Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.611
Cevap
823
Favori
2.018.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

Teşekkür ederim, bir kere yere düştü kolumdan çıkartırken, onda da kırıldı. Ekranın kendisi, dokunmatiği vs çalışıyor da işte ekran tuz buz.
    Ne dayanıklı mal yapmışlar bravo diyorsunuz yani..
    Tamirini yapan bir yer olsa da yaptırsak bari. Dediğiniz gibi yoksa Apple'ın istediği tamir (değişim) fiyatı astronomik.

Araştırdım ben, o Çin'li e ticaret sitelerindeki ön panele kanma ya da Youtube'daki tamir videolarına, çünkü iç dijital ekran ön panele yapışık yani onu sökmek imkansız. İllaki değişim gerekiyor. Apple Watch'un saçmalığı da bu. Maalesef. Ya öyle kullanmaya devam edeceksin ya da yenisini alacaksın eskisini birine hediye edeceksin ya da değişim ücretine razı olacaksın. Amerika'da yaşasak oradaki fiyat daha düşüktü. Ülkedeki vergi sistemi tamir ücretine bile yansıdığı için sanki sıfır alırmış gibi paralar ödemeye mecbur bırakılıyoruz. Apple'ın politikası da kötü, niye 1 kereliğine olsun ücretsiz değişimi vaat etmediler ki. İç aksamı her türlü alır kullanırlar sonuçta.

• goyus kullanıcısına yanıt
    Yani bana su geçirecek tarzda bile olsa olur, illa %100 yapışık vaziyette olmasa da olur dijital ekranla.
    ABD'de 100 dolar bile olsa dolar kuru yüzünden yine patates. Ki 100 doların üzerindeydi sanırım (bakmaya üşendim şuanda)
    Tamir yapan olsa o aliexpressteki parçayla, süper olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyus

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Teşekkür ederim, bir kere yere düştü kolumdan çıkartırken, onda da kırıldı. Ekranın kendisi, dokunmatiği vs çalışıyor da işte ekran tuz buz.
    Ne dayanıklı mal yapmışlar bravo diyorsunuz yani..
    Tamirini yapan bir yer olsa da yaptırsak bari. Dediğiniz gibi yoksa Apple'ın istediği tamir (değişim) fiyatı astronomik.

Araştırdım ben, o Çin'li e ticaret sitelerindeki ön panele kanma ya da Youtube'daki tamir videolarına, çünkü iç dijital ekran ön panele yapışık yani onu sökmek imkansız. İllaki değişim gerekiyor. Apple Watch'un saçmalığı da bu. Maalesef. Ya öyle kullanmaya devam edeceksin ya da yenisini alacaksın eskisini birine hediye edeceksin ya da değişim ücretine razı olacaksın. Amerika'da yaşasak oradaki fiyat daha düşüktü. Ülkedeki vergi sistemi tamir ücretine bile yansıdığı için sanki sıfır alırmış gibi paralar ödemeye mecbur bırakılıyoruz. Apple'ın politikası da kötü, niye 1 kereliğine olsun ücretsiz değişimi vaat etmediler ki. İç aksamı her türlü alır kullanırlar sonuçta.

Malesef dediklerinizde çok haklısınız bu 700₺ ye değişim çok fahiş bir fiyat yada en iyisi baştan saati kalınlaştırması pahasına bir koruma ile kullanmak ozaman saate hiç birşey olmaz.
    ama anmaladım başka birşeyde benim analog saattim var 15 seneden fazladır kullanmakta olduğum ve camında bir tek çizik yok. Bu teknolojideki bu camlar bu kadar kolay mı çiziliyor?

• bu sabah telefona güncelleme yaptım. güncelleme yaptığımdan beri saatin kadranını değiştiremiyorum. ne yaparsam yapayım telefondan yaptığım değişiklikler saate gitmiyor. sizde de böyle birşey yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt
    Saati sıfırla muhtemelen düzelecektir.

• Arkadaşlar Watch series 2'yi almayı düşünüyorum. Spor modeli fiyatı daha uygun ancak kayışları onun da serbestçe değişebiliyor mu? Ve bu kayışları ucuza nasıl alabiliriz. İşim gereği sürekli resmi giyiniyorum spor kayış ile çok kulanamam maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 19 Nisan 2017; 3:45:48 >
  • Apple store daki fiyatlar malum çok pahalı en uygun alınabilecek yer aliexpress tir yada oradan değilde biraz daha veririm hemen elime ulaşsın derseniz gittigidiyor da da bulabilirsiniz ve evet kayışlar kolayca değiştiriliyor

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    resmi giyiniyorsan spor kayış duşunme bence. spor kayış dışındakiler ona yakışmıyor. mat aliminyum rengi olan standart modeli kullanıyorum. şık kayışlar hep parlak çelik modele göre yapılmış. ikisi tabiki uyuyor ama yandan bağlantı yeri farklı duruyor. 1-2 model denedim ama ki beğenmedim. sadece spor kayışlarla kullanıyorum o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Arkadaşlar Watch series 2'yi almayı düşünüyorum. Spor modeli fiyatı daha uygun ancak kayışları onun da serbestçe değişebiliyor mu? Ve bu kayışları ucuza nasıl alabiliriz. İşim gereği sürekli resmi giyiniyorum spor kayış ile çok kulanamam maalesef.

Kahraman UĞURLUyoutube
    Çin Malı Apple Watch Kayışı (Milano Loop)
    https://www.youtube.com/watch?v=G0QB-XYnpHU&t=430s

Yukardaki linkten spor kayışlı bir saate çinden alınmış paslanmaz çelik kayışın nasıl takıldığını ve durduğunu kendiniz görüp yorumunuzuda ona göre yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahcak

resmi giyiniyorsan spor kayış duşunme bence. spor kayış dışındakiler ona yakışmıyor. mat aliminyum rengi olan standart modeli kullanıyorum. şık kayışlar hep parlak çelik modele göre yapılmış. ikisi tabiki uyuyor ama yandan bağlantı yeri farklı duruyor. 1-2 model denedim ama ki beğenmedim. sadece spor kayışlarla kullanıyorum o yüzden.

Alüminyum modelini alıp kayışı değiştirmeyi düşünüyordum. Apple Store üzerinden baktığımda güzel duruyor gibi geldi ama.

• quote:

Arkadaşlar Watch series 2'yi almayı düşünüyorum. Spor modeli fiyatı daha uygun ancak kayışları onun da serbestçe değişebiliyor mu? Ve bu kayışları ucuza nasıl alabiliriz. İşim gereği sürekli resmi giyiniyorum spor kayış ile çok kulanamam maalesef.

Ben de Aliexpress'ten arkadaşın linkini attığı Milanese Loop kayışlardan aldım ve çok memnunum, en azından absürt durmuyor spor kayış gibi. Bunun yanında aldığım bir deri kayış da var, dönüşümlü olarak kullanıyorum.
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Ben de Aliexpress'ten arkadaşın linkini attığı Milanese Loop kayışlardan aldım ve çok memnunum, en azından absürt durmuyor spor kayış gibi. Bunun yanında aldığım bir deri kayış da var, dönüşümlü olarak kullanıyorum.

Fotoğraf koyabilir misiniz? Alüminyum modeli mi sizin ki. Ayrıca diğet arkadaşlarda saat almayı önerir mi? Gerçekten kullanışlı mı ?

• Arkadaşlar adım takibi için iyi bir uygulama önerir misiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Fotoğraf koyabilir misiniz? Alüminyum modeli mi sizin ki. Ayrıca diğet arkadaşlarda saat almayı önerir mi? Gerçekten kullanışlı mı ?

Evet, aliminyum modeli. İlk başlarda hevesle biraz daha fazla kurcalıyordum ama artık çok kurcalamıyorum, normal bir saat olarak kolumda duruyor. Bildirim geldiğinde titremesi ve oradan bakabilmek hoş. Spor yapan arkadaşlar için daha kullanışlı olmalı.

Şimdiki aklım olsa 2.jenerasyon Moto 360 veya S3 Frontier alırdım, zira yuvarlak hatlı saatlerin daha hoş durduğunu düşünüyorum ve Apple Watch'taki 3.parti kadran yüklenememesi olayı bence çok büyük bir kısıtlama. O cihazların da fiyatları aşağı yukarı Apple Watch seviyesinde olduğundan, Macbook ve IPhone kullanan biri olarak ekosistemden çıkmak istemedim. Hoş IPHone dışında çok ekosistemlik bir durumu da yok, sadece saat kolunda olunca Macbook'u şifre girmeden açabiliyorsun bluetooth açıksa.

Böyle duruyor saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 19 Nisan 2017; 21:34:34 >

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    Case 4u Apple Watch Metal Kayış Milano Loop Siyah (42mm)

www.hepsiburada.com
    Case 4U Apple Watch Seri 5-4-3-2-1 Metal Kayış Milano Loop Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-watch-metal-kayis-milano-loop-siyah-42mm-p-TELAKLCS4UAPMLNSYH

Bu ürünü kullanan var mı? Şimdi özellikle deri kayışlarda üçüncü part ürün alındığında havuza denize girince renk atıyor mu? Yani kayışları Apple'dan almak intihar çok pahalı.

• jb li telefonu olan varsa

repo.applebetas.co

specialfaces tweak ini kullanmasını öneriyorum.

nike watchlardaki kadranları saate eklemenize yarıyor.hermes i de ekliyor ama onda biraz eksikler var
  • quote:

Case 4u Apple Watch Metal Kayış Milano Loop Siyah (42mm)

http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-watch-metal-kayis-milano-loop-siyah-42mm-p-TELAKLCS4UAPMLNSYH

Bu ürünü kullanan var mı? Şimdi özellikle deri kayışlarda üçüncü part ürün alındığında havuza denize girince renk atıyor mu? Yani kayışları Apple'dan almak intihar çok pahalı.

Attığın linkteki de çok pahalı, onu alacağıma orijinalini alırım daha iyi. Aliexpress'teki 40-45 lira arası bi şeye gelmişti. Renk atması konusunda bir fikrim yok havuza girmediğim için ama el yıkarken su çarptığı zaman bir şey olmuyor.

• Şu saati kaç kere alıp iade ettim, tekrar alasım var spor için, almışken 2. nesil mi almalı?

Fiyatlar ne durumda nereden alabilirim.

Airpods aldım az kullandım onunla takas isteyen olursa düşünebiliriz.
  • Neden birkaç defa saati alıp iade ettiğinizi söyler misiniz, sorun neydi ?

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.