Şimdi Ara

Apple TV [ANA KONU] (1044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xkeshin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.897
Cevap
399
Favori
1.056.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Giriş
    Sadece toreentio eklentisini vermişsiniz ama hocam diğerlerini kurmayalım mı mesela Mediafusion ve comet te var.onları da kursak ekstra bulunamayan filmler çalışabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: lazzaro

Uygulamaları kapatın. Apple TV'yi fişten çekin, yeniden başlatın. Tekrar Stremio ayarlarına gidin.

Ayrıca fusion uygulamasını da kurdum. Onda da seyredemiyorum. Not tracked hatası veriyor. İphoneda seyredebiliyorum ama...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Basit tutmak için öyle yaptım. Bana Torrentio yetiyor. İsteyen arkadaşlar farklı eklentileri yükleyip denemeler yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • quote:

Uygulamaları kapatın. Apple TV'yi fişten çekin, yeniden başlatın. Tekrar Stremio ayarlarına gidin.

Yapıyorum şimdi...

• quote:

Kardeşim seni çok rahatsız ettiğimin farkındayım kusuruma bakma özür dilerim. Fusion halloldu ama, stremio da torrenti seçince desteklemeyen dosya biçimi diyor...

• zad1986 Z kullanıcısına yanıt

Eğer iPhone'da filmler açılırken Apple TV'de açılmıyorsa, cihazlar senkronize olmuyordur. Hem iPhone'da hem de Apple TV'de Settings > iCloud Sync bölümünde Sync Across Devices açık (enabled) olsun.

Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max

• zad1986 Z kullanıcısına yanıt

Stremio onu yapıyor bazen. Sonra kendi kendine düzeliyor. Başka bir dosya deneyin, ya da Fusion ile açın.

- LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • quote:

Stremio onu yapıyor bazen. Sonra kendi kendine düzeliyor. Başka bir dosya deneyin, ya da Fusion ile açın.

Tamam kardeşim sağ olasın herşey için...Takılırsam rahatsız ederim sizi müsaadenizle...

• quote:

Orijinalden alıntı: zad1986

Tamam kardeşim sağ olasın herşey için...Takılırsam rahatsız ederim sizi müsaadenizle...

Alıntıları Göster
    Kardeşim stremio da halloldu...Tüm yardımlarınız için sonsuz teşekkürler...İyi ki sizin gibi yardımsever arkadaşlarımız var...

• Daha önce ücretli şekilde Omni almama ve kullanıyor olmama rağmen, sırf teknolojiye olan merakım yüzünden Omni’de Torrentio başta olmak üzere film bulan diğer tüm eklentileri de (Comet vb) Fusion’a da yükledim, bir süre Fusion deneyip kullanmayı düşünüyorum.

İlk intiba gayet iyi gözüküyor. Hatta bazı alanlardaki UX deneyimi bence Omni’den daha iyi.

Bu arada eklentileri Omni’den Fusion’a nasıl eklediğimi de anlatayım;

Her ikisinin de iPhone uygulaması telefonumda yüklü. Omni’nin ayarlar bölümünden Manage Addons kısmına girdikten sonra tüm eklentiler listeleniyor. Burada yüklemek istediğim eklentinin üzerine parmağımla gelip hafifçe sola çekiyorum, “Share” butonuna basıp URL’i kopyalıyorum. Sonra kopyaladığım linki Fusion uygulamasındaki ayarlar bölümünden Addons kısmındaki link yerine yapıştırıp Add diyorum. Bu kadar basit.

Katalog, liste vb eklentilerini Fusion’a yüklemedim bu arada, bunları Omni’de de çok kullanmıyorum zaten. %95 kullanımım film ya da dizi adını search edip istediğim çözünürlüğü seçerek Infuse üzerinden izleme şeklinde.

Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kırk yılın başı hiçbir platformda olmayan filmleri izlememiz gerekiyor. Mesela ben bu infuseyi satın alsam eldeki mac e eski usül torrent olarak filmi indirsem appletv ye uygulama üzerinden senkronize edip izleyebiliyor muyum?

Orijinalden alıntı: Legoloman

Daha önce ücretli şekilde Omni almama ve kullanıyor olmama rağmen, sırf teknolojiye olan merakım yüzünden Omni’de Torrentio başta olmak üzere film bulan diğer tüm eklentileri de (Comet vb) Fusion’a da yükledim, bir süre Fusion deneyip kullanmayı düşünüyorum.

İlk intiba gayet iyi gözüküyor. Hatta bazı alanlardaki UX deneyimi bence Omni’den daha iyi.

Bu arada eklentileri Omni’den Fusion’a nasıl eklediğimi de anlatayım;

Her ikisinin de iPhone uygulaması telefonumda yüklü. Omni’nin ayarlar bölümünden Manage Addons kısmına girdikten sonra tüm eklentiler listeleniyor. Burada yüklemek istediğim eklentinin üzerine parmağımla gelip hafifçe sola çekiyorum, “Share” butonuna basıp URL’i kopyalıyorum. Sonra kopyaladığım linki Fusion uygulamasındaki ayarlar bölümünden Addons kısmındaki link yerine yapıştırıp Add diyorum. Bu kadar basit.

Katalog, liste vb eklentilerini Fusion’a yüklemedim bu arada, bunları Omni’de de çok kullanmıyorum zaten. %95 kullanımım film ya da dizi adını search edip istediğim çözünürlüğü seçerek Infuse üzerinden izleme şeklinde.

Apple TV [ANA KONU]

Apple TV [ANA KONU]
    jackettio 4k içerik geliyor mu hocam sizde,bende yükledim 4k gelmiyor,ayarlarını da yaptım aslında

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Evet, izleyebilirsiniz.

Uğraştırdı ama altyazıyla beraber hallettim çiçek gibi oldu teşekkürler. Özel zevklerimiz yok genelde aç platformlardan izle geç ama bazen platformlarda olmayan filmler oluyor onları da bu şekilde torrentten indirip mac den paylaşırım, on numara.

Eğer düşünürseniz Stremio* ya da Fusion alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Ben de eskiden sizin gibi torrentten HDD'ye indirip, sonra da Infuse ile HDD'ye bağlanıp izliyordum. Ama bu bahsettiğim uygulamalar müthiş bir konfor sunuyor. Tıpkı Netflix menüsünden film seçer gibi, tek bir kumanda hareketiyle her şeyi anında açıp izleyebiliyorsunuz.

*Stremio artık App Store'dan kaldırıldı, ama Fusion hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 21 Nisan 2026; 14:51:27 >
    - LG OLED 65C1
    - Samsung 60KS8000
    - Apple Homepod x 2
    - Apple AirPods Max
  • lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Takip ediyorum aslında millet akıyo görüyorum ama zamanımız yok ki ya. Keşke zaman olsa sistemin kralını kurarım hemen de, işe güce mi bakıcaz çocuklarla mı ilgilenicez ps de iki oyun mu atıcaz film mi izlicez. Amazon üyeliğinden prime var, hepsiburadadan hbo var, arkadaşlardan da disneyle netflixten birer hesap çözdüm bitti zaten, hal böyle olunca daha uğraşasım da gelmedi. yan yana netflixe gelmiş onu izledik izlemişken orjinalini de izleyelim dedik hiçbiryerde yok can dostum, ordan coştum da baktım yıllık 300tl diyo bişi değil infuse işini kurdum, belki 1-2 ay daha elimi bile sürmem infuseye o derece :)

Ekleneceğini sanmıyorum. En iyisi 10 gün sonra alın.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.