Şimdi Ara

Apple, Türkiye’de iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ntv'nin yeni yaptığı haber taa ekimde iPhonelar tanıtılınca inmiş fiyatlar. Beklenen indirimle alakası yok, daha bir açıklama falan gelmedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    Ntv'nin yeni yaptığı haber taa ekimde iPhonelar tanıtılınca inmiş fiyatlar. Beklenen indirimle alakası yok, daha bir açıklama falan gelmedi.
    Aynen bide koskaca teknoloji siteleri yer vermemişken NTV ne alaka ... bekleyip görecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin gavuru bizim ülkenin ekonomisini görüyor ama bizim koyunlar yok ekonomi süper yok ekonomi uçuyor oyle demiyenlerde ya fetöcü yada teröristtir diyor yav en büyük terörist sizsiniz..ülkeyi batırdınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupa XS Max 64 GB cihazlar 6500 liraya satılıyor, 1 sene garantili. Kaydı falan derken 7200’leri buluyor. 8000’e XS Max satarlarsa alınabilir.

    Hali hazırda 10.799 liraya satılıyor XS Max 64 GB. %20-%25 arasında inerse başarılı olurlar ülkemizde.

    Note 9’un 128 GB versiyonu 5000₺ dolaylarında satarken XS Max’in piyasada 9500₺ bandında olması kabul edilebilir bir şey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekleyip neyi göreceksiniz,Apple ın yapacağı indirim de ,NTV nin bahsi geçen eski indirim oranlarından ,3 aşağı beş yukarı o kadar olur zaten

    Ülkelere göre İphone XS 64 gb fiyatları.
    Bu tabloya göre ,en ucuz dolar cinsin den İngiltere de ,yerel para birimi satışı karşılığı 1300 dolara tekamül ediyor.
    Apple sadece Türkiye ye özel bir indirim yapmayacak.

    İngiltere de 1313,1300 dolarlık XS i 1000 dolardan verdi diyelim,
    Yapmaz da dünya genelin de 300 dolarlık indirim yapsa dahi, TR nin yerel fiyat karşılığı 1500 dolar da anca kalır.
    Ülkeye göre istisna bir indirim,muamele olmadığı sürece,ki Apple , Trump bile araya girse yapmaz O kadar indirim

    Vergiler dahil bekleyip görecek,değecek bir indirim söz konusu olmayacak bence.

    Apple, Türkiye’de iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 31 Ocak 2019; 12:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İpadde de indirim isterük
    Air i değiştirmenin zamanı geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luckystar

    Öncelikle yazımı iyi okumanı tavsiye ederim. Apple in indirimi sayesinde bu diğer markalara da yansıyacaktır. bu acıdan değerlendirmen daha yapıcı olacaktır.

    Garanti kapsamında gelecek cihaz , kapalı kutu , aksesuarlı ve teslim tarihinden itibaren 2 yıl garantili.Swap cihaz değil.
    Fiyatı konusunda da , beni tanımdan ''itelemeye ''kalkma demişsin ama , bugüne kadar kimseyi kandırmadığım gibi bu cihazıda gercekten ihtiyacı olan bir kişiye piyasa şartlarına göre hakkettiği fiyattan gizli , sakli olmadan satacagım. Vatanda 3.999 Tl demişşsin ama https://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-128-gb-akilli-telefon-siyah.html
    5.399 Tl gözüküyor ve stok da yok. Tabiki farklı fiyatlar olacaktır. Gerekirse 3-5 bakmam veririm.

    Aynı Apple benim maduriyetimi çözdu.Yavaşlama demişsin ama Annemde 5 , babamda 5s var , hala calışıyor, memnunlar . Hangi Android cihaz 4-5 yıl hizmet veriyor ??? Bende senin gibi duygular yaşadım , hatta ilk defa (8 yıldır) farklı cihazları inceledim. Ama uygun dille , derdimi ve yaşadıgım maduriyeti sakince anlatınca , Kıdemli dedikleri arkadaş yardımcı oldu ve değişim kararı verdi. Dun TNT geldi , ve iade cihazı aldı. yenisi gelir , acelem yok.

    Benim alabilmemin bir önemi yok.Her malın bir fiyatı ve alıcısı vardır. Apple da indirim yapıcam demiş , bence güzel birsey . Apple almasan bile , diğer markaların , Türkiye yöneticileride şu anda Apple ın fiyatlarını bekliyor merak etme . Android cihazlarda indirimler daha keskin olur tahminimce.

    Birde son bir ricam var, tartışmak istersen , ister özelden ister telefonda medeni şekilde konusalım . Ama forumu gereksiz polimiklerle meşgul etmeyelim.

    Teşekkürler
    Şu "Hangi android cihaz 4-5 sene hizmet veriyor" geyiği sıktı artık. 5 senedir s4 mini kullanıyorum. (amiral gemisi olmamasına rağmen )hala işimi görüyor. iphone 5 ise zamanında amiral gemisiydi. bi zahmet çalışsın arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ister düşür ister düşürme almayacağım

  • Apple açgözlülüğünün cezasını çekiyor insanlar sırt çevirip alternatiflere yöneldi bir kere indirim bir nebze toparlama sağlar ancak uzun vadede düşüşü engelleyemez
  • zavallı fakir sheeple'lar Apple indirim yapmaz bindirim yapar ne zaman öğreneceksiniz? yazık size be...
  • Minimum yüzde 25 inerse satılır, yüzde 30 falan indirse de pazar gerçeklerine yaklaşır bir nebze rekabet edebilir. Ama olması gerek min 50 inmesi ülkemiz için , diğer telefonlar içinde geçerli aynısı 6500 liste fiyatına note 9 falan da saçma 4-5 arası ancak alınabilir.

  • Düşürmezse aaa y

  • Apple urunlerini cok begenerek kullaniyorum. Mac Pro (siyah silindir) ve Trackpad 2 gibi urunleri gercekten muhtesem ve alternatifi olmayan urunler, fakat cep telefonunda OnePlus 6T gibi alternatifler varken iPhone modellerinin yari fiyatina dusmesi gerekiyor. OnePlus 6T, iPhone XS Max ile kiyaslanabilecek bir telefon ve iPhone XS Max'in fiyati OnePlus 6T'nin uc kati. Apple ekosisteminin guzelligi diyelim, hadi iPhone XS Max, OnePlus 6T'nin 1.5 kati fiyatina olsun, Apple ekosistemi, iOS'un kalitesi vs. deyip alalim, fakat 3 kati fiyatina da olmasi kabul edilebilir birsey degil bence.
    Bu sartlar altinda ben OnePlus 6T diyorum. Fiyat indirimi ne kadar olacak ki iPhonelarda? Yari fiyatina mi inecek? O zaman kabul edilebilir fiyatlar olmus olur.

  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Apple urunlerini begenerek kullaniyorum fakat fiyatindan dolayi artik cok tercih edemiyorum. Boyle seyler yazmaniz hos birsey degil. Apple karsiti olmak da bir cesit fanatiklik degil midir?

  • csh kullanıcısına yanıt
    gerçekleri yazmak mı fanatiklik?... yazık size...
  • 700-1000 TL düşmüş daha çok çökersin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı düşük olursa anlamı kalmaz, yanlış ata oynamasın Apple. Nasıl olsa 36 ay kredi çekip alan çıkar. Türkiye'de cep telefonu en önemli statü sembolü olarak görülüyor.
  • Adam gibi indirim yapmadıkları sürece çöp almamaya devam.

    Kaldıki indirim ayağına kuru normalleştirmez inşallah. Bu fiyatlar dolar 7₺ iken girilmiş fiyatlardı. Şimdi 5₺'ye indi. Zaten fiyatları indirmek zorundalar. Sırf kur farkından dolayı indirim yaptık ayağına yatarlarsa net küfür ederim..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.