< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ben saati yeni alıp ilk güncellemeden sonra sadece "saati kol çevrildiğinde otomatik uyandır" seçeneğini kapattım. yani her özellik açık durumda ve tam sarj ile 1 günü kesinlikle çıkarıyor, bazen 1.5 gün gittiği de oluyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 17 Ekim 2020; 20:43:57 > |
1 günden kastım; saatimi %100 sarj edip bileğime gece 12:00 gibi takıp 01:00 de uyku modu otomatik olarak başladıktan sonra 24:00 e kadar geçen sürede saat pilinin yetiyor olması. Bazı günlerde birkaç saat daha yetebiliyor kullanıma bağlı. Sizin bahsettiğiniz Genel->Kullanım daki Kullanım ve Beklemede olan süreler büyük ihtimalle. Onlara çok dikkatli bakmıyorum. |
Tamamdır hocam sarj a takmadan önce paylaşırım kullanımı da. Şu an için pil %50 de ve Kullanım: 2 saat 50 dk , Beklemede: 19 saat 5 dk. İyi mi sizce? |
Ekranı uyandır seçenekleriniz de açık mı peki? |
yukarıda yazdığınız kullanım bilgilerine göre hemen hemen aynı pil sürelerimiz. benim sadece ekranı uyandır seçeneğim kapalı. sanırım onu da açık hale getirip bakacağım, pil durumunu farkettirmiyorsa açık olarak kullanmaya devam ederim. |
Güncellemelerle pil süresinin iyileştirileceğine inanıyorum ben. Sarja takma bildirimini hangi batarya uygulamasından ayarladınız acaba veya alarm mı kuruyorsunuz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |