Şimdi Ara

ARABA FİYATLARI ÇOK MU YÜKSEK!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HONDA CİVİC OTOMATİK 2005 YA DA 2006 ARIYORUM.50000-70000 ARASI
    MİLLET SAHİBİNDENCOM DA 26000 YADA 27000 ÇEKİYOR.
    BU ARABANIN GERÇEK PİYASASI NEDİR?
    FİYATLAR DÜŞERMİ DÜŞERSE NE ZAMAN DÜŞER?
    UZMAN ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACM VAR.
    YARDIM LÜTFEN!

• 23-24.500 arası ben 2004ünü oda makyajlı kasaydı ve es modeliydi iki sene önce 20 bine tek parça boyalım aldım 130 binde ama çok tutulduğu için isteyen isteği fiyata satabiliyor ..
  • bayramdan sonra fiyatlar düşer. milletinin poposunun havası da iner.
  • İlk alışta otomatik vites farkı en az 2000 lira.... O farkı fiyattan silince normal manuel fiyatı na çok ucuz kalır...Pahalı derken otomatik vites farkını yok sayıyorsunuz....2005 - 2006 CİVIC temiz, az koşmuş macerasız 22 ye kimseler vermez...Çok koşmuş şirket arabası yada kiralık araçlardan filo yenileyenler varsa o fiyata satan çıkar...CIVIC tip olarak çok güzel...Çok sevilen bir model.....İkinci el araba kışın alınır...yazın satılır...Kural budur...kolay gelsin...
  • gerçekten 2 el fiyatları baya şişırlmiş
    bakalım bayramdan sonra heleki kışın ne diyecekler bakalım o satıcılar
  • hocam durum acil değilse bu aralar araba almanı tavsiye etmem, millet birbirlerine bakarak araçlarına fiyat yazıyor abuk subuk fiyatlar ortaya çıkıyor, sahibindencom da herif 1998 honda civic HB araca 13.000 TL yazmış kilometresi 200 bini bulmuş tam sopalık bunlar, bu herifin ilanını gören başka satıcıda benim aracım daha düşük kilometrede ozaman benimki 14 bin eder diyor akıl fukarası..

ben 3 aydır pusuya yattım bekliyorum akıllanıp doğru yolu bulacak millet fiyatlar düşecek..
  • Peki ben şöyle bir soru sorsam! ben de ne zamandır 2008-2010 arası 0-45000 KM de manuel temiz bir Honda Civic Premium bakıyorum. Bence de piyasadaki fiyatlar çok yüksek. Buna ilaveten aracım çok temizdir, kazasızdır, boyasızdır vs tarzı dil dökenlerin araçlarını kaba taslak sorguladığımızda binbir çeşit hasarı olduğu ortaya çıkıyor. Kimseye de güvenilmiyor anlıyacağınız. Soru şu; piyasada halihazırda 33.000-36.000 TL arasında değişen fiyatlar varken bu araçların esas ederi ne kadardır? bunlar normal mi sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gabor

Peki ben şöyle bir soru sorsam! ben de ne zamandır 2008-2010 arası 0-45000 KM de manuel temiz bir Honda Civic Premium bakıyorum. Bence de piyasadaki fiyatlar çok yüksek. Buna ilaveten aracım çok temizdir, kazasızdır, boyasızdır vs tarzı dil dökenlerin araçlarını kaba taslak sorguladığımızda binbir çeşit hasarı olduğu ortaya çıkıyor. Kimseye de güvenilmiyor anlıyacağınız. Soru şu; piyasada halihazırda 33.000-36.000 TL arasında değişen fiyatlar varken bu araçların esas ederi ne kadardır? bunlar normal mi sizce?

Bahsettiğiniz km sınırları içerisinde (mesela 40.000 km de olsun), başından bir kaza geçmemiş ve düzgün biçimde kullanılmış 1-2 yaşında otomobilin sıfır liste fiyatı 33.000 ise ikinci el fiyatının 25.000 civarı olması normaldir diye düşünüyorum. Zaten liste fiyatı üzerinden 2.000 TL civarı indirimi rahatlıkla yaptırabiliyorsunuz bu şekilde size fiyat 31.000 TL'ye gelmiş oluyor. Kalıyor sonra 6.000 TL fark. Bir kere araç 2 yaşındaysa 2 yıl eskimiş kafadan ve model düşmüş, sonra sıfır araç almanın keyfini de yaşamıyorsunuz, kendi istediğiniz renk ve döşemeyi seçememiş oluyorsunuz, sıfır araç alırken extra satınalabileceğiniz ek paketler araçta yoksa bunlardan mahrum kalmış oluyorsunuz, parçalarda aşınmalar başlamış oluyor ve km garantisi ya da yıl bazında büyük ölçüde kaybedilmiş oluyor (markalar genelde 2-3 yıl garanti veriyor zaten).

Bu sebeple liste fiyatından 8.000 TL kadar aşağısına satılması gerekiyor diye düşünüyorum, hatta yeni kasası duyurulmuşsa falan bu fark bence minimum 10.000 TL civarlarında olmalıdır.

Not: 2 yaşında ve 40.000 km de olan bir araç için değerlendirme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _uMaY_ -- 10 Eylül 2010; 4:14:30 >

• 00-01 yaris 1.3 ya da clio hb 1.4 rxt arıyorum ama fiyatlar yüksek..temiz bir 2000 yaris 14 eder mi yahu...Aynı şekilde cliolarda 14-15 arası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

00-01 yaris 1.3 ya da clio hb 1.4 rxt arıyorum ama fiyatlar yüksek..temiz bir 2000 yaris 14 eder mi yahu...Aynı şekilde cliolarda 14-15 arası...

kardeş otomatik düşünüyorsa bi tane yaris vardı ankarada sahibinden de 2004 16.500du acil istersen bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

kardeş otomatik düşünüyorsa bi tane yaris vardı ankarada sahibinden de 2004 16.500du acil istersen bi bak derim

sol special ov ise ancak normal fiyat...
  • Corolla sol ümü yenilemek için Corolla elegant bakıyorum...2009 model 68.000 de araba 37.500 isteniyor...Vede garip bir şey boyasız, hasarsız, araba satışa gelmiyor...Yok... Sağ arka çamurluk boyalı....Değişeni yok.....Yazıyorlar....Yani keyfi canı istemiş iki çizik var diye boyatmışlar....Durduk yere iki yaşında araba boyanırmı ?.....Bu arabanın 2011 modeli 0 km. Yetkili satıcıda 43.000 Lira....- Yeni makyajlı kasası 45.000 lira ... Arabayı 68.000 km kullanacaksın...Birde çarpıp boyatacaksın.....Geltirip 37. 500 liraya satacsın....İnsaf hakim bey...... Bu durumda yeni araba almak çok daha mantıklı oluyor....Ama cüzdana bakınca cüzdan ..Hele biraz daha bekle diyor....Hayırlısı bakalım...Kısmet ne zamana ?....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Eylül 2010; 19:29:30 >

• aynen katılıyorum. piyasadaki araçlar arasında vuruksuz çiziksiz olanı bulmak çok zor. Hasarsız, boyasız, kapalı otopark arabasıdır diyorlar, arayınca da otoparktan çıkarken şurasını burasını sürttüm diye saymaya başlıyorlar. zaten ikinci el araca bi ton para vericem bari temizi olsun diye diye istediğim gibi bir honda civic bulamadım. bakalım daha ne kadar sürecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.