az önce sipariş verdim ben de AE den. 170 tl tuttu. @EuronGreyjoy hocama teşekkürler mağaza önerisi için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 17 Ekim 2020; 16:35:23 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Acaba bunlara ne kadar vergi ödediniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosadan aldığım ürün dün geldi. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Orjinal ürün 42mm s3 nike edition 927 tl. Hiç aklımda yoktu, haber verdiğiniz için teşekkürler hocam ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır, ios 14’e güncellemeniz gerekir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizaeren -- 17 Ekim 2020; 18:2:24 > |
Spigen kablosuz şarj cihazları apple watch 'u şarj ediyor mu? iş yerinde kullanmak için apple watch yedek şarj cihazı kablosu bakıyorum ama yorumları iyi olan muadil ürün pek bulamadım. Varmıdır bildiğiniz kullandığınız bir ürün yoksa 229 tl mi ödeyeceğim :/ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya bu durum acaba üstünde kılıf falan varsa onla ilgili olabilirmi varsa çıkar öyle bir denesene.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçekten çok ilginç hocam. S4 kullanıyorum ben hiçbir şekilde algılamadığı olmuyor her yıkamamda otomatik sayıyor güncellediğim ilk günden beri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aktivite algılayıcısından kastınız tam olarak nedir hocam? yürüyüş vb. yaptığınızda aktivite başlatmasanız bile onu kısa bir süre sonra algılayıp "sanırım yürüş yapıyorsunuz." tarzında bildirim verip aktivite başlatmamızı isteyen bildirim mi? ben o bildirimi alıyorum. çok fazla oturduğumda kalkıp yürümemi söyleyen bildirimi de alıyorum fakat spor yapmamı isteyen bir bildirim almıyorum. öyle bir bildirim var mı acaba saatte? |