Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
212.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başkasının adına alınan randevularda şuan sıkıntı çıkarmıyorlar değilmi eğer bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta içine randevusu olan gitmeyecek varsa talibim

( Steam ID: tırakyalı )
  • arkada?lar bu haftasonu ve önümüzdeki hafta içine randevusu olupta verebilecek varsa özelden yazabilirmi yphone 6 pil sorunu yüzünden gidicem %40 pilde aniden tel kapanyyor bilde sykynty var sanyrym sonuç ne olur de?i?immi yoksa sadece pilmi de?i?ir birde ?uan ba?kasynyn adyna randevuya gidenlere bakylmyyor diyenler var forumda sorun çykarmy acaba kendim alabilsem ke?ke ama zor

( Steam ID: tırakyalı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

Beyler randevu devir işlemini nasıl yapmam gerektiğini söyleyen olursa 25 Nisan Pazartesi 15:40'taki akasya Apple stor randevumu devredebilirim. Bu arada randevu alamıyorum diye üzülmeyin direk mağazaya randevusuz gidip sıraya girerseniz arkadaslar yardımcı oluyor. Bugün Akasya'da ücretsiz ekran değişimimi hallettim

önümüzdeki pzt akasya için randevum var arkadaşlar. nasıl devredeceğimi söyleyene devredeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın için 14,20 ve 14,30 için randevum var, iki telefonum için almıştım ancak biri için gerek kalmadı, ihtiyacı olan var ise akasyada benimle buluşup gösterebilir telefonunu.
  • arkadaşlar 25-29 nisan tarihleri arasında zorludaki app store'da mutlaka ve mutlaka randevuya ihtiyacım var. öğrenciyim bu yüzden çanakkaleden geleceğim. Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxxa -- 21 Nisan 2016; 23:51:33 >

Ben randevuya talibim. Özel mesaj yazıyorum size.

Teşekkürler.

edit: kimlik kontrolüne geçmişler. o yüzden devretme artık olmuyor sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARSLAN -- 22 Nisan 2016; 8:56:13 >

Orijinalden alıntı: mrtkls29

quote:

Orijinalden alıntı: arda211

Bugün hem zorluya hemde akasyaya gittim kimlik istediler artık başkasının adına gidemiyorsunuz

Süper olmuş. Parayla satanlar düşünsün

Bence de süper olmuş. Umarım bundan sonra gereksiz yere Genius Bar randevuları dolmaz.
  • 29 Nisan 2016, Cuma 16:20
    Apple Store, Zorlu Center

randevum var isteyen varsa verebilirim. bana haftasonu lazım...
  • 29 Nisan 2016, Cuma 16:20

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • Merhaba arkadaşlar akasya avm randevusu olan varmı saat tarih farketmez

Orijinalden alıntı: ozzyouz

29 Nisan 2016, Cuma 16:20

randevunuz bana gerçekten çok lazım. yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkadaşlar 23 nisan yani yarın için zorlu centerda saat 16.30 ve 16.40da olmak üzere 2 tane randevu var isteyen arkadaşlar yazabilir, gün farketmeksizin sabah olması şartıyla bana 1 randevu lazım vermek ısteyen olursa cok sevınırım

Orijinalden alıntı: mxxa

hocam sırf bu randevu ıcın canakkaleden gelebılıırm. yardımcı olabılır mısınız?

Veririm ama artik kimlik soruyorlarmis

• Arkadaşlar boşuna randevu takasıyla uğraşmayın artık, dün gittim ve gider gitmez kimlik alabilir miyiz dediler. Ayrıca sordum, randevuyu alan kişi hariç başka kişi ile ilgilenmediklerini söylediler.

Steam: Raydric | Origin: Raydr1c | Uplay: Raydr1c | R* Social Club: Raydr1c

MSI Z87-G45 GAMING | MSI GTX770 Twin Frozr 2GB 256Bit | Intel Core i5 4670K | GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz | ASUS DRW-24F1ST 24X ± | WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA3.0 7200Rpm | Samsung 850 Evo 250GB | SanDisk Extreme 3.0 64GB | Xbox 360 Gamepad for PC | Creative Sound Blaster Z PCIe | Xigmatek Assasin Black Edition | ASUS 23.6" VN247H | Razer Deathadder Chroma | Cooler Master Swift-RX Large | Razer Blackwidow Ultimate 2014 | SteelSeries Arctis3
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.