Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.611
Cevap
823
Favori
2.018.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KBatu_06 K kullanıcısına yanıt
    osrt91

• Arkadaşlar kayış önerileriniz var mı?

Space Gray 42 MM?

Bi de saati kırdık vs serviste kaç ₺ değişim yapıyorlar bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KBatu_06

Arkadaşlar buraya apple kullanıpta spor yapan arkadaşlar kimliklerini yazarsa eşleşme yapabiliriz . Bu şekilde birbirimizi teşvik edip spor aktivitelerimizi eğlenceli hale getirebiliriz :)

Evet, teklifden dolayı tebrik ediyorum, saati sadece smart watch değilde bir fitness tracker olarak kullanan arkadaşlar kendilerini göstersin zaten çok fazla kullanıcısı olduğunu düşünmediğim bu cihazı amacına yönelik olarak değerlendirelim.
  • Bir arkadaşa apple watch alacağız sim takılan olacakmış internetten nereden alabiliriz? Sahtesi var mıdır nasıl anlarız?
  • Arkadaşlar işlemcisi yenilenmiş olan cihaz nasıl anlaşılır. Seri 1 cihazların bazıları eski işlemcili bazıları yenilenmiş işlemci ile geliyordu. İşlemcinin yenilenmiş olduğunu nasıl anlıyoruz bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Bir arkadaşa apple watch alacağız sim takılan olacakmış internetten nereden alabiliriz? Sahtesi var mıdır nasıl anlarız?

sim takılan apple watch diye bir şey henüz yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayışları nereden alıyorsunuz? deri kayış almayı düşünüyordum ama applestore fiyatları çok uçuk. daha ucuza bulabileceğim yer biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Bir arkadaşa apple watch alacağız sim takılan olacakmış internetten nereden alabiliriz? Sahtesi var mıdır nasıl anlarız?

sim takılan apple watch diye bir şey henüz yok

Hocam hiç anladığım bir mevzu değil arkadaşıma bir daha sorayım. Ya yanlış biliyor yada farklı bir şey söyledi ben anlayamadım.
  • Apple Watch sim kart ile bağlanılmıyor. Bluetooth yoluyla telefonla iletişim kuruyor istediğiniz veya sorduğunuz ürün başka giyilebilir teknoloji diye geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osrt91 -- 7 Nisan 2017; 12:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

kayışları nereden alıyorsunuz? deri kayış almayı düşünüyordum ama applestore fiyatları çok uçuk. daha ucuza bulabileceğim yer biliyor musunuz?

En ucuz kayışları aliexpress te bulabilirsiniz okadar zaman bekleyemem biraz daha vereyim derseniz gittigidiyorda da bulabilirsiniz sonuçta applestore kadar pahalı değil onlar da aliexpress ten getirtip satıyorlar.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    aliexpress'den getirtmek ne kadar sürüyorki?

• quote:

aliexpress'den getirtmek ne kadar sürüyorki?

ücretsiz şekilde aşağı yukarı 30-35 günü bulabiliyor.
  • KBatu_06 K kullanıcısına yanıt
    yakupozkaya ;)
  • ekrana jelatin vs kullanıyor musunuz koruma için?

bugün ilk defa saat olan elim duvara çarptı. hemen çizildi ekranı. gerçekten bu kadar dayanıksız mı camı? keşke safir camlı modelini alsaydım dedim bugün.

• quote:

ekrana jelatin vs kullanıyor musunuz koruma için?

bugün ilk defa saat olan elim duvara çarptı. hemen çizildi ekranı. gerçekten bu kadar dayanıksız mı camı? keşke safir camlı modelini alsaydım dedim bugün.

gönül tabi safir camlısını (daha dayanıklı camlı modeli) almak ister ama aralarındaki fark 900₺.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

ekrana jelatin vs kullanıyor musunuz koruma için?

gönül tabi safir camlısını (daha dayanıklı camlı modeli) almak ister ama aralarındaki fark 900₺.

peki ekran jelatini kullanıyor musunuz?

• Hayır

Ama düzgün sırıtmayacak jelatin olsa güzel ve korunaklı olur ekran

• sanırım ekranı rahat rahat kullanıp, artık çok rahatsoz edecek kadar çizildiğinde paraya kırıp ekranı değiştirmek en mantıklısı

• mevcut kadranlar harici başka kadran yükleyebiliyor muyuz? mesela hermes'in kadranları gibi.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.