Şimdi Ara

Araba hasarlı satılmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. 5 Mart 2012 tarihinde sıfır aldığım Hyundai marka aracımı otokontrol 5664 sitesinde sorgulattım. Aracım 2012 model olmasına karşın plakasını yazdığımda 26 nisan 2011 tarihinde 1577 tl'lik hasarı olduğunu gördüm. sebebi önden çarpmaymış. sitede gösterilen şasi numarasının son dört hanesi arabamın şasi numarasının son dört hanesi ile aynı.

acaba bu araba 2011 model ve hasarlı olmasına karşın bana 2012 model olarak satılmış olabilir mi?
    plaka eskiden başka bir arabaya ait olabilir mi? ait ise şasi numarasının son dört hanesi nasıl benim arabam ile aynı?

yardımı dokunan herkese teşekkür ediyorum.

• plaka çoğu zaman yanıltıcı sonuç verir. En sağlamı HASAR S ARACINŞASENOSU ile sorgulama yapmaktır
  • ustam çok teşekkürler. şasi no ile de denedim hala hasarlı çıkıyor. korkmaya başladım
  • şasede de aynı sonuç varsa hemen yarın bir sigortacıya gidip aracın şase nosu ile ne zaman hangi şirketten hasar aldığını bulun.İlgili şirketin bir acentasına gidip hasarın ayrıntılarını da öğrenin ama çok ilginç bir durum!!!
  • bizim bir arkadaşın arabada yolda tır taşırken düşmüş. sonradan farketmişte arabayı değiştirdiler
  • çok ilginç. inşallah hata vardır da kazalı değildir
  • Araba buyuk ihtimal kazali. Tramer sonuclarinda hata olmasi kucuk ihtimal. Plaka olsa daha onceki plaka sahibi kaza yapmis derimde sasi numarasindan da cikiyormus kaza. Aracinizi aldiginiz yere gidin hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın ilk işim sigortacıma gitmek olacak. çoğu zaman sıfır araba tercih ederim başıma ilk kez böyle bir şey geldi. eğer gerçekten kazalı ise hukuki işlem başlatacağım. yardımcı olan ustalarıma çok teşekkür ediyorum.
  • assan bu yaparlar
  • geçmiş olsun.

ben de ilk defa duyunca önceki plaka sahibinden dedim. ancak şasi noile varsa ciddi bir durum var.

bundan sonra aldığım sıfır araçlarda bile sorgulama yaptıracağım.
  • yuh artık varya kafalarına çalarım o aracı artı "dolandırıcılık" suçlamasıyla mahkemeye veririm
  • Çok geçmiş olsun. 2012 model aracın Nisan 2011'de hasar kaydının olması akıl almaz bir durum.
    Gelişmeleri yazarsınız da biz de takip ederiz buradan.
  • Gecmis olsun İnsallah Aydınlığa kavuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Selamlar arkadaşlar. 5 Mart 2012 tarihinde sıfır aldığım Hyundai marka aracımı otokontrol 5664 sitesinde sorgulattım. Aracım 2012 model olmasına karşın plakasını yazdığımda 26 nisan 2011 tarihinde 1577 tl'lik hasarı olduğunu gördüm. sebebi önden çarpmaymış. sitede gösterilen şasi numarasının son dört hanesi arabamın şasi numarasının son dört hanesi ile aynı.

acaba bu araba 2011 model ve hasarlı olmasına karşın bana 2012 model olarak satılmış olabilir mi?
    plaka eskiden başka bir arabaya ait olabilir mi? ait ise şasi numarasının son dört hanesi nasıl benim arabam ile aynı?

yardımı dokunan herkese teşekkür ediyorum.

2012 model olabilmesi için 2011 ağustostan sonra üretilebilmesi gerekmez mi?Bence komik bir yanlışlık çıkacak ama insanın kafasını karıştırıp huzursuz etmeyede yeterli gerçeği öğrenene kadar

• Şase no ilede hasar cikiyorsa ilginç.. Araba taşıma sırasında yada bayide hasar alsa tramer kaydı yapmadan kendi servislerinde yaparlar gibime geliyor.

• Şase nosu ilede hasar çıkıyorsa o sıfır arabayı aldığınız yere gidip dağıtın orayı bence. Eğer doğru çıkarsa dolandırıcılıkdan mahkemeye verin donlarına kadar alın ş.refsizlerin.

• Tramer kayıtlarında hata olabiliyor,bir arkadaşın aracının kazası olmamasına rağmen 6 ay önceye ait 4 bin tl hasar görünüyordu.
  • 5Mart 2012'de aldığınız aracın 26 Nisan 2011 döneminde nasıl plakası oluyor anlayamadım.Aracın plakası alındığı dönemde çıkarılmaz mı?
    Bence bir yanlışlık var,arabanın gerçekten hasarlı olup olmadığını bir kaporta ustasına gösterin,doğruysa o zaman gidin satıcıya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.