Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imax 3d izlenmesı gerekiyor mu peki ? 3d olmasa direk Imax izlerdik ama 3d bozuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Imax 3d izlenmesı gerekiyor mu peki ? 3d olmasa direk Imax izlerdik ama 3d bozuyor
    Imax, 3D ve Altyazı bunlar ayrılmaz üçlü.

Bu mesajı 50 kere yazmışımdır belki
  • Filmden yeni geldim ilk izlenimlerimi yazayım hemen...
    Şuana kadar izlediğim bu tarz yani süper kahraman filmleri arasında en iyilerden biri oldu benim için sıralamayı şu şekilde yapabilirim kendi adıma, 3. ve 4. filmler arasında seçim yapmam zor aslında ama müzikleri nedeniyle biri daha ön planda yer alıyor bana göre.

1. BvS (Benim için bu tarz filmlerin en iyisi, Gerek oyunculuk gerek senaryo gerekse Müzikleri ile bir başyapıt)
    2. Avengers İW (Tahmin ettiğimden çok daha iyiydi, Atmosfer fazla iyiydi ve bazı müzikleride gayet iyiydi)
    3. Çelik adam (Bu filmin müzikleri çok fazla iyiydi o yüzden benim için daha iyi)
    4. Ve Aquaman Müzikleri iyi olsa üstteki filmden daha iyi olabilirmiş bence etkileyici müzikleri yok maalesef.

Keyifli vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Imax veya normal perde olarak gitmenizi öneririm ben normal 3d izledim maalesef pek etki edemiyor normal 3d'ler ama verdiğim paranın karşılığını aldım, Hiç sıkılmadan izlediğim tek film olabilir sinemada.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    3D olmasın Altyazı Imax ayrılmaz dıyelım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce çıktım filmden, belki düşük beklentimdenmidir nedir çok begendim, bunun DC sever olmamla alakası gerçekten film su gibi aktı gitti, gidin izleyin pişman olmazsınız, sağda solda tu kaka diyenlere aldırmayın gayet olmuş bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

3D olmasın Altyazı Imax ayrılmaz dıyelım
    Maalesef olmuyor 3D merakını bir türlü bırakmıyorlar
  • MUHTEŞEMDİ.

Açılış sahnesi bayağı bir sessizdi. Kraliçenin hikayesini filmin başına koymaları iyi olmuş. Her şeyi en baştan izlemiş olduk filmin kalanını izlemek kaldı.

Savaş sahneleri ve müzikler efsaneydi. Pitbull'un hariç o gereksiz olmuş. Mera'nın badass tavırları, Kraliçenin savaş sahneleri, Arthur ve Orm'un iki dövüş sahnesi MUHTEŞEMDİ. Ciddiyim bu kadar iyi film beklemiyordum. Arthur ve Mera'nın ellerinde o kırmızı fişek (adı neyse artık) ile denize atladıkları ve aşağı doğru indikleri sahne mükemmeldi. Black Manta sanırım geri gelecek ama nasıl bilmiyorum.

Wonder Woman'ın solo filmine bin basar bi film olmuş. Man of Steel'den sonra en iyi film bence.

Ayrıca hiçte klişe falan değildi. Ne bekliyordunuz ki Allah aşkına? Hala JL ile kıyaslayan var. Snyder Cut çıksaydı filmin kimi batırdığını görecektik ki zaten biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

MUHTEŞEMDİ.

Açılış sahnesi bayağı bir sessizdi. Kraliçenin hikayesini filmin başına koymaları iyi olmuş. Her şeyi en baştan izlemiş olduk filmin kalanını izlemek kaldı.

Savaş sahneleri ve müzikler efsaneydi. Pitbull'un hariç o gereksiz olmuş. Mera'nın badass tavırları, Kraliçenin savaş sahneleri, Arthur ve Orm'un iki dövüş sahnesi MUHTEŞEMDİ. Ciddiyim bu kadar iyi film beklemiyordum. Arthur ve Mera'nın ellerinde o kırmızı fişek (adı neyse artık) ile denize atladıkları ve aşağı doğru indikleri sahne mükemmeldi. Black Manta sanırım geri gelecek ama nasıl bilmiyorum.

Wonder Woman'ın solo filmine bin basar bi film olmuş. Man of Steel'den sonra en iyi film bence.

Ayrıca hiçte klişe falan değildi. Ne bekliyordunuz ki Allah aşkına? Hala JL ile kıyaslayan var. Snyder Cut çıksaydı filmin kimi batırdığını görecektik ki zaten biliyoruz.
    Zaten bu filme laf atanlar mavecı bebeler ,halbuki marvelın çoğu filmine olumlu yorum yapmış adamım bilen bilir.

• Imax 3d altyazı izledim bugün. Hoş film olmuş, geçmişini iyi verebilmek için uzun tutmuşlar anlayabiliyorum ama biraz sıkıldım açıkçası çok uzun geldi -belki benim yorgun olmamla ilgilidir-.

Görsel anlamda muhteşemdi bence oscar adaylığı gelebilir görsel efekt dalında

Senaryo ve akıcılık fena değil ben 6.5 veririm

Ama bir wonder woman olmamış tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden az önce çıktım, ağır çöp. Sabah editlerim mesajı.

• İlk defa bi DCEU filminden tatmin bir şekilde çıktım.Beklentim başta düşüktü fakat film harikaydı.Marvel filmlerini seven biri olarak BP balonundan on kat daha iyi bir filmdi.Ayrıca CGI olağanüstü olmasa bile göze hoş geliyordu.Su altı efektleri bayağı keyifli olmuş.Film sırf Mera için bile izlenir.

• Bu denli güzel bir film beklemiyordum, sonunda bir nebzede özenerek yaptıkları bir film izlemiş oldum. Görsel şölene doyuruyor insanı.

Stepwolf sahnesinden daha ihtişamlı bir savaş sahnesi inanılmaz.

• Dün izlemeye gittiğim ama içi bomboş olan bir film imdb en fazla 6.5 olması gereken film

• Txrboz kullanıcısına yanıt
    Filmin verdiği kararları beğenmeyebilirsin fakat “bomboş” demen gerçekten çok yersiz olur.

• Filme çöp boş vb. yazanları ciddiye almayın filmi izlediklerine bile şüpheliyim onların, Hayır ne bekliyorlar nasıl bir film olması gerekiyordu onu yazsalar bari hiçbir fikirleri yok sadece çöp, DC nin bana göre en iyi 3 filminden biri olmuş imkanı olan gidip izlesin derim ben.
  • Zad Prime kullanıcısına yanıt
    quote:

sanırım dc fanısın film o kadar kötüydü ki kendimi boğazlayasım geldi hele o klişe sahneler öğğğh kusmuk gibi balık krallığına gidiyor kralı öldürüyor kızı hiçbir şey olmamış gibi savaşa geliyor böyle bir seneryo saçmalığı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

1 tane var

Filmin en güzel sahnesi Bar sahnesiydi eminim @justice league de bana katılacaktır
    Aman amann ne sahne ama selfiler havada uçuşuyor.. Jason Momoa'yı izliyorsun bildiğin Aquaman'e dair bir şey yok

Artı olarak gül yeme sahnesi, koltuk altı koklama sahnesi.. Muazzamlar sekanslar gerçekten bravo vallaha...

Şu komikli sahne yapalım, araya türlü türlü espiriler ekleyelim kafasını anlamıyorum.. anlamayacağım da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 29 Aralık 2018; 12:7:9 >

• Filmi dün izledim. Bence film gayet güzel olmuş.Her şey olması gerektiği gibiydi. Güzel ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız bu filme gidebilirsiniz.
  • Saat 10 da seans var 10 tl verip gidilirmi emin olamadım açıkcası filmin çok fazla cgi ve jason momoa üzerinde duracağını düşünüyorum açıkcası. İzleyenler acaba evdemi izlemek daha mantıklı yoksa gitmekmi akıl verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Saat 10 da seans var 10 tl verip gidilirmi emin olamadım açıkcası filmin çok fazla cgi ve jason momoa üzerinde duracağını düşünüyorum açıkcası. İzleyenler acaba evdemi izlemek daha mantıklı yoksa gitmekmi akıl verin.
    10TL nerde var hocam Bence sinemada izlemelisin keyifli vakit geçirdik biz 4 kişi gittik, Şimdiye kadar hiç sıkılmadan izlediğim 2-3 filmden biri oldu beğendim açıkcası, WW filmini hiç beğenmemiştim mesela ben tv'den izleyip

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.