Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Randevuya ihtiyacım var akasya apple storedayım verebilcek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan zorluda 26 ekim için boşluk gözüküyor online varsa hemen alabilir
  • Yarın 12.20 randevusu Ellimde var. Almaknisteyen olursa irtibata geçsin. Ben iptal ederken alabilirse iyi olur.

• Kardes telefonumun bataryasi cok kotu durumda iphone 6 var garantisinin bitmesine 1.5 ay var bana verebilirmisin randevunu

• Tamamdır. Randevuyu arkadasa verdim.

• son 2 haftadır her akşam en az bi 1 saat durmadan randevu almaya çalışıyorum arkadaşlar iphone 6 cihazımın garantisinin bitmesine 2 aya yakın bir zaman kaldı bataryam berbat durumda randevu alıpda gitmeyecek olan varsa bana ulaşırsa çok sevinirim lütfen teşekkürler
  • Arkadaşlar Önümüzdeki hafta da bana randevu lazım .. Garanti'nin bitmesine on gün kaldıGaranti'nin bitmesine on gün kaldı

• 2 senedir 1 kere bile randevu alamadım

asla açık olmuyor ki

alanlar nasıl alıyor anlamak güç :)
  • Arkadaslar acil randevuya ihtiyacım var garantim doluyor yardımcı olacak arkadasımız varmdıır acilen
  • vakti olan uğraşmasın randevuyla 3 hafta denedim alamadım dün sabah erken zorlu ya gittim randevusuz yarım saate sıra geldi boşuna uğraşmışım randevu için
  • Arkadaşlar acilen randevu lazım telefon hatası yuzunden kullanılmaz halde touch id çatır çutur ses geliyor ve ekranda boşluk var çıt çıt diye ses çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • CMCCN C kullanıcısına yanıt
    Kac gibi gittiniz?

• ya hu 00.00 da randevular doldu arkadaş . nasıl iş bu ? kahramanmaraş'tan randevu almaya uğraşıyorum.bi hallolsa gideceğim anasını satayım
  • Arkadaşlar banada bi randevu lazım. Kaç haftadır uğraşıyorum bende alamadım hala.

• ekremus E kullanıcısına yanıt
    sabah 10:20 gibi sıraya girdim öğlen 3 te işim bitti aldım telefonu randevuyla uğrasmak saçmalık bence vakti olan için
  • CMCCN C kullanıcısına yanıt
    öğlen 3 e kadar beklemediniz değilmi telefonu teslim ettiler. 10.20 de sıraya girdiğinizde kaç dakika sonra aldılar sizi. en kötü ben de sabah gidip şansımı deniyeceğim.
  • Yardım etmek isteyen çok düşünceli bir hayırsever daha

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

2 senedir 1 kere bile randevu alamadım

asla açık olmuyor ki

alanlar nasıl alıyor anlamak güç :)

hemen söyleyeyim nasıl alındığını, çünkü geçtiğimiz günlerde toplamda 10 dakika bile harcamadan 2 randevu aldım.

püf noktası, gün içinde aklınıza estiği zaman randevu alma sayfasını ziyaret etmek, birkaç defa 5 saniye aralıkla sayfayı yenilemek. olmuyorsa kapatın birkaç saat sonra tekrar denersiniz. yani sadece gece yarısını biraz geçince deneme yapıp bırakamyın, gün içinde yapın. bunu bana apple destek chat bölümü söyledi.

Akasya için :https://concierge.apple.com/geniusbar/R588/timeslots
    Diğerleri için mağazanın sayfasını bulup "Mağaza Hİzmetleri -> Genius Bar" butonuna tıklayın.

Bu şekilde farklı günlerde farklı saatlerde 10 deneme bile yapmadan 2 randevu buldum.

Ayrıca garantisi bitecek olan, ciddi sıkıntısı olan varsa gitsin mağazaya, telefonu kullanamadığını, garantisinin dolacağını söylesin. Sabah çok erken saatte gidilirse özellikle bir çözüm bulurlar herhalde.

ilave . Hatta bakın bu mesajı yazarken tekrar denedim, yine randevu buldum :http://i.hizliresim.com/vZBNkr.jpg

Randevu var yani, haftalarca alamadım demesin kimse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 21 Ekim 2016; 13:02:50 >

• ufukvf kullanıcısına yanıt
    Konu yardımlaşma konusu bi okuduğunu anlamaya çalış. Para var diye senin gibi beleşçilere yedirmek zorunda mıyız? Gelip burdan enayi avlamaya çalışıyosunuz sen ve senin gibiler.

• Bu parayla randevu satanlar yuzunden bos randevu bulunmuyor.
    Yurt disinda bu kadar zor oldugunu sanmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.