Şimdi Ara

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.611
Cevap
823
Favori
2.018.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende watch series 2 ve iphone 6s var. saatteki aktivite bilgileri telefonumun sağlık uygulamasında gözüküyor.

eşimde ilk çıkan watch ve iphone 6 var. onun telefonda sağlık uygulamasında aktiviteler gözükmüyor, yani saatten telefona gitmiyor bu bilgiler. acaba telefonun eski oluşumu yoksa saatin eski oluşumu? yoksa bi ayarımı var?
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Her iki cihazda da yazılımları aynı ve güncel mi? Değilse her ikisinin yazılımları güncel hale getirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    Tum cihazlarda guncel

• turkcelden almış olduğum seri2 saat artı 4 adet kordonu artı dock ile beraber satılıktır ilgilenenler pm atabilir
  • arkadaşlar sadece saatten bıldırım almanın mumkunatı yok mu ? ben hıc bır sekılde telefondan bıldırım almak ıstemıyorum. bır de telefon acıkken dahı yıne de saatten bıldırım almak mumkun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Case 4u Apple Watch Metal Kayış Milano Loop Siyah (42mm)

http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-watch-metal-kayis-milano-loop-siyah-42mm-p-TELAKLCS4UAPMLNSYH

Bu ürünü kullanan var mı? Şimdi özellikle deri kayışlarda üçüncü part ürün alındığında havuza denize girince renk atıyor mu? Yani kayışları Apple'dan almak intihar çok pahalı.

Attığın linkteki de çok pahalı, onu alacağıma orijinalini alırım daha iyi. Aliexpress'teki 40-45 lira arası bi şeye gelmişti. Renk atması konusunda bir fikrim yok havuza girmediğim için ama el yıkarken su çarptığı zaman bir şey olmuyor.

Pahalıda arada 400 lira fark var. Apple Watch Series 2 alüminyum 42 modeli ve iyi bir kayış alsam 2000 liraya yakın masraf çıkıyor. Spor kayışı havuzda denizde ve günlük hayatta iken diğer kayışıda iş günleri ve özel günlerde kullanırım ancak kafamdaki sorun şu 2000 liraya birçok havalı saat alınabilir.

Aksesuar olarak baktığımızda bir ağırlığı var mı? Bunu sorguluyorum.

• kordon satan arkadaslar vardı burda hala varmı elinde kordon olan cok abartmayacak makul fiyatlarda ? aliexpres beklemek istemiyoum da
  • efe.1905se kullanıcısına yanıt
    Sıfır ORJİNAL Deri kordon var bende kahverengi.yanında ORJİNAL az kullandığım şarj kablosuyla satıyorum.
    Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpino -- 22 Nisan 2017; 19:58:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Case 4u Apple Watch Metal Kayış Milano Loop Siyah (42mm)

http://www.hepsiburada.com/case-4u-apple-watch-metal-kayis-milano-loop-siyah-42mm-p-TELAKLCS4UAPMLNSYH

Bu ürünü kullanan var mı? Şimdi özellikle deri kayışlarda üçüncü part ürün alındığında havuza denize girince renk atıyor mu? Yani kayışları Apple'dan almak intihar çok pahalı.

Attığın linkteki de çok pahalı, onu alacağıma orijinalini alırım daha iyi. Aliexpress'teki 40-45 lira arası bi şeye gelmişti. Renk atması konusunda bir fikrim yok havuza girmediğim için ama el yıkarken su çarptığı zaman bir şey olmuyor.

Pahalıda arada 400 lira fark var. Apple Watch Series 2 alüminyum 42 modeli ve iyi bir kayış alsam 2000 liraya yakın masraf çıkıyor. Spor kayışı havuzda denizde ve günlük hayatta iken diğer kayışıda iş günleri ve özel günlerde kullanırım ancak kafamdaki sorun şu 2000 liraya birçok havalı saat alınabilir.

Aksesuar olarak baktığımızda bir ağırlığı var mı? Bunu sorguluyorum.

Söylemek istediğim şey gönderdiğin ürünün, sahte olmasına rağmen pahalı olması. O yüzden exclusive şeyler dışında Apple olmayan bi kayışa o parayı bayılmaya luzum yok.

Aksesuar olarak ağırlığı güzel kayışlarla desteklediğin zaman var, slikon kayışlarla çocuk oyuncağı gibi duruyor. Ama tasarım olarak Moto 360 ve Samsung S3 Frontier çok daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

turkcelden almış olduğum seri2 saat artı 4 adet kordonu artı dock ile beraber satılıktır ilgilenenler pm atabilir

Hocam pm iniz kapali sanirim.

• mebrar kullanıcısına yanıt
    kapalı olmaması lazım şimdi size pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

kapalı olmaması lazım şimdi size pm attım

Maalesef hocam böyle bir uyarı alıyorum mesajınıza cevap verirken bile.
  • alpino kullanıcısına yanıt
    Ne kadar acaba?

• escape0121 kullanıcısına yanıt
    APPLE WATCH'IN 42MM DERİ KAYIŞ VE ŞARJ KABLOSU
    İlan No: 426567574

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar sadece saattın bıldırım alabılecegım bır ayar yok mu ? telefondan kesınlıkle bıldırım almak ıstemıyorum
  • 6,5 ay sonra cihazın durumu. ekranı çok kez bir taraflara çarpmışımdır. Ekranda tek çizik var. İlk aylarda bir şekilde oluşmuştu.

Yan taraflar bayağı çizilmiş be.

Birde şu yazılımsal sorunlar olmasa.
    Bir kez aramada ses gitmiyordu. Apple telefonun yazılımı sıfırlayın dedi. Sıfırladık düzeldi. (Saati değil)
    Şuan cihazın bazı kısımları ingilizce. Telefona yine bir format gerekiyor herhalde.

Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]Apple Watch (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 26 Nisan 2017; 12:57:55 >

• Arkadaşlar sizce Eylülde apple watch 3 piyasaya sürülür mü? Sürülürse ne gibi yeni özellikler ile geleceğini düşüyorsunuz?
  • bu özelliği nasıl aktif edebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: switel

bu özelliği nasıl aktif edebiliriz?

Iphone dan watch uygulamasını açın,

-Saatim sekmesine dokunun, ardından Arkadaşlar'a dokunun.

-Bu size iPhone iletişim listesini gösterir. Arkadaşlar kısmına eklemek istediğiniz kişiyi bulmak için aşağı kaydırın. Arkadaşlara eklemek için dokunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

Orijinalden alıntı: switel

bu özelliği nasıl aktif edebiliriz?

Iphone dan watch uygulamasını açın,

-Saatim sekmesine dokunun, ardından Arkadaşlar'a dokunun.

-Bu size iPhone iletişim listesini gösterir. Arkadaşlar kısmına eklemek istediğiniz kişiyi bulmak için aşağı kaydırın. Arkadaşlara eklemek için dokunun.

Arkadaşlar kısmı bende yok?
    watchos 3 de bu kaldırılmıştı diye hatırlıyorum ama?

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.