< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 15 Mayıs 2026; 10:17:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple TV [ANA KONU] (1048. sayfa)
-
-
Sadece burası için değil diğer forumlardada bangır bangır stremio yaygarası yapılırsa bu kaçınılmaz sondu.Şaşırmadım bekliyordum. RD üyeliği bu saatten sonra yenilenmez.
_____________________________ -
-
Torbox için grup kuruldu mu? Ben de dahil olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ no risk, no fun -
Hacılar anlattığınız bu birsürü uygulama üyelikler vs uğraşıcağınıza iptv den 4K neden izlemiyorsunuz, bu konuya biraz uzak olduğum için soruyorum.
, çünkü hiçbir IPTV sağlayıcısı bizim şu anda diğer kaynaklardan (Infuse, TorBox, torrent, ya da uygulamalar, vs..) izlediğimiz netlikte ve kalitede 4K görüntü vermez, veremez.Ha siz dersiniz ki "mükemmel olmasın, 10 üzerinden 7 olsun, bana yeter" ona bir şey diyemem. Biz 10 üzerinden 10 peşindeyiz.
_____________________________ - Apple TV 4K
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max -
Aynen,ses ve görüntü takıntımız var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nvidia Shield Tv Pro.Apple Tv,Q990f -
Evet, bak sesi söylemeyi unuttum.
Hiçbir IPTV sağlayıcısı bizim şu anda aldığımız ses kalitesini de veremez. Her türlü iddiasına varım.
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max -
4k deyip 1080p görüntüyü transcode,upscale eden iptvcilere selam olsun,hele atmosdan hiç bahsetmiyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 16 Mayıs 2026; 18:3:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşin bir de IPTV server'larında bulunmayan içerikleri bulup izleyebilme tarafı var...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -- Samsung 65Q80R QLED TV
-- Zidoo Z9X Media Player
-- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS
-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
-- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
-- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System -
Ses olayı yoktur ama şuan örnek n.tflix ve benzeri platformlardaki içerikleri aynı kalitede koyuyorlar. Ha siz dersenizki 4K filmler 80-90gb lık dosya boyutunda o zaman anlarım. Eskiden bende o kalitedekileri indirip izliyordum.
Çözünürlük ve sesine bir gram bile dokunulmamış, ham bluray’den alınmış remux filmleri izlemek varken, IP TV’deki ‘adına 4K denilen’ yapımlar sadece mükellef bir sofradaki belki küçük bir salata olabilir 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hemen başka bir detay ilave edeyim IPTV içerikleri adına.
Diyelim iyi dediğiniz bir IPTV paketine üye oldunuz.Bir bakıyorsunuz X,Y yada Z filmleri IPTV'nin arşivine girmiş, ne güzel.Ama ne içerikteki görüntüler 4K, ne de Türkçe altyazıları adamakıllı bir çeviri.
Hadi diyelim 2160p görüntü ile eklemiş ama Türkçe altyazıyı translate ile çevirmiş ve seyir keyfini mahvetmiş.Bu yüzden IPTV'deki afiş görüntülerine aldanıp böyle tuzaklara düşmüyor ve açıp bakmıyorum bile.
Dolayısıyla Stremio gibi alternatiflere yönelip iyi ses + iyi görüntü ve varsa iyi bir altyazı çevirisi ile izliyorum yada izlemeye çalışıyorum diyelim.
Özetle seyredeceğim dizi yada filmlerde kalite odaklı düşünen birisi olarak ; her zaman ya Stremio+Real Debrid ikilisi üzerinden izlemeyi yada torrentten indirip izlemeyi tercih ederim ve onlardaki kaliteyi IPTV içerikleri ile asla kıyaslamam.
(Not: Benim verdiğim örnekteki IPTV içerikleri , tabi ki bir genelleme değil ve daha iyi IPTV paketleri her zaman olabilir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Mayıs 2026; 0:30:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şimdi benim gibi konuya hakim olmayan arkadaşlarda anlamıştır. Ham görüntü ve ses yanında doğru altyazı var.
Stremio'nun kurulu olduğu bilgisayarınızda şu adrese gidin https://stremio-addons.com/torbox.html
Install dediğinizde "bilgisayardaki Stremio uygulamasını açayım mı" diye soracak, aç dediğimizde de Stremio'da TorBox eklentisi açılacak. Tekrar install diyeceksiniz ve TorBox Stremio'ya eklenecek. TorBox hesabınız eklenmiş mi diye test etmek için Stremio ana sayfada herhangi bir filmi açın. Arama sonuçlarında TorBox sonuçlarının da görünmesi lazım (örneğin TorBox Instant 4K diye görünür).
Apple TV'de uygulama içerisinde sync addons (eklentileri eşitle) dediğinizde bilgisayarınızdaki ayarlar Apple TV'ye de gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 17 Mayıs 2026; 20:39:47 >_____________________________ - Apple TV 4K
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max
-
Teşekkür ederim. Hallettim. Bazı altyazılar bulunmuyor. Tavsiye edeceğiniz eklenti var mı? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altyazı işini Infuse uygulaması üzerinden hallediyorum ben.
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max -
Merhaba arkadaşlar. Rd kullanıyorum. Fakat patladıktan sonra torbox da hesap açtım. Boş yeri olan varsa katılmak isterim.
_____________________________ -
Son bir haftada "TorBox'ta yer var mı" diye soranlar bir araya gelseler bir grup oluyor zaten
.Benim önerim: Forumda "TorBox kardeşliği" diye yeni bir konu başlığı açın. Konunun linkini de buraya yapıştırın. İki üç günde 10 kişiyi toplarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Apple TV 4K
- Shield TV Pro 2019
- Zidoo Z9S
- LG OLED 65C1
- Samsung 60KS8000
- Apple Homepod x 2
- Apple AirPods Max
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

lazzaro
Konudaki Resimler

önceki
![Apple TV [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc3%2f6b%2fff%2fc36bff441d964fc680dfd025c317ee39.jpeg&t=163514994&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt