Bildirim
★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (305. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dün sabaha karşı 5.30da zorluda tonla randevu vardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ysnklkn
ArkadaslAr su saat itibariyle pazar pazartesi sali carsamba gunlerine randevu aldim yaklasik bi 10 tane randevum var elimde nasil devredilcegini bilmiyorum beni bilgilendirirseniz bu konuda sizlere yardim etmek isterim.. 05453265357 whatsapptan ulasalim.. Yalniz randevuyu vericegim arkadaalar bedava degil LOSEV e sms ile bagis yapicaksiniz ve gelen mesaji bana ss alip attiginiz takdirde vericem randevulari..
Cumartesi gunku randevu ////. hkn345 arkadasimia devredildi hayirlisi olsun
-
Carsamba gunku randevu / İphonecrazy arkadasimiza devredilmistir. Hayirlisi olsun
MERHABA YARIN İÇİN RANDEVUSU OLAN VARMI 19 02 2016 CUMA GÜNÜ İÇİN ÜCRETLİ SATAN OLURSADA ALIRIM ŞEHİR DIŞINA ÇIKACAGIMDAN DOLAYI ACİL LAZIMDIR TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN ÖZEL MESAJLARINIZI BEKLİYORUM -
Pazar - pazartesi - sali - carsamba icin randevu var..
05453265357 whatsapp yada pm den ulasin
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum başkasından devraldığımız randevuya saatinde gittiğimizde o kişinin ismini veriyoruz ve hizmet alıyoruz onun dışında bir sıkıntı olmuyor değil mi? Hani bu kişi siz değilsiniz hizmet veremeyiz gibisinden
quote:
Pzar gunku bi randevuyu @MuzminRahTs?z! isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..
Pazar 2
Pazartesi 2
Sali 3
Carsamba 1 randevu kaldi isteyenlere iletiyoruz..
Pm yada 05453265357whatsap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysnklkn -- 19 Şubat 2016; 1:10:29 >
quote:
quote:
Pzar gunku bi randevuyu @MuzminRahTs?z! isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..
Pazar 2
Pazartesi 2
Sali 3
Carsamba 1 randevu kaldi isteyenlere iletiyoruz..
Pm yada 05453265357whatsap
Pazar gunku bir randevuyu @rocity isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..
Kalan Randevular:
20 Şubat // Pazar 1
21 Şubat // Pazartesi 2
22 Şubat // Sali 2
23 Şubat // Carsamba 1
Devir İslemi İcin İletisim :
Pm yada 05453265357 whatsapp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pazar Gunku Son Randevuyuda Gokhan Gonultas İsimli Arkadasa Devrettik..
Kalan Randevular
21 Şubat // Pazartesi 2
22 Şubat // Sali 2
23 Şubat // Carsamba 1
Devir İslemi İcin İletisim :
Pm yada 05453265357 whatsapp.
Merhaba bu akşam 19:30 a akasya için randevu var. Gidemeyecegim. Kesin gidecek bi arkadaşa devredebilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Akasya için akşam saatlerinde randevusu olan var mıdır? Wifi silik, maalesef donanımsal. Üstteki mesajı gördüm ancak maalesef yetişemiyorum. 20:30 olsaydı şansımı denerdim. -
ismi ve mail adresini söylemen yeterli -
@k00kain
Hocamdan geçen hafta randevu almıstım sayesinde isim görülmüş oldu tekrar cok teşekkür ediyorum kendisine.
Yarın akasya için fazla randevusu olan var ise alabilirim.Teşekkürler şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon5366 -- 19 Şubat 2016; 20:15:55 >
Pazar günü randevusu olan varmı acaba arkadaşlar devredebilirseniz veya alabilirim de ayrıca
Pazartesi öğleden sonra zorlu centerda randevum var pazar günü veya pazartesi akşamı ile değiştirmek isteyen varmı yada akasya daki şube ile de değiştirebilirim
Arkadaslar sali gunune bir randevu kaldi..
YASİN KALKAN ADİNA RANDEVU SATAN OLURSA EGERKİ , HABER VERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM YAKLASİK 10-12 RANDEVUYU UCRETSİZ DAGİTTİM EGERKİ BOYLE BİSEY OLACAK OLURSA RANDEVULARİ İPTAL EDECEGİM.. Lutfen dolandiriclara mahal vermeyelim..
21 şubat pazar saat 16.30 zorlu centerda randevum var gün farketmeksizin saati erken olması şartıyla takas yapabilirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X