Bildirim
Araba meselesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yapma ben yaptım şimdi bile vermiyo arabayı zamanla alırsın merak etme _____________________________ -
Ama insana koyuyor zaten 4 gunum kalmis 4 gun sonra usta birliğine gitcem gitmeden bir kullaniyim diyom icçime dert oldu _____________________________ -
iste verir heralde o kadar izne gelmişsin bi arabayımı kıskancak ? araba ne bu arada merak ettim ? _____________________________ 
-
Wv jetta 1.6 t .diesel _____________________________ -
askerliğin süresince otomobil kullanmayacagım diye izin kağıdına imza attın. Her hangi bir kazada askerliğin uzar haberin olsun. _____________________________ Arabam yok kafam rahat.. -
iste baba iste verir ben biliyorum _____________________________ Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın.. -
Gercekten oyle bişe varmi kardeş benim haberim yok _____________________________ -
Şöförlüğüme güveniyom ama malum ist trafik canavari cook isterim vermezse dahabeter moralim bozulucak arkadaşlar _____________________________ -
Şoförlüğüne güvenmenle alakası yok. Askeriyenin malısın kendine zarar vercek her şeyden kaçınmalısın.
Sen iyi şoförsün de diğerleri de mi iyi şoför._____________________________ -
Doğru diyon hacı _____________________________ -
bugun otobüste arkamda ki teyze ; keşke arabanın anahtarini saklasaydim mustafa eve gelince alır kaçırır arabayı dedi
benim canım sıkıldı acıdım mustafaya ya_____________________________ -
güzel araba almış pederin _____________________________ -
Hahaha yazik mustafaya eyvallah saol haci _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler