suyu ile silecek suyu aynımı.ayrıysa nerden doldurulur silecek suyu ve radyatör suyu.

Araba suyu

• Radyatör suyuna bakılan yer, sizin işaretlediğiniz yer, ancak motor sıcakken orası açılmaz, açmaya da kalkmayın. Feci şekilde haşlanırsınız, çünkü sıcak su, basınçla çıkar oradan. Mutlaka yedek doldurma kabı vardır. Onu bulmanız lazım. Silecek suyu ile radyatör suyu bir değildir, siilecek suyu için de ayrı bir kap vardır. Oraya da antifirizli veya camsil koymanız (kış ayı olması nedeniyle) faydanızadır.

Önemli uyarı: Radyatör suyunu da saf su doldurmaya kalkmayın. Antifirizli su eklemelisiniz. Yoksa radyatörü paslanmadan veya donmadan dolayı delersiniz.

Bilmediğiniz için bir benzin istasyonunda antifiriz alıp, 2-3 TL bahşişle bu işlemleri yaptırın ve gözlemleyin. Geri dönüşü pahalı bir durumdan daha iyidir. Hem de öğrenmiş olursunuz.
  • sağdaki silecek suyuna benziyor. yeşil kapaklı olan. gene de sormakta fayda var.

bu arada swiften memnun musunuz?

bu kasaları çok hoşuma gidiyor.
    bayan arabası olarak gider mi? direksiyonu, vitesi falan sert mi?
  • şimdi bir daha baktım. yeşil kapaklı , ortadaki kapağa gidiyor. o radyatör ek kabı olabilir.

silecek de sağ üstteki siyah yuvarlak kapaklı sanırım
  • Hocam bence sağdaki yeşil kapaklı gibi olan motor suyu üzerinde max-min gibi yazılar olaması lazım, sizin işaret içine aldığınız radyatör kapağı
  • Hocam şimdi resmi bilgisayarıma indirip inceledim sağdaki yeşil kapaklı olan kesinlikle radyatör suyu, kırmızı çizgi ile işaretlediğim borular o kutadan çıkıyor radyatöre giriyor.

Araba suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 29 Aralık 2012; 14:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

sağdaki silecek suyuna benziyor. yeşil kapaklı olan. gene de sormakta fayda var.

bu arada swiften memnun musunuz?

bu kasaları çok hoşuma gidiyor.
    bayan arabası olarak gider mi? direksiyonu, vitesi falan sert mi?

teşekkürler..benim araç sedan. vitesi, direksiyonu hafif.eski model olmasına rağmen rahat.

quote:

Orijinalden alıntı: serco05

Hocam şimdi resmi bilgisayarıma indirip inceledim sağdaki yeşil kapaklı olan kesinlikle radyatör suyu, kırmızı çizgi ile işaretlediğim borular o kutadan çıkıyor radyatöre giriyor.

Araba suyu

teşekkürler..inip tekrar bakacagım max min yazıyormu diye birdesilecek suyu nerde diye bakarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAĞ YAKAN ARABA !!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.