Şimdi Ara

Araba piyasasında gelecek nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bundan birkaç ay önce yılbaşından önce Araba alacaktık babam yılbaşından sonrayı beklemeyi düşündü. Türkiye’de ne kadar çok Bekledikce fiyatların artışından bahsetsem bile umrunda olmadı. Şimdi pişman araba almayı şimdi tekrar düşünüyoruz. Ortalama Fiyat aralığı 100 150 bin suv tarzı araçlara bakıyoruz. Sizce daha çok beklemeden hemen alınmalı mı yoksa beklemek mi gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yeni 2008 lansmana özel 150 binken kaçırmayın
  • Swayne S kullanıcısına yanıt
    1.2 motor gitmez diyor nasıl ikna ederim fikriniz var mı

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hala inanan kaldı mı safsatalara ya. Bitti sonunda kurtulduk sanıyordum ben

Motor hacminin hükmü biteli çok oldu. Gitmeyen araba kalmadı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

beygirden gidilir hocam. şöyle derseniz mantıklı gelir bence: 1.6 focus corolla civic 120-125 beygir ama bu 1.2 motor 130 beygir, turbo olduğu için de tork çok daha yüksek onlardan.
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Hocam nesil eski nesil olunca (:

• Artış sürecek

Haziran'da ivme yavaşlayacak ama artış devam edecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • test sürüşüne götürün binsin kullansın gidip gitmediğini en iyi o şekilde anlar hocam
    O zaman en garantili yöntem peder beyi test sürüşüne çıkarmak Bu arada piyasanın geleceği çok karanlık gözüküyor. 2.el piyasasını bir kenara koyalım, sıfır araç alımında bile arabayı bayinin sattığı fiyata bulmak zor. 2008'in henüz satışı başlamamış ama galericiler absürt fiyatlarla Şubat teslim diye sahibinden.com üzerinden ilan açmışlar. Zaten kıt kanaat gelen arabalara henüz gemideyken kaporalari verip atıyorum 200 binden alıyorlar. Sonra üzerine 15 20 bin neyse artık ekleyip satmaya çalışıyolar. Bayide araç bulamayan vatandaş ise bu kara borsacıların çok afedersin kucağına oturmak zorunda kalıyor. Böyle de rezil bir sistemin içindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut1907 -- 28 Ocak 2020; 17:7:49 >
  • sıfır araba fiyatları arttığı sürece ikinci el de artacak. 2016 kasım'da 45 bin tl'ye sıfırını aldığım araç şu an sıfır 100 bin tl olmuş. e ben şimdi o arabayı neden 38-40 bin'e satayım? (ki sattım iki sene önce)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Test sürüşüne çıkarın. Kendisi 1.6'lar kadar hatta bazı 1.6'lardan da hızlı gittiğine inanacaktır.
    1.6 120 tdi passat ile 1.0 95 tsi Polo 0-100 ü aynı bu örneği verirseniz yeterli olur diye düşünüyorum

• cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Otohaber'den Halit BOLKAN'ın dediğine göre gemideki araçlar çoktan satılmış. Şimdi gitseniz marttan önce 2008 almanız zor bence.
  • ötv teşviği gelmediği sürece fiyatlar düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.