Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: technical death metal

Pil tamiri için versek büyük ihtimal ertesi gün teslim ederler diye düşünüyorum. 2-3 saat bekleme süresi + tamir süresi günü kapatabilir. Bilginiz var mı?

yanimda başka kişi vardı akşam 7-8 gibi gelin alın teli dedi onunda ekranı değişcekmiş.

bende pil sorunu var diye verdim telefonu bataryası şişmişti ekran dışa doğru çıkmıştı,üstünden 4 sene geçtiği için telin 275 tl ye yeni iphone 5 verdiler
  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    A süper hocam hayırlı olsun. Yedeklerimi alıp "umarım iOS 10'a güncellemezler" diyerekten yarın götüreyim bari. Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

A süper hocam hayırlı olsun. Yedeklerimi alıp "umarım iOS 10'a güncellemezler" diyerekten yarın götüreyim bari. Teşekkürler..

teşekkürler :) güncelleme yapacaklarını sanmıyorum ama siz gene bi söylersiniz
  • Bu randevu işi cidden çok saçma 2 haftadır randevu alamıyorum.
    Eskiden sabah 10 da gidice sıraya alıyorlardı . Acaba bu taktiği yapan var mı ?
  • KVK Beşiktaş'ta yeni yer açmış. Deneyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün sonunda alabildim randevuyu saat felan hikaye her saat yaklaşırken önce konuya sonra gb açıp bekledim hiçbi zaman alamadım. yine bu konuyu okurken bi açayım dedim 10 dakka önce bi baktım randevu var hemen kaptım. C.tesi 12:45 e aldım. Eğer salı günü işi olupta c.tesi ile değiştirmek isteyen olursa aklınızda bulunsun. Not:Zorlu 1 Ekim 12:45 randevu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfdgrmnci

Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum.2-3 aydan beri sessize alma tuşunda sorun vardı ama yurtdışında olduğumdan dolayi cihazı Apple Store a götüremedim.Bu sabah cihazi Apple Store a götürecektim fakat kendi kendine düzeldi.Daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş var mı acaba?

Benim de telefonumun sessize alma tuşu bozulmuştu ve bir süre sonra tekrar düzeldi. Sonradan sorun tekrar ortaya çıkınca bugün Apple Store'a götürdüm ve cihaz değişimi yaptılar.

• Akasya apple store perşembe gününe randevum var. Hafta sonu veya akşam bi saatte uygun biriyle değiştirebilirim..

• Geçen gün randevum için Zorlu Apple Store'a gittim. Aşırı yoğunluk var ve çok fazla gereksiz yere randevu alıp gelen var. Bir tanesine bire bir şahit oldum. Elemanın ekranı kırık söylediği şey ekranının sağ alt köşesinin oynadığı, Apple çalışanı da gülerek beyfendi ekranınız kırık, kırık bir ekranın nasıl oynamamasını bekliyorsunuz dedi.
  • Beyler randevu sisteminde son 5 dakika kayıt açıyorlar ve kimliksiz olmuyor haberiniz olsun akasya Apple Store da öyleydi

• Arkadaslar cihazim as once bozuldu acilmiyor randevusuz gel dim bakmadilar yakin saatlere elinde akasya icin randevu bulb an bana verebilirmi tsk ederim iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 26 Eylül 2016; 11:53:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ranjdevu var mu
  • 17 aralıktan sonra Zorlu avm de bana randevu alabilecek arkadaş arıyorum 20 TL veririm yardımcı olabileceklere

• quote:

Orijinalden alıntı: eg90

17 aralıktan sonra Zorlu avm de bana randevu alabilecek arkadaş arıyorum 20 TL veririm yardımcı olabileceklere

Ticaret yeri değil burası

• 3 gün için istanbula geliyorum. Çarşamba, perşembe yada cumaya randevu verebilecek olan varmı ? Büyük sevap kazanır

• Apple Store randevu sayfasını değiştirmiş bulamıyorum yeni sayfayı. Var mı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

3 gün için istanbula geliyorum. Çarşamba, perşembe yada cumaya randevu verebilecek olan varmı ? Büyük sevap kazanır

Sabah 10'da giderseniz yarım saat içinde randevu veriyorlar, yarım saate de sıra geliyor. Eğer cihazınızın değişim gerektiren bir sorunu varsa 5 dakika içinde değişim yapıyorlar. En fazla 1,5 saatte bütün işiniz bitmiş olur.

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Avm 10 da aciliyor zaten 11 12 gibi gitsek vermiyorlar mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi 12:45 e randevu var sonraki tarihe randevu alanlarla değiştirmek istiyorum
  • Edit: 3 randevuyu da aldım, teşekkürler.

Arkadaşlar 3 adet iphone var elimde, randevu alamıyorum, zorlu için herhangi bir gün/saat randevu verebilecek olan olursa kıymete geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 28 Eylül 2016; 13:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.