Pil süresi yetersiz gelebilir ama iPhone ile Apple Watch cidden çok uyumlu.Diğer saatlerde bazı özellikle çalışmayacaktır. |
Garmin duydum hocam, akıllı saatleri var mı garmin in önerebilceğiniz? Bir bisikletci arkadasımda görmüştüm. xr var zaten, se hoşuma gitti, ama şarjlarının 18 saat gitmesi mide bulandırıcı, en azından 4-5 günü çıkarabilmeli kaldı ki sürekli açık ekran değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaslar 20 ay daha garantili faturalı kutulu Apple Watch seri 5 44mm isteyen olursa seri 4 fiyatına elimden cıksın diye uyguna bırakacağım. PM atabilirsiniz. ilan no da atabilirim |
Fitbit inspire 2 de baya iyi olmuş akıllı bileklik olmasına rağmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Watch Seri 6 cihazı Sabah şarJ'dan alıp saadece Saat ve bildirim kullandığınız da akşam 00:00 da veya 19:00 da ne kadar şarjınız kalıyor ? |
Aylık ücret değil. Uzun süre Apple Watch kullandım. Bana göre en iyisi "AutoSleep" Bir kere para veriyorsunuz. Gerçekten çok detaylı. Tavsiye ederim. |
hocam merhaba.İlan no atabilir misiniz? sıfır se düşünüyorum ama ikinci elden series 5 de olabilir. arada kaldım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Utku Dinçer -- 18 Ekim 2020; 12:3:23 > |
Uygulamayı biraz anlatabilir misiniz? Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yanları açısından özellikle? |