Bildirim
Apple Watch Alinir mi / Deger mi? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diğer Apple Watch başlıklarında aynı şeyi savunan yorumlar yaptım diye yorum başına 7-8 eksi yemişliğim vardır. İnsanlar sırf nefislerine yenik düştüğü için işlerine dahi yaramayacak oyuncaklara milyarlar sayıyorlar. Yazıktır... -
Apple Watch almayı düşünürken beklentiniz ne? Ne amaçla böyle bir saate sahip olmak istiyorsunuz önce bunu bir sorun kendinize. Şu şu şu açıdan iyi olurdu şeklinde birkaç madde sıralayabiliyorsanız hiç düşünmeden alın, yok sıralayamıyorsanız sizin için gereksiz bir harcama olabilir.
Kendimden örnek vermem gerekirse, iş hayatında özellikle toplantılarda gerçekten çok faydalı bir kullanımı var, kimseyi rahatsız etmeden göze batmadan bildirimlerinizi kontrol edebiliyorsunuz. Eğer önemli birşey ise telefonu elinize alıyorsunuz. Toplantı esnasında gelen aramaları saatin ekranını avucumun içi ile kapatarak meşgule atıp otomatik sms göndermesini sağlayabiliyorum.
Bir süre kullandıktan sonra gün içinde de tüm bildirimleri buradan kontrol eder bir hale geliyorsunuz, gereksiz mailleri vakit kaybetmeden direk buradan silebiliyorsunuz, telefon ile haşır neşir olma süreniz azalıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Apple Watch bağlı iken bildirimler hem telefona hem saate geliyor ama telefon üzerinde ne ışık ne uyarı sesi hiçbir tepki olmuyor, işte bu nedenle de pil süresi bir nebze artıyor.
WatchOS 2.0 ile gelen zaman tüneli özelliği benim için harika oldu, ileri sararak gün içerisinde ajandamda ki etkinlikleri çok pratik bir şekilde görebiliyorum.
Bunun dışında benim için önemli olan bir diğer seçenek aktivite takipçisi. Apple Watch bunu başarılı bir şekilde yapıyor, hareketleri, adımları güzel bir şekilde algılıyor. Daha önce Jawbone UP2 kullanıyordum, ondan tek eksik yanı uyku takibi yapmaması. Yazılımlar var fakat pili 1-1.5 gün giden saati her gece yatarken şarja takmanız gerekiyor.
Benim için kullanışlı olan yanlarından bir kaçını sıraladım, ek olarak sevmediğim ve bu olsaydı iyi olurdu dediğim tek şey Siri'nin telefondaki gibi konuşması olurdu. Evet Apple Watch'ta Siri konuşmuyor, bu yüzden bir eylem istediğinizde bunu yönetirken saate dokunmanız/onaylamanız/ilerlemeniz gerekiyor. Telefondaki gibi tamam şimdi gönder gibi sözler ile işlemi tamamlayamıyorsunuz. Ve sesli ortamlarda telefondaki kadar rahat bir şekilde sesinizi algılamıyor.
Aslında daha söylenecek çok şey var ama bu örnekler karar verme aşamasında sizin için faydalı olacaktır diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 28 Eylül 2015; 1:37:33 >
-
İphone un şarjını nasıl uzatıyor ? Aksine bluetoothla daha fazla şarj yemiyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu açmanıza gerek kalmadan gündelik bazı işleri halledebildiğiniz için telefon kilitli olarak kalıyor, bundan bahsetti heralde arkadaş -
Bence değmez bir saate o kadar para hayatta vermem. Bana göre herşeyin bir ederi var 200-300 tl olsa anlarımda 1400 tl nedir ya akıllı makıllı sonuçta bir saat yani illaki akıllı saat lazımsa ona o kadar para verene kadar ipod mini alıp kordonla saate dönüştürürüm oda benzer işlevi görüyodu yanlış hatırlamıyosam 4/1 daha az fiyata mecburi akıllı saat ihtiyacı giderilir. Keyfe keder alıncak bir ürün değil çokda mühim bir şey de değil. Paran çok olsaydı sormadan alırdın zaten çifter çifter her renginden ona o kadar para verne kadar bi Zahmet 5s in üstüne koyda bi 6-6s falan alıver daha mantıklı olur.
Bence alırinır ama fiyatı biraz yüksek geliyo bana. Ben de almayı düşünüyorum aslında
quote:
Orijinalden alıntı: CyeD
Telefonu açmanıza gerek kalmadan gündelik bazı işleri halledebildiğiniz için telefon kilitli olarak kalıyor, bundan bahsetti heralde arkadaş
Ona karşılıkda bluetooth şarj yiyor bence aynı hesaba çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X