Şimdi Ara

Apple, Türkiye’de iPhone fiyatlarını düşürmeye hazırlanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
19.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam bizim paramız erdiği için kârından vazgeçmiyor zaten, satamadığı için fiyat indiriyor, Türkiye'de hiç satmasada olur lafın hiç bir şeyi anlamadığını gösteriyor, her pazarın kendine has sorunları alım gücü vardır, 5bin TL yede satıp çok iyi kâr edebilir, 10bin TL ye istediği miktarda telefon satamaz, ne var içinde devreleri platinmi altın mi, pazar kaybı ne demek biliyor musun, xiomi huawei oppo samsung vs gibi markalara müşterin gidiyor demek, senin dediğin gibi basit değil o işler, sadece Türkiye pazarında değil tüm dünyada aynı sorunu yaşıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiRaNTx

    Yahu elin emperyalist adamları bile "ekonomi kötü bak ne kadar değer kaybetti ve bu benim çıkarlarına bile ters düştü" diyor. Bizim ülkeyi yönetenler ve onun destekçileri hala "egonomi çoh iyi"
    selamlar, yorumunuzu okudum ve size bir cevap yazmaya karar verdim soruyorum size: "siz elin adamları bile ekonominiz kötü bak..." diyenlere itibar ediyorsunuz siz amerikalı mısınız yoksa israilli mi yoksa başka bir ülke vatandaşı mı? başka bir soru daha siz bu ülke son 5 yıldır savunma sanayine ne kadar yatırım yaptı biliyor musunuz ? ne kadar arge yatırımı? açıkçası ben bilmiyorum bilmem de olanaksız! Türkiye konumu itibarı ile bu yatırımları yapmayı gerektiren bir ülke bunları yapmazsanız sizin itibar ettiğiniz ülkenin adamları ocağınıza incir ağacı diker ve sizi vatanınızdan eder (eğer Türk iseniz) gelelim diğer mevzuya; bir gözünüzü açında ananızın babanızın sizin için kazandığı para üzerinden eğer bir telefon sahibi olduysanız (zannediyorum apple kullanıcısınız) gidin bi kendi kazandığınız para ile o kullandığınız telefonu tekrar satın alın! siz hiç semt pazarına - manava gidip alış veriş yaptınız mı? pazarda patates biber soğan kilogram fiyatı ne kadar biliyor musunuz?(tahmin etmek gerekirse bilmiyorsunuz) siz gidin bir önce çevrenizde ne oluyor buna bir hakim olun sonra gelin itibar gösterdiğiniz adamları savunun onlar ki dünya üzerindeki en gelir kaygısı duymayan her istediğini elde imkanı bulan ve en büyük silah üreticileri ve satıcıları! siz bana neyi savunuyorsunuz ? hayal satıcılarını çok seviyorsanız gidin onların mekanında çalışın gidin onlar size para kazandırsın! onların yaşantısı cazip geliyorsa gidin onların ülkesinde yaşayın, iyi forumlar




  • MaSSive kullanıcısına yanıt
    Mesajımın sonunda yazdığım gibi , konuyu burda uzatmıyorum. Yerden, göğe kadar haklısın. İstediğin cihazı al kullan . Ben senin sahsına yaZmadım ama sen bana yazdın(itelemekten bahsettin). Uslubda da hesap sorar tarzda yazıyorsun.

    Emin ol bu konuyu senle günlerce tartışacak , bilgi, deneyim ve tecrubem var. Ama sen haklısın , haklısın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim ne zaman gelir sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları indirirlerse satışlar artar mutlaka ancak en az %30 falan düşürmeleri lazım. iPhone 7 sonrası eskisi gibi çok fazla son model alanını görmedim.
  • Marketlerde biberi patlıcanı yasaklayacaklarına bunu yasaklasınlar, bu elma çok pahalı çünkü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 30 Ocak 2019; 19:43:31 >
  • Birkaç ay evvel bir Apple Tv alayım demiştim, akşam yattığımda fiyatı 1250 liraydı sabah kalktığımda 1800 lira olmuştu. Şimdi 1000 lira yapsalar gene almam, alsınlar ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki dönemlerini yakalamak istiyorsa 9-10 bin gibi akıl dişi fiyatları düşürmeli şimdi gider 50 dolar indirir .. bana göre ki yapmayacağına da adim kadar Emin’im net %25 en az indirmesi gerekiyor fiyatları ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlara bu telefonları alanlar için söylüyorum:


    Allah akıl fikir versin.


    Açık ve net.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 30 Ocak 2019; 20:38:49 >
  • Dolar son zam tarihine göre 17% düşmüş. euro 18.5%

    Daha düşer diye düşünürlerse 20% indirim yapabilirler, temkinli olmak isterlerse 15%

    App store icin 7 baz aliyorlar, kazara 5 alalim derlerse 30% varan indirim demek, satislari costuralim derlerse 30% indirim gelebilir...

    Su an iphone dert degil ama macbook fiyatlari cosmus durumda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 30 Ocak 2019; 20:46:39 >
  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    iPhone dert değil nasıl anlayamadım şu an ki fiyatların dert olmadığını mı söylemeye çalışıyorsunuz?
  • A9 işlemcili amoled ekranlı kırpma modeller gelirse şaşmayın. Tim Cook şirketin başına geldiğinden beri şirket yerinde saydı ve şimdi çöküş başladı. Emin olun bu kadar büyük bir şirket, düşük kar marjı ile çalışamaz ve batmasa da çok ciddi olarak küçülecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xiaomiseverim

    Şöyle Yapın

    Xr 5499tl

    Xs 7499tl

    Xs max 8399tl



    Ha yine almam, ama en azından 4000 lira androide mi veriyim üstüne biraz daha koyup iphone mu alayım diye düşünürüm. Ha Samsung huawei alan adamlar bu fiyatlara zaten iphone a kayar bence direk. Ama bu kadar ucuzluk pek mümkün değil. Maks bin lira oynatırlar gibi. Kafamdaki asıl fiyatlar Xr 4000 xs 5000 xs max 6000 olsa alırım xs max keyfime bakarım 3-5 sene gelen her güncellemeyi de mis gibi alırım bir de telefonun en küçük sıkıntısında telefonu sıfırıyla değiştirtme imkanım olur. Android alıyoruz da noluyo maksimum 2 büyük güncelleme alıyor ki LG g4 kullanıcısı olarak yalnızca 1 tane alabildik biz. Tabii android in tadı başka o root atmanın bootloader açmanın rom atarken acaba açılcak mı kalcaj mı korkusunu yaşayanlar bilir ki ben g4 kullandığımdan her kapanıp açılışında telefonun bu korkuyu yaşıyorum o ayrı
    Lafım size değil, geçen yıl 6000den gelen x’i görünce ülkecek dumur olmuştuk şimdi düşlediğimiz fiyatlara bakın seneye nolacak allah bilir gidişatımız hiç iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Almayalım daha da düşsün diyeceğim ama adam iphone görmezse elinde yüzü düşer. Yüzde 20’lik indirim bekleriz, yüzümüz düşmesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farklı fiyatlamalara gidilmese bile olması gereken maksimum fiyatlar;

    iPhone XR 64gb: 749dolar (3.969tl)* %10 Gereksiz TRT Bandrolü * %25 Anlamsız ÖZEL tüketim vergisi * %18 KDV: 6.439 tl

    iPhone XS 64gb: 999dolar (5.295tl)* %10 Gereksiz TRT Bandrolü * %25 Anlamsız ÖZEL tüketim vergisi * %18 KDV: 8.590 tl

    iPhone XS max 64gb: 1099dolar * %10 Gereksiz TRT Bandrolü * %25 Anlamsız ÖZEL tüketim vergisi * %18 KDV: 9.449tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-37F4B34B4

    iPhone dert değil nasıl anlayamadım şu an ki fiyatların dert olmadığını mı söylemeye çalışıyorsunuz?
    Benim derdim iphone degil yani, X var, macbook dussun diye umuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okanclskn

    Lafım size değil, geçen yıl 6000den gelen x’i görünce ülkecek dumur olmuştuk şimdi düşlediğimiz fiyatlara bakın seneye nolacak allah bilir gidişatımız hiç iyi değil.

    Alıntıları Göster
    6000 TL ye iphone,telefon mu olur dediğimiz günlerden, 10-12 bin etiketli iphone nu görünce,şuan 6000 TL ye verseler güle oynaya bu fiyata fit olup ,amuda kalkıp ,havada kapacak hazır kıta var.
    Dimi dimi, ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar milleti.
    Bunca şeyi olanı kanıksayıp,duyarsız kaldıkça bu toplum,daha çok ,daha fena şeyler olağan gelmeye başlar bu gidişle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ocak 2019; 21:35:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 44 mm Apple Watch' ı 2500 yaparlarsa bir tane alırım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.