Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eminin bizzat kendim gidip işlem yaptırdım sabah saat 10:00'da mağaza açılıyor 9:30-10:00 gibi arkadaşınız gidip sıraya girsin gün içine randevu verirler daha sonra gidip işininizi halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün kendi randevuma gittim.kimlik sordular.bundan sonra bu şekilde bakıyoruz dediler.
    bilginiz olsun mağdur olmayın.uzaktan gelecek arkadaşlar eliniz boş dönme ihtimaliniz var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K084K

arkadaşlar dün kendi randevuma gittim.kimlik sordular.bundan sonra bu şekilde bakıyoruz dediler.
    bilginiz olsun mağdur olmayın.uzaktan gelecek arkadaşlar eliniz boş dönme ihtimaliniz var...

Kimlik derken hocam ?

Siz ürünü aldınız daha sonraki aylarda telefonu birine hediye ettiniz olur ya sonrasındada cihazda arıza meydana geldi

Haliyle başkası kullanıyor bu durumda ne olucak kimlik istiycek imei den başkasına kayıtlı olduğu görünecek hediye edilen kişi eli boş gerimi dönücek ?

Biraz saçma değilmi burumda
  • Eskiden çok kolay alırdım 1 saat gibi sürede ara ara girerek buluyordum ama 2 gündür saat başlarında deniyorum alamadım bi türlü. Sistemi mi değiştirdiler acaba?

• bilal33333 B kullanıcısına yanıt
    Kimlik uygulaması kesin. O yüzden ben sizin çabuk bir şekilde randevu alabilmenizi istedim. Tabi son karar size ait.

• O şekilde değil. Randevu alırken giriş yaptığın hesaptaki isim önemli onu soruyorlar.

• Randevu isteyen ayın 18 i için ulaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: SeFfAh1903

quote:

Orijinalden alıntı: K084K

arkadaşlar dün kendi randevuma gittim.kimlik sordular.bundan sonra bu şekilde bakıyoruz dediler.

Kimlik derken hocam ?

Siz ürünü aldınız daha sonraki aylarda telefonu birine hediye ettiniz olur ya sonrasındada cihazda arıza meydana geldi

Haliyle başkası kullanıyor bu durumda ne olucak kimlik istiycek imei den başkasına kayıtlı olduğu görünecek hediye edilen kişi eli boş gerimi dönücek ?

Biraz saçma değilmi burumda

hocam arkadaş açıklamış.
    randevuyu alan hesap kiminse o gidecek.

cihazın kimin olduğu önemli değil...randevuyu alınırken kullanılan hesabın sahibi önemli olan.

bizzat test ettim kendi cihazım cumartesi saat 16 da gittim.randevum var dedim.kimliğinize bakabilir miyiz dediler ve baktılar.
    dedim eskiden böyle bir uygulama yoktu dedim evet dediler ama artık kimliğe bakıyoruz randevuyu alan kişi ile uymuyorsa cihaza bakmıyoruz dedi.

neden dedim? randevuların parayla satılma olayı nedeniyle çok kişi mağdur olmuş.
    adam aynı randevuyu iki hatta üç kişiye satmış.

• Arkadaslar telefonum 5s inanilmaz sikintilar cikarmaya basladi ekranda baya gecseme var bataryasi sikintili adam akilli kullanamiyorum ama yaklasik 2 haftadir her ece deniyorum randevu alamiyorum ruca etsem randevu alip gitmeyecek varsa verebilir mi veya birisi benim icin eger musait olursa randevu almaya calisabilir mi bir kere bana burdan yardimci olunmustu eger yardimci olabilirseniz cok sevinirim tesekkurler

• Kameraya toz girdi mi değişim yapıyorlar mı? Sanki öyle bir şey okumuştum. Yapıyorlarsa neye göre? Tozun boyutuna göre mi?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sevabına şu randevuyu nasıl alacağımızı adım adım anlatabilecek bir arkadaş var mı? Benhttps://www.apple.com/tr/retail/geniusbar/ sitesine giriyorum ancak o sayfada sadece hemen yardım alın seçeneği çıkıyor. Eğer buna tıklarsam zorlu ya da akasya randevusuna çıkmıyor. Benim hangi sayfaya girip hangi adımları izlemem gerekiyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Arkadaşlar sevabına şu randevuyu nasıl alacağımızı adım adım anlatabilecek bir arkadaş var mı? Benhttps://www.apple.com/tr/retail/geniusbar/ sitesine giriyorum ancak o sayfada sadece hemen yardım alın seçeneği çıkıyor. Eğer buna tıklarsam zorlu ya da akasya randevusuna çıkmıyor. Benim hangi sayfaya girip hangi adımları izlemem gerekiyor acaba?

Zorlu Center

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin?appIdKey=990d5c9e38720f4e832a8009a0fe4cad7dd151f99111dbea0df5e2934f267ec8&language=TR-tr&segment=R583&grpcode=g001&view=6&paramcode=h006&path=%2Fgeniusbar%2FR583%2Ftr_TR&path2=%2Fgeniusbar%2FR583%2Ftr_TR

-

Akasya

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin?appIdKey=990d5c9e38720f4e832a8009a0fe4cad7dd151f99111dbea0df5e2934f267ec8&language=TR-tr&segment=R588&grpcode=g001&view=6&paramcode=h006&path=%2Fgeniusbar%2FR588%2Ftr_TR&path2=%2Fgeniusbar%2FR588%2Ftr_TR

Linke tıkla, giriş yap, gelen sayfadan Iphone'u seç. Randevu bulana kadar sayfayı yenile. Gün içerisinde ve saat başlarında dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: canboca

Arkadaşlar sevabına şu randevuyu nasıl alacağımızı adım adım anlatabilecek bir arkadaş var mı? Benhttps://www.apple.com/tr/retail/geniusbar/ sitesine giriyorum ancak o sayfada sadece hemen yardım alın seçeneği çıkıyor. Eğer buna tıklarsam zorlu ya da akasya randevusuna çıkmıyor. Benim hangi sayfaya girip hangi adımları izlemem gerekiyor acaba?

Zorlu Center

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin?appIdKey=990d5c9e38720f4e832a8009a0fe4cad7dd151f99111dbea0df5e2934f267ec8&language=TR-tr&segment=R583&grpcode=g001&view=6¶mcode=h006&path=%2Fgeniusbar%2FR583%2Ftr_TR&path2=%2Fgeniusbar%2FR583%2Ftr_TR

-

Akasya

https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/signin?appIdKey=990d5c9e38720f4e832a8009a0fe4cad7dd151f99111dbea0df5e2934f267ec8&language=TR-tr&segment=R588&grpcode=g001&view=6¶mcode=h006&path=%2Fgeniusbar%2FR588%2Ftr_TR&path2=%2Fgeniusbar%2FR588%2Ftr_TR

Linke tıkla, giriş yap, gelen sayfadan Iphone'u seç. Randevu bulana kadar sayfayı yenile. Gün içerisinde ve saat başlarında dene.

Hocam çok teşekkürler. Sorunum ipad ile ilgili. O zaman ipad'i seçtim şimdi 19'una kadar bu mağazada boş randevu yok diyor. Burada mı sayfa yenile yapmamız gerekiyor sürekli bir tane açılırsa diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canboca -- 13 Nisan 2016; 7:12:55 >

• Sonunda randevuyu aldım benden size tavsiye saat 10 da başlayın her 15 dk da bir sayfayı yenileyin ben zorluya gidip sistem kaöta açılıyor diye sormuştum o gece 00.00 dan sonrası hikaye sabah 10 da açılıyormuş

• beyler 1 randevuya iki cihaz gösterebilir miyiz. sorumu cevaplarsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

beyler 1 randevuya iki cihaz gösterebilir miyiz. sorumu cevaplarsanız memnun olurum.

Maalesef gösteremiyorsun her cihaz için ayrı randevu isteniyor.

• Randevu almak için gece 0:00 'ı bekleyip hasta gibi refresh yapmanıza gerek yok. O şekilde günlerce denedim hiçbirşey olmadı. Ara ara gün içinde zorlayın kesin denk geliyor.
  • novaJRdeli N kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle yaptım haftaya bu gün 12:50 ye iki tane aldım.. sıkıntı yok..
  • Şu anda 23 nisan cumartesiye zorluda ve akasyada bir randevu boşta

• Merhaba arkdaşlar 22 nisan tarihinde istanbulda olucam kayseriden geliyorum. Bütün gün denememe rağmen bir türlü randevu alamadım. Fazladan randevusu olan veya gitmeyecek olan arkdaşlar randevu konusun da yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Hala deniyorum umarım bulabilirim. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.