Bildirim
Apple Watch Alinir mi / Deger mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam selam .. Ben de ilk çıktığında gittim Apple Watch aldım.. 1-2 gün kullanıp iyi paraya sattım..sonra çok pişman oldum..keşke satmasaydım diye.. Geçen gün dayanamadım yine üsteki altın renkli olanı sipariş verdim..şimdi gelmesini bekliyorum.. Bence zevk meselesi ama imkan varsa her türlü alınır.. Sırf iPhone un şarjını uzattığı için bile alınır:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip.
Ben de altın renkli 42mm (senin üstte yazdığın)la Milano Looplu 42mm watch arasında kaldım.Arada 1.000TL var.Alacak imkanım var ama bunu alırsam (milano 42mm) iPhone 6s alamam. Eğer altın renkli alırsam da belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: EHABERDAR
Hocam selam .. Ben de ilk çıktığında gittim Apple Watch aldım.. 1-2 gün kullanıp iyi paraya sattım..sonra çok pişman oldum..keşke satmasaydım diye.. Geçen gün dayanamadım yine üsteki altın renkli olanı sipariş verdim..şimdi gelmesini bekliyorum.. Bence zevk meselesi ama imkan varsa her türlü alınır.. Sırf iPhone un şarjını uzattığı için bile alınır:)
Sırf iPhone şarjı için 1.500TL vermezdim.Onun yerine bir morpie juicepack alır geçerdim. -
Bu forumdaki çoğunluğa göre Apple cihazlarının özelliklerini çok daha fazla kullandığıma eminim fakat Apple Watch'u alsam ne yapacağım diye sordum kendime . Siz de düşünün ne yapıcaksınız bu cihazla ? Hayatınızı nasıl kolaylaştırıcak ? O fiyata değer mi ? Gidip iMac Retina alırım 10.000 liraya ama Watch almam en azından şuanki sürümünü .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 26 Eylül 2015; 12:42:14 > -
Alınır,saat takmayı seven biri özellikle daha çok sevecektir bu Tasarımı da güzel olan akıllı saati
Durumunuz varsa alınır. Hayatı kolaylaştırmanın ötesinde bu bir aksesuar artık. Yalnızca elektronik bir cihaz olarak görmemek lazım. 42 mm siyah tokalı kayışlı olanlardan sipariş ettim, ekim başımda eve gelecek. -
Apple cihazlarının şu ana kadar çıkanların hepsini kullandım bir tek iMac kullanmadım. Sonuna kadar tüm özelliklerini kullandığımı da düşünüyorum. Biraz birikmiş param da var watch alacak kadar ama yani nasıl anlatayım, güzele benziyor, hayatı kolaylaştırıyor ama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yani kısacası mantığımı ikna edemedim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın bende zaten şarjı uzun gitsin diye almadım:) Bir saat alacaktım ..çünkü ihtiyaç vardı.. Ama akıllı saatler çıkınca tercihimi bu şekilde kullandım.. 1-2 ay pebble tıme kullandım ama aklım hep Apple Watch da kaldı.. Bu gün pebble ı sattım.. Üzerine az biraz daha ekleyip Apple Watch a geçiyorum .. En çok araba kullanırken işime yarayacağını düşünüyorum ..
Aynen hocam bende çıktığı gibi bi heves aldım ama şimdi aksesuar olsun diye takıyorum,saate bakmak dışındada hiç bir özelliğini kullanmıyorum yeni alacaklara tavsiyem kesinlikle almaya değmez👍🏻
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba kullanırken gerçekten çok işe yarıyor. Trafikteyken telefonla konuşmak, gelen mesaja hızlıca cevap vermek çok iyi oluyor
maddi durumlar rahatsa alınır, diğer türlü zorlamamak lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: EHABERDAR
Haklısın bende zaten şarjı uzun gitsin diye almadım:) Bir saat alacaktım ..çünkü ihtiyaç vardı.. Ama akıllı saatler çıkınca tercihimi bu şekilde kullandım.. 1-2 ay pebble tıme kullandım ama aklım hep Apple Watch da kaldı.. Bu gün pebble ı sattım.. Üzerine az biraz daha ekleyip Apple Watch a geçiyorum .. En çok araba kullanırken işime yarayacağını düşünüyorum ..
Açıkçası ihtiyacım yok. Eğer alırsam sırf hevesim için alırım. Sanırım alabileceğim en ucuz watch ile şansımı denerim sanırım. 42mm sport falan. Ama spor saatte bir teknolojik alet havası var casio gibi.Ama normal watchlarda ise çok kaliteli bir saat havası var bir teknolojik aletten ziyade.Sanki watch bir saat,ekstra özellik olarak diğer şeyler var. -
Dostum sende ki bu kararsızlık nolcak ya -
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik
Dostum sende ki bu kararsızlık nolcak ya
İçimi yiyor sorma.
6s Plus 64gb mı alsam? Yoksa iPhone 6s 64gb alıp watch sport da mı alsam? Yoksa telefonu yenilemeyip milano loop'lu watch mı alsam? Yoksa hiç bir şey almasam mı? Ama bir şeyler istiyorum sadece zevklerime harcayacak bir miktar param var ve ne alırsam alıyım zorlanmayacağım. Sence? Seni hatırlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
quote:
Dostum sende ki bu kararsızlık nolcak ya
İçimi yiyor sorma.
6s Plus 64gb mı alsam? Yoksa iPhone 6s 64gb alıp watch sport da mı alsam? Yoksa telefonu yenilemeyip milano loop'lu watch mı alsam? Yoksa hiç bir şey almasam mı? Ama bir şeyler istiyorum sadece zevklerime harcayacak bir miktar param var ve ne alırsam alıyım zorlanmayacağım. Sence? Seni hatırlıyorum.
6s 64 gb + sport al keyfine bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence 6S 64 GB + Altın Rengi Watch Sport çok güzel bir kombin olabilir. Ayrıca saatin kayışınada o kadar fark vermene gerek yok saat tamam ama kayışları çok gereksiz şekilde pahalı. Ben Space Gray almıştım ilk çıktığında birde yanına ek olarak Beyaz Silikon kayış aldım canım sıkıldıkça değiştiriyorum gayette hoş oluyor. Diğer kayışlar dediğim gibi çok pahalı -
Milano loop çok hoşuma gidiyor. Bende durumum olsa alırdım.
quote:
Bence 6S 64 GB + Altın Rengi Watch Sport çok güzel bir kombin olabilir. Ayrıca saatin kayışınada o kadar fark vermene gerek yok saat tamam ama kayışları çok gereksiz şekilde pahalı. Ben Space Gray almıştım ilk çıktığında birde yanına ek olarak Beyaz Silikon kayış aldım canım sıkıldıkça değiştiriyorum gayette hoş oluyor. Diğer kayışlar dediğim gibi çok pahalı
Ben de o yönde düşünmeye başladım ama büyük ekran istiyorum sanki biraz daha ekler plus alırım.Hatta iPhone 6 almamın tek nedeni büyük ekran.Yemişim OIS'i, azıcık performansını,touchID ve çözünürlük farkını.Umrumda değildi.
dün bende sipariş verdim ama 7 ekim gösteriyor niye ellerinde mi yok koca apple ın
Benzer içerikler
- iphone imei atma
- imei uzatma
- safari geçmiş
- hey siri sesimi algılamıyor
- iphone çalındı savcılık
- telefona müzik indir ücretsiz
- iphone 17 pro max renkleri
- iphone 15 vs 16
- hızlı şarj telefona zarar verir mi
- iphone 15 pro batarya kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X