Şimdi Ara

Araba alırken LetGo mutlaka inceleyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. 1 aydan eski ilanlarla karşılaşıyorsunuz. Yani 2 ay önceki fiyatlardan almanız mümkün [Ayda %10 fiyat artışı yaşandığını gördük]

2. İlan vermesi kolay olduğundan sahibinden.com'dan LetGo tarafına alıcı ve satıcılar kayma eğilimine başladı

3. sahibinden.com ücretli ilan nedeniyle ŞIMARDI. Tüketici aleyhine uygulamalara başladı.

4. sahibinden.com Rekabet Kurumu tarafından CEZALANDIRILDI. Devlet nezdinde mimli bir şirket.

5. Kategoriler güncellendi. Marka - model - paket - motor seçeneği - km gibi bilgiler eklenebiliyor. BU filtrelere göre arama yapılabiliyor.

6. Telefon numarası eklenebiliyor. sahibinden.com'dan farkı kalmadı.

Ayrıca alırken ve satarken arabam.com ve araba.com'a da mutlaka bakın.

DH ekibi olarak LetGo üzerinden ilanlarımızı verelim, yaygınlaştıralım.

Tüketicinin lehine olanı yapalım.

• Bu konuda sizin görüşleriniz bizim için çok önemli
  • sen ne dersin bu konuya ?
  • katılıyorum. güzel tespit. hem letgo'da sahibinden'de ki gibi. ilçe ilçe seçmek zorunda da kalmayız.
    en yakın dedin mi. merkezden çevreye doğru ( çap/km ) araç ilanlarının gelmesi çok artı.
  • Büyük şehirlerde nasıl bilmiyorum ama bizim buralarda hala köylü zihniyeti var adam b5 passata 65-70 yazmış.Sırf ilanı parayla açmıyor diye hababam fiyatı şişire şişire koymuşlar.

Yurtdışından bu ülkeye geri döndüğüm için o kadar pişmanım ki hergünüm dahada pişman şekilde geçiyor.Ne güzel mobile.bg ve auto.bg üzerinden aracı beğenir ertesi gün direkt alırdık hiç sormazdık boya değişen var mı diye adamlar bize kızardı boyasız araba mı olur diye.Satıcılar temizdi öyle çakallık pek dönmezdi,arabaların ne sorunu varsa yazılırdı.

Türkiye'de ise tam tersi ne yazık ki,coğrafya kadermiş en doruklarına kadar yaşıyoruz.
  • 1. Adamlar temizdi çakallık dönmezdi / Boya değişen var mı diye sorunca kızarlardı

2. B5 Passatın güncel fiyatından haberiniz var mı ?

3. Bulgaristan da tam bir örnek Ülke

4. Dön diye çok yalvardık sana döndüğün ve bizi kendi Nur cemalinden mahrum bırakmadığın İçin teşekkürler

5. Bence geri dönüp 3. Sınıf insan muamelesi görmeye devam edebilirsin

LetGo konusunda görüşün varsa alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

1. Adamlar temizdi çakallık dönmezdi / Boya değişen var mı diye sorunca kızarlardı

2. B5 Passatın güncel fiyatından haberiniz var mı ?

3. Bulgaristan da tam bir örnek Ülke

4. Dön diye çok yalvardık sana döndüğün ve bizi kendi Nur cemalinden mahrum bırakmadığın İçin teşekkürler

5. Bence geri dönüp 3. Sınıf insan muamelesi görmeye devam edebilirsin

LetGo konusunda görüşün varsa alabilirim
    2) B5 Passat'ın değil 70 bin lira 15 bin bile etmeyeceğinin farkındayım piyasadan haberim olmasa bile.
    3)Bulgaristanda yaşamıyordum Avrupa'da AB ülkesi nereden araç alırsanız alın kullanabilirsiniz.Ben araçlarım BG veya Litvanyadan alıyordum.Tabii Türkiye'de bir servet dökerek aldığın araçları 21-22 yaşındaki harçlığımla aldığım için benim için hangi ülkeden aldığımda sorun olmuyordu
    4)Fikrini sormadım dostum,beni erdalcığım bekliyordur düşüncesi ilede ülkeye dönmedim.Tekrar gideceğim hiç şüphen olmasın.
    5)3.sınıf insan muamelesindense modern köleliğin en dibi olan ülkemiz gayet iyi sende haklısın erdalcım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.’ye cevabın yok mu

• quote:

sen ne dersin bu konuya ?
    Yeğenim Let Go bana hep, 18-20 yaşında gençlerin ucuz ıvır zıvır sattığı, laubali bir uygulama olarak zihnimde yansıyor. Bu ön yargımı bir türlü kıramadım. Sahibinden.com daha ciddi site imajı veriyor. Arabam.com ise tasarımdan kaybediyor.
  • Canın sağolsun dayı

• arabayı teleskopla inceleyekmiş gibi taa ebesinin nikahından tek foto çekip atıyolar, ne bi özellik ne bi açıklama, yazıyolar bi fiyat. noldu ilana koydum. böyle şeymi olur? sahibinden den başka siteden araba bakmıyorum artık.
  • Başıma gelen bir olayı anlatayım letgo ya bundan 3 ay önce falan arabamın ilanını koymuştum o günün şartlarında belki 5 bin falan fiyat fazla yazmıştım belki de yalan yok.

Öyle 1-2 ay falan durdu ben unuttum gitti bile orada ilanım olduğunu bu arada bizim aracın piyasa fırlamış üstüne 10 bin koymuş farkında değilim tabi neyse birisi mesaj atmış numara alabilir miyim diye yazdım direk aracı görmek istiyorum dedi gel gör dedim geldi ve yazdığım fiyattan 1000 lira pazarlıkla 5 dk da gitti araba 5 bin uyguna bile gitti ederinden ama can sağlığı olsun bakalım

Yani araba almak isteyenler bakabilir belki bir fırsat düşer bizimki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 404NotFounD -- 30 Ocak 2020; 23:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuyu sil, sarı site kartelleri seni yaşatmaz demedi deme

• Zaten herkes beni şikayet ediyor

• quote:

Zaten herkes beni şikayet ediyor
    Kıymetli hocam arkandayız sıkıntı olursa pm at.

Hiçbir forumdaşımı yalnız bırakmam

• Sinir krizleri geçirmek isteyen letgo takılabilir
    100binlik arabaya ne takas teklifleri ne teklifler gelir çidden merak içindeyim

• Kampanyamıza Desteğiniz için teşekkürler

• sahibinden in fiyatları aşırı yüksek. tekel olmanın avantajını kullanıyorlar, işine gelirse fiyat bu diyorlar. ama yaptıkları işin hakkını veriyorlarmı evet sonuna kadar. hertürlü filtreleme yapılabiliyor.

Letgo ya gelirsek yaptıkları reklamdan sonra bizim millet sabah giydiği çorabı akşam satayım diye ilana koydu, öyle bi çöplüğe döndü. kategorileri çok eksik, motosiklet yoktu mesela. filtreleme pekte iyi değil.

şimdiye kadar 5 farklı motosiklet 2 kerede araba alıp sattım. satış yaparken bulduğum bütün sitelere aynı fiyattan ilan açıyorum, hepsinde müşteri sahibinden üzerinden geldi. letgoda yarı fiyatla teklif edenler yüzünden kaç kişi engelledim hatırlamıyorum.

Şuan yine motorumu satıyorum ilan açıyorum, öne çıkarmak şukadar para diyor Letgo. sen daha düzgün kategori koymamışsın ne parası istiyosun diyesim geliyo.
    birde para verilip açılan ilanı herkesin gözüne sokmaya çalışıyo. araba bakıyorum pc ilanı geliyo sayfaya.

Şuan Türkiye de 2. el araç alıcam nereye bakayım diye sorsan %90 sahibinden sitesini söyler. bu başarıya ulaşana kadar senelerce ücretsiz ilan verdirdiler, ufak fiyatlar istediler. bu sürede altyapıyı geliştirdiler.

Letgo sitesini daha tam oturtmadan doping modu 7 gün 29,99 - süper doping 49,99 diye oraya yazarsa gülerim. o fiyata sahibinden de doping alırım ilana

• Sitenin filitrelemesi çok yetersiz mesela BMW 3 serisi seçiyorsun o kadar, alt kırılımlar yok sonra dünya kadar BMW geliyor ara babam ara içinde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.