Nerden aldın dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
adres girince zaten kaydoldu. Haritada ev gorunuyor. Gizlilikteki konum servisleri de acik ama hala aktiflesmiyor. bir de el yikamayi algilamiyor. Saati su altina da soksam tık yok. Her sey acik. saatte bir problem olabilir mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Daha hic algilamadi ama hocam. Bir de su el yikama animsaticisini acamadim hala. Apple’i arayip sorarim artik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sesle alakası yok hocam bende dinleme kapalı ne zaman ellerimi yıkamaya kalksam saymaya başlıyor el hareketlerinizle sayaç çalışmaya başlıyor hatta dikkat edin elinizi yıkamayı durdurduğunuzda veya yavaş hareket yaptığınızda sayaç durmaya başlıyor elleriniz hareketlerinince kaldığı yerden devam ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsar -- 16 Ekim 2020; 22:53:38 > |
Troy Aqua Florya |
Evet hocam, dediğiniz gibi örneğin 44 mm aw6'yı spor loop ile 4049 tlden alabiliyorsunuz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 17 Ekim 2020; 0:41:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Alışveriş yaptığınız mağazanın linkini atabilir misiniz ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sagol hocam. Ben de 1-2 yer buldum uygun fiyatli. Siparis vericem aksam. O zaman ayni kalite kordonlar. Bizim cakallar da çinden alip uzerine karla satiyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olsun hocam. Sendeki 6 kordonu orjinal alsan 2400 lira yapiyor. Ne gerek var. Benim paraya kiyip orjinal alacagim tek kordon milano loop. 3 farkli yerden aldim, ucunu de begenmedim. Apple’in milano loop’unu merak ediyorum. ama spor kordonlari aliexpressten alicam ben de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |