Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta zorlu avm randevusu olan varsa lütfen bana ulaşsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Randevu alamayan arkadaşlar, 2-3dk aralıklarla 'randevu bulunamadı' sayfasını yenilmekte fayda var. Bu yöntemle 15/10ctesi günü 14:30 için kendime 14:40 için eşime randevu aldım az önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 8 Ekim 2016; 14:57:24 >
  • @sazan84: teşekkürler
    Bende kaç gündür eşimin telefonu için randevu almaya çalışıyordum fakat dolu diyordu. Sizin mesajınızdan sonra 3 defa üst üste 2-3 dakika aralıklrla denedim ve randevu aldım. Hatta bugün akşama randevu vermişti akasyadan sonra onu iptal ettim ve önümüzdeki pazara aldım.
    Alamayan arkadaşların demesinde yarar var.

• " Bu mağazada boş randevu yok. " cümlesinden nefret ettim artık yahu. Günlerdir her saat başı denememe rağmen şanssızlıktan mıdır yoksa gerçekten randevu olmadığından mıdır bilemediğim şekilde randevu alamıyorum. Fazladan alan arkadaşlar varsa eğer ya da randevu gördüğü anda buraya yazsalar nasıl olur acaba?
  • Arkadaşlar 15 ekim cumartesi 12:50 randevum var , değiştirmek isteyen var mı ? o gün işim olabilir erken tarihte olanla değiştirebilirim
  • Furkan* F kullanıcısına yanıt
    Hocam isiniz cıkacak olursa o randevuya ben gidebilirim verirseniz 2 haftadır bir randevu alamadım
  • yahu yine alamadık cildiracagım 2 haftadır aynı sey

arkadaslar allah rızası için randevusu olupta gidemeyenler lutfen yardımcı olsunlar ne isterseniz vallahi.. buıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon07 -- 10 Ekim 2016; 0:47:23 >
  • zorlu için iphone randevusu ayarlamaya çalışıyorum bende. bayadır denk getıremedım. garantim Kasım başında doluyor. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  • Randevu almak o kadar da zor değilmiş.

Akasya içinhttps://concierge.apple.com/geniusbar/R588/timeslots linki yer imlerine ekleyip gün içinde ara sıra kontrol ederseniz açılıyor.

Ben dün denemeye başladım, 3.denememde birçok randevu buldum. Harcadığım süre 5 dakika bile olmadı.
  • Arkadaşlar elinde fazla randevusu olan yada satan varsa ulaşabilirmi acaba ?
  • Bu hafta için (17-24 Ekim) Akasya'ya randevusu olan varsa bana ulaşsın lütfen. Garantinin bitmesine 1 hafta kaldı 2 haftadır randevu alamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır akasya'dan randevu almaya calisiyorum. Az evvel 12.51'de girdim ve 24 ekim 12.40'a randevuyu aldım, tek saat açıktı.
    Randevu almak isteyenler sürekli denemek zorundalar, baska bir taktigi yok.

• Arkadaşlar 25 ekim Salı günü 12:20'de hem Akasya Hem de Zorlu'da randevum var. cuma-cumartesi-pazar günleri ancak istanbulda olabileceğim takas etmek isteyen olur mu bugünlerde randevusu olan ve gidemeyecek bir arkadaş? Özellikle Akasya daha uygun benim için.
  • Randevuyu başka bir güne aktarma gibi bi prosedür var mı arkasaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneXX

Arkadaşlar 25 ekim Salı günü 12:20'de hem Akasya Hem de Zorlu'da randevum var. cuma-cumartesi-pazar günleri ancak istanbulda olabileceğim takas etmek isteyen olur mu bugünlerde randevusu olan ve gidemeyecek bir arkadaş? Özellikle Akasya daha uygun benim için.

BEndee 25 kim tarihi gözükmüyo bile nasıl olcak anlamadım bu iş 3 haftadır uraşiyorum =)
  • Merhabalar,

22-23 Ekim tarihleri için randevusu olan var mı? Telefonun ekranı kırıldı kullanılamaz durumda. Acil olarak yardıma ihtiyacım var.

Teşekkürler.
  • CMCCN C kullanıcısına yanıt
    Su anda Tayland'dayim saat farkı felan ondan mi çıktı bilemedim ama 1 hafta sonrasından ilerisi görünmüyordu normalde dediğin gibi.bugun alabildim bende randevuyu günlerdir deniyordum.

• Şuna çok sayıda randevu boşluğu var

• arkadaşlar bir türlü randevu alamıyorum. şu an bakıyorum hala yok. hangi zamanlarda bakmam lazım.
  • son 1 saattir hem akasya hem zorlu randevu arıyorum durmadan yeniliyorum ama yok çıldırıcam yani
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.