Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.611
Cevap
823
Favori
2.018.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eskiden s2 classic kullanırdım ana ekranda günde kaç adım attığımı görürdüm şimdi apple watch seri 2 aldım adım sayarını bulamıyorum
  • switel kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

arkadaşlar eskiden s2 classic kullanırdım ana ekranda günde kaç adım attığımı görürdüm şimdi apple watch seri 2 aldım adım sayarını bulamıyorum

aktivite menünüsün içinde ekranı aşağı kaydırın göreceksiniz atılan adım ve kat edilmiş mesafe detaylarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

mevcut kadranlar harici başka kadran yükleyebiliyor muyuz? mesela hermes'in kadranları gibi.

Telefonda jailbreak varsa bunun yöntemi varmış, youtube'tan bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

arkadaşlar eskiden s2 classic kullanırdım ana ekranda günde kaç adım attığımı görürdüm şimdi apple watch seri 2 aldım adım sayarını bulamıyorum

aktivite menünüsün içinde ekranı aşağı kaydırın göreceksiniz atılan adım ve kat edilmiş mesafe detaylarını

S2 CLASSİCDE AKTİVİYE yi çalıştırmaya gerek yoktu sürekli adım sayıyordu ve şarjı rahat 3 gün gidiyor du :)

iphone 7 plus jet black ve watch seri 2 saat ve örme kordon aldım (200 tl ye) aldım. toplamda 70000 e yakın nakit verdim değermi diye düşünmeden edemiyorum. t
  • Nike versiyonu ile arasında sadece kayış farkı mı var ?
  • Simofle kullanıcısına yanıt
    ben nike serisi kullanıyorum. normaliyle arasında bi fark göremedim. sadece nike için özel kadranlar var içinde, o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

S2 CLASSİCDE AKTİVİYE yi çalıştırmaya gerek yoktu sürekli adım sayıyordu ve şarjı rahat 3 gün gidiyor du :)

iphone 7 plus jet black ve watch seri 2 saat ve örme kordon aldım (200 tl ye) aldım. toplamda 70000 e yakın nakit verdim değermi diye düşünmeden edemiyorum. t

Aslına bakarsanız herhangi birşey başlatılmıyor sadece görmek için içne giriliyor eyer watch face e aktivite uygulaması kısa yolunu koyarsanız oraya basarak içine girer günlük adım sayısını görebilirsiniz.Veya 3. parti pedometre uygulamaları var, onlarla direk watch face e adım sayısı olarak eklenti yapılabiliniyor.

Umarım alışırsınız ve cihazı almış olduğunuza pişman kullanırsınız. Pil konusu samsung a göre az tabi. Ama o kadar kaba durmuyor.

• Arkadaşlar benim takvim deki uyarı saatte çıkmıyor neden olabilir. Yani mesela takvime yarın sabah için ahmeti ara diye not giriyorum uyarı saatini belirtiyorum ama o saatte sadece telefon uyarı yapıyor saat yapmıyor neden olabilir bu?

• KBatu_06 K kullanıcısına yanıt
    Obozden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitness için kullanabilecegim uygulama varmıdır acaba ?
  • Gear fit 2 kullancısıyım ve memnunum ancak iphone 7 plus a geçtim geçen ay. Şuanda onunla konuşabilecek en iyi cihaz apple watch. Seri 1 almayı düşünüyorum 42mm sizce gündelik hayat takip ve diğer konularda (yürüyüş, bisiklete binme gibi) tatmin eder mi?

Bataryasının çok az gitmesi büyük problem.

Gear fit de bile as gittiğini düşünüorum 1 gün tam çıkarıyor ama o. Bunu da telefon gibi her akşam şarja koymam gerekecek sanırım. Ozamanda uyku algılaması problem oluyor.

Seri 2 neden almıyorsun derseniz, arada sanorım en büyük fark su; ve böyle bir cihazla yüzmeyi düşünmüyorum, yüzmeden önce çantaya bırakırım yani, o kadar takip etmesede olur.

Samsung s2 veya s3 ünde iletişimin apple watch kadar başarılı olduğunu sanmıyorum.

Sizlere sorum; sizce gündelik hayat için işe yarar mı?

Bisiklet vb fitness tarzlarında en az shealth kadar (samsung) rahat ve kullanışlı mıdır?

Ayrıca bende 2 ayrı iphone var, biri iş diğer ise şahsi, ikisini se aynı anda bağlayıp aramaları alabilir miyim? (Gerçi bu çok kritik değil, çünkü iş olan diğerine yönlendirmeli)

• Bende seri 1 kullanıyorum yürüyüş ve bisiklete binme konusunda kesinlikle tatmin edeceğini düşünüyorum gündelik hayat ve ağırlık yürüyüşlerde kullanıyorum.

Şarj konusunda gündelik hayatta 2 günü rahat çıkartıyorum tabi geceleri kapatmak şartı ile.

Samsung ve vb. Cihazların Apple Watch kadar başarılı olduklarını kesinlikle düşünmüyorum çünkü yapacağınız herşey kısıtlı incelemelerini yaptım ama hiçbiri tatmin etmedi.

Bende de 2 iPhone var ama sadece bir tanesi ile eşleştirebiliyorsunuz, ikisini aynı anda kullanma şansınız maalesef yok, ayrıca spor yapmayı çok seviyorsanız ve müzikte vazgeçilmez zevkleriniz arasında ise AirPods tavsiye ediyorum.

• Ekranı kırılan, değiştiren/değiştirten var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ekranı kırılan, değiştiren/değiştirten var mı aramızda?

nasıl kırıldı ekran? GEÇMİŞ OLSUN
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Kırıldı, çatladı yani. Öyle geziyorum. Değiştirecektim 700 lira gibi bir para istediler. Bir üst modeli de alamıyorsun. Ee ne anladım bu işten. 1000 liraya sıfırı.
  • benim ekran da ilk duvara çarpma ile bu hale geldi. alalı 3 gün olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 17 Nisan 2017; 23:27:23 >
  • Arkadaslar telefondan kesinlikle bildirim almak istemiyorum sadece watch bildirim gelsin istiyorum ama mumkun olmuyor. Var mi bunun bir yolu. Tepede bildirim gormekten bıktım mesela whatsapp icin. O ayarı kapatinca da saatten bildirim gelmiyor

• efesb kullanıcısına yanıt
    goyus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bir kere yere düştü kolumdan çıkartırken, onda da kırıldı. Ekranın kendisi, dokunmatiği vs çalışıyor da işte ekran tuz buz.
    Ne dayanıklı mal yapmışlar bravo diyorsunuz yani..
    Tamirini yapan bir yer olsa da yaptırsak bari. Dediğiniz gibi yoksa Apple'ın istediği tamir (değişim) fiyatı astronomik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

Bakın böyle birşey paylaşmıştı bir arkadaş bir kaç hafta oldu bunun tamirini yapabilen biri varsa uyguna çözülür sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesb -- 18 Nisan 2017; 8:57:39 >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.