Şimdi Ara

Apple Turkiye batarya değişimi 219₺ (Iphone 6 ve uzeri) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
33
Favori
89.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cmanager kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de ekranin altinda cok ufak bir catlak var. Sonuc ne oldu hocam? Ben de degistirmeye gidicem kasim gibi cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astforum A kullanıcısına yanıt
    hayır yapmazlar.
  • Veee aradilar batarya degisimi yapildi yarin aksama alabilirsiniz diye. Akillarina getirmeyeyim diye sormayacaktim ama diger turlude yarina gidene kadar ucret alip amayacaklarj aklimda kalacakti o yuzden sorayim dedim sordum herhangi bir ucret ciktimi diye o da garantj kapsami altinda ucretsiz degisikligi yapildj dedi. Ohh bee 150 kagit 150 kagittir cepte kaldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saat Vip

    Veee aradilar batarya degisimi yapildi yarin aksama alabilirsiniz diye. Akillarina getirmeyeyim diye sormayacaktim ama diger turlude yarina gidene kadar ucret alip amayacaklarj aklimda kalacakti o yuzden sorayim dedim sordum herhangi bir ucret ciktimi diye o da garantj kapsami altinda ucretsiz degisikligi yapildj dedi. Ohh bee 150 kagit 150 kagittir cepte kaldi
    Pil durumunuz yüde kaçtı hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhequel

    Pil durumunuz yüde kaçtı hocam

    Alıntıları Göster
    %89 görünüyordu
    bundan öncede şarj kablosunun bir ucu prizde bir ucuda gece yerdeki bardağın içine girmişti sabah bi kalktım ucundan yeşil birsey salgılamıs kuruttum sonra çalıştı fakat temassızlık yapıyordu kablodan dolayı bende şansımı denemek için yinede garantiye vermiştim sonra kablo değişimi olarak yeni kablo vermişlerdi. Bu değişim veya ücret cıkma işi tamamen subeye ait bır durum. baska pupa ya gittiğimde kablonun ucuna bakıp bunun burası ezilmiş vs gibi birsey demişti bende o zaman vermeyeceğim için üstelemedim yoksa o birsey desede ben sorun cıkartıp eninde sonunda verirdim zaten vermeyeceğim için es geçtim baska zaman baska pupa ya verdim 3-4 gün içinde yenisini vermişlerdi. Şimdide yetkili servis olarak verip istanbula gitti o şekilde ucretsiz değiştirdiler. Ben ücretli değişimede razıydım cunku %10 da bazen direk kapanıyordu pil kalibrasyonu nu yapınca %1 e kadar da gidiyordu ama uğraşmak istemedim pil bölümüne girincede (servis) diye yazıyordu bende verdim. 500 dolumu gecsede harici programdan baksamda yinede appleden destek yerinden telefonuma erişim sağlayıp baktı ve ücretli olarak değişimi saglanır dedi de zaten ve değiştikten sonra 6 ay da garantili dedi telefonun garantisi bitsede harici garanti süresi olarak bende tamam demiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saat Vip -- 25 Temmuz 2018; 15:8:37 >




  • kumutlu kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim telefon geldi off bataryasi %100 saglikli yaziyor :D oradaki kadinda dedi -sanslisiniz dedi bende niyeki dedim o da genelde - batarya icin verilen ya ekran degisimi oluyor ya da baska birsey dedi. bende dedim aslinda ben seye sasirdim 500 dolum seysi var 850 deydi o halde ucretsiz nasil degisti vs dedim onada sasirdim.

    ben telefonu temiz kullanirim ama suan aldim hem batarya hala %100 bitmedi hemde ekran ve tuşu yenilenmis gibi cidden geri gidecektim yolsa 3 dak boyunca benim telf degil sanirim diye geri gidecektim çünkü ekrani tertemiz sonra kulagini goturdugun filtre yeri ter temiz sim siyah birde home butonu aninda tik diyor onceki sanirim kullana kullana biraz daha icine cokuyordu gibi geliyor bilmiyorum belkide cam filmiyle kullandigim icindir memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hakkını aramışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de ücretiyle iPhone 6'mın pilini bu değişim programı bitmeden değiştirmek istiyorum ama iBackupBot programı ile baktığım zaman pil ile ilgili bilgiler şu şekilde gözüküyor;

    CycleCount: 1335
    DesignCapacity: 1751
    FullChargeCapacity: 1500
    Status: Success


    Bu duruma göre telefonu 1335 kere şarj etmişim, bahsedilen 500 sayısını geçmiş oluyorum. Yukarıdaki verilere göre hesapladığımda ise pil durumu yaklaşık 85-86% gibi bir değere denk geliyor. Pil değeriniz iyi o yüzden pil değiştirmenize gerek yok v.b bir nedenle geri çevirebilirler mi sizce?

    Yaklaşık telefonu alalı 7 ay sonra 4 yıl olacak. Telefonun ilk sahibiyim. Aslında çok problem yaşadığımı söyleyemem ama böyle bir fırsat varken pili ilerleyen aylarda değiştireyim diye bir düşüncem olduğu için sormak istedim.
  • Ekranı yetkili servis dışı değişmiş Iphone 6’ya Apple serviste batarya taktırabilir miyiz?
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar , parayı verdikten sonra isterse %99 olsun yinede yapıyorlar :)
  • Hayır , yetkisiz müdahale olduğu zaman bu topun altına girmiyor ne yazık ki apple.
  • Pil durumu olayı evet önemli ancak şarj döngüsüde bir o kadar değerli. Benim cihazımın %90 da 600 civarındaydı. Ücretsiz değişti.



    Cihaz eski hızına kavuştu diyebiliriz. iPhone 6 Silver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün zorluda randevum vardı. Gittim, telefonun performansı iyi olduğu için (%85) garantisi de yılbaşına kadar olduğu için “kullanabildiğiniz kadar kullanın. Pil değişimini kasım-aralık gibi yapalım” dediler.



    “500 kere şarj” olayını sordum. “Hayır, öyle bir limit yok. Yılbaşına kadar, garantili cihazların ücretsiz pil değişimini yapacağız” denildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerrami

    yurtdışı cihazlara pil değişimi yapmıyorlar diye bir şey yok. telefon özelinde yapılmıyor olabilir, tamir görmüştür vs. daha iki hafta önce Kanyon'daki Artı Servis'te (Troy mağazasının içinde) ABD'den aldığım iPhone 6'nın pilini değiştirdim. bu arada garantisi devam ediyorsa ve pil sorunu yaşanıyorsa ücretsiz değişim yapılır diye koca koca da yazmışlar servisin içerisine.

    Dostum ne kadar sürede değiştiriyorlar? Bir de ücret Apple Store ile aynı mı? 149 TL sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zedge08 kullanıcısına yanıt
    İki saatte değiştirdiler. Zamdan önce gittim aynıydı fiyat 129 tl. Farklı fiyat uygulamıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende bugün yurtdışından 2 sene önce aldığım 6s ve 6s plus cihazlarımı samsun pupa teknik serviste değiştirdim. Cihaz başı 149tl. Yalnız 6s plus ta batarya değişiminden sonra hoparlör bozuldu, hemde ikinci oğlumuzun doğduğu günde (pupa, hastanenin hemen yanındaydı bende fırsattan istifade edeyim dedim) bu mağduriyeti yaşadık. Pztsi tekrar götüreceğim, apple ile yazışacağız dediler. Kaş yaparken, göz çıkardık sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sağlıklı falan değil. Garantisi varsa değiştiriniz.
  • Arkadaşlar Amerika’dan aldığım 7 plus’ın pil sağlığı %84 gözüküyor. Garantisi de yok malum. Sizce yıl sonunda değiştireyim mi, değer mi ? Ve bir de değişimden sonra sıkıntı yaşayan var mı, mesela su geçirmezlikte bir sıkıntı olmuyor mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.