Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (1047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lazzaro Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.972
Cevap
400
Favori
1.065.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Giriş
    Özetlersek ; şu andaki aylık ücreti 69,90 TL olduğuna göre reklamlı izlemek isteyen bu ücretten devam edecek ama ben yayın arasında reklam istemem diyenler 17 Haziran'dan itibaren Prime üyeliğine ek olarak 59,90 TL ilave ücretle toplamda aylık 129,80 TL ödemek zorunda.

Kargo parası vermemek adına üye olduğum platformdaki bu güncellemeye kendi adıma ben razıyım…☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Mayıs 2026; 13:40:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Ben de razıyım ancak yayınlarında sansür olması canımı sıkmaya başladı fena şekilde.

Bu arada Disney de yıllık reklamsız fiyatını 4500 liraya çıkarıyormuş Haziran’dan itibaren.

disney hayatta bence o parayı hak etmiyor ki zaten iptal ettim

aynen torbox grup kuran olursa talibim bende

Sansür uyguluyor diye platformda ilgimi çeken dizi yada filmlerini Stremio yada torrent üzerinden izliyorum bende.

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • 2016 yılından beri 4 kişi Netflix ortak kullanıyorduk. Netflix Atv den ortak kullanım engellemesinden sonra 10 yıllık birbirimizi hiç görmeden sürdürdüğümüz ortaklığımız sonlandı.

rd stremio iyiydi onunda sonu geliyor sanırım.

en iyisi sanırım eskisi gibi modeme bağlı hard disk +Torrent + infuse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• forever eagle kullanıcısına yanıt

sadece atv değilki her platformda sorunlu evdeki netflixi işyerimde açamıyorum defalarca görüştüm lanet olsun deyip işyerine ayrı abonelik aldım nasıl bir sistem nasıl bir mantık çözemedimApple TV [ANA KONU] 

Mesela önceden RD+ Torrenttio olarak açıp 5-6 bölümünü seyrettiğim dizinin yeni bölümleri ısrarla açılmamaya devam ediyor ama kontrol ettiğim bazı sürümlerde ise sorunsuzca açılıyor bölümler ama açılan o sürümlerde de Türkçe altyazı bulamıyorum.

Filmlerdeki durum ise daha farklı sanki.

Deneme amacıyla önceden kitaplığıma aldığım bir filmin 4K HDR sürümünü RD+ olarak açtım bu gece ve sorunsuzca seyrettim.

Yani RD+ Torrenttio, bazı açılardan ve bazı seçimlerde hiçbir anormallik yokmuş gibi tıkır tıkır çalışıyor ne hikmetse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Mayıs 2026; 10:52:4 >

Aynen dizi seyrederken benim gözlemlediğim;

örnek x bir dizi kitaplığa attım seyrediyorum. 1. sezon 1-2-3-4. bölüm seyrediyorum 5. bölüm yok (6-7-8 var)

yada seyrediyorum ertesi gün açılmıyor. Kaynak değiştirip devam etmek zorunda kalıyorum. Hangi bölümde kalmıştım hatırlamam gerekiyor.

Filmlerde de aynı şekilde. Bir filmi yarım bırakırsam ve 2-3 gün sonra açmaya çalışırsam açılmayabiliyor.

Filmi tekrar aratıp kaldığım yere kadar sarmam gerekiyor.

İş yoğunluğundan tam detaylı inceleme şansına hala sahip olamadım ama, hem yukarıda yaptığım paylaşımdaki Ekşi Sözlük yorumlarına hem de Reddit’teki yorumlara göre banlananlar spesifik bazı torrent siteleri ile bazı paylaşım grupları olmuş gibi gördüm.

Bir dizinin bir bölümünün bir sürümü atıyorum “S02E02.RARBG.mkv” olsun, diğer bölümü de “S02E03.NTB.mkv” olsun diyelim.

Anladığım kadarıyla örneğin, RARBG banlanmadı ama NTB banlandıysa dizinin devamını izleyememe bundan kaynaklanıyor olabilir.

Ama bu sadece benim tahminim, mantık yürütmeye çalışıyorum anlamlandırabilmek için.

Konuyu daha derinlemesine inceleyen ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa eminim yorum yapacaklardır.

Vakit bulduğumda 1 aylığına Torbox da alıp denemeyi düşünüyorum bu arada.

Hocam site bazlı değil de anladığım kadarıyla uzantıları WEB.DL WEB.RİP vb. olan dosyaların korsan/illegal olduğu kararıyla bu dosyalar kaldırılmış.

@Legoloman

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • Alldebrid kullanıyorum herhangi bir sorun yok sorunsuz çalışıyor , sorun RD 'e özel galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 14 Mayıs 2026; 15:0:36 >
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Üstad,

Tamam RD+ üzerinden bazı dizilerde yada filmlerde öyle olabilir ama bu da net bir tespit değil.Neden dersen hemen 2 güncel örnek vereyim.

I Swear adlı filmi seyrettim dün akşam.

Bu filmin RD+ seçeneği üzerinden hem WEB-DL, hemde WEBRib sürümleri sorunsuzca açılıyor, hiç sorun yok.

Ardından dizi olarak ; Monarch dizisinin 2.sezonundan 2160p.WEB-DL olarak bir bölüm açtım, o da sorunsuz.

Yani yaşanan sıkıntı ; tamamıyle WEB-DL yada WEBRip sürümlerini seçtiğimiz için diyemiyoruz.

Diğer bir tespitimde şu ; RD+ olarak eskisi gibi 2160p seçenekler artık çok çıkmıyor sanki.Çünkü kontrol ettiğim bazı popüler dizilerde birkaç tane 2160p seçeneği var sadece ve gerisi tamamen 1080p ve altı çözünürlükte.

Yani RD+ kullanımında karşılaştığımız bu tarz sıkıntılarda ; bizim bilmediğimiz başka bir şey var bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Mayıs 2026; 21:54:56 >

Evet, RD'de eskisi kadar 2160p seçenek çıkmadığı gözlemine katılıyorum. Ben de The Testaments dizisini izliyorum, TorBox'ta 4K mevcut iken RealDebrid'de sadece 1080p seçenekleri çıkıyor.

TorBox şu dönemde RD'nin önüne geçti bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • bende stremio + fusion +omni yüklü dün bende denedim mediafusion eklentisinde bir film için su yazıyordu 4 adet görüntü elenmiş ve 6 adet te banlamış ondan gösteremiyor listede dedi.

evet ben görüntü olatak sadece 1080 vada 2160 diye ayırdım burası ok ama orda yazan 6 adet banlanmış demesi acayip oldu

https://torrentfreak.com/real-debrids-renewed-piracy-crackdown-follows-corporate-restructuring

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Umarım kapanmaz. Çok harika bir uygulama. Rd nin alternatif bir uygulaması varmı acaba ?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.