Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar randevusuz olarak Zorlu Apple a geldim sıraya girdim. Saat 10 itibariyle size Apple daki kuyruğu göstereym. Deneyimlerimi anlatacağım
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün sabaha karşı 5.30da zorluda tonla randevu vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Ysnklkn

ArkadaslAr su saat itibariyle pazar pazartesi sali carsamba gunlerine randevu aldim yaklasik bi 10 tane randevum var elimde nasil devredilcegini bilmiyorum beni bilgilendirirseniz bu konuda sizlere yardim etmek isterim.. 05453265357 whatsapptan ulasalim.. Yalniz randevuyu vericegim arkadaalar bedava degil LOSEV e sms ile bagis yapicaksiniz ve gelen mesaji bana ss alip attiginiz takdirde vericem randevulari..

Cumartesi gunku randevu ////. hkn345 arkadasimia devredildi hayirlisi olsun

• Arkadaşlar Selamlar,

Öncelikle randevusuz Zorlu Apple deneyimini anlatmadan hemen 2 konuya değineyim.

1 - Cihazınızın camı kırıksa veya açılmıyorsa randevu alma işiyle uğraşmayın direk gidin hemen bakıyorlar.

2 - İsim Soyisim ve mail kontrolü yapıyorlar. Dolayısıyla başkasının bilgileriyle giderseniz sıkıntı yaşarsınız (Örneğin: İmzalanması gereken form ve sözleşmelerde İsim Soyisim, imza, mail adresi ve telefon numarası yazdırıyorlar.)

Şimdi asıl konuya gelelim,

Bildiğiniz gibi yaklaşık bir haftadır buradan randevu arıyordum :) Telefonum IPhone 5 ve uyku tuşu bozulmuştu. Telefonu 27/02/2013'de almıştım. Müşteri hizmetlerini aradığımmda Uyku tuşu sorunu için değişim programı açılmış ve 3 yıl içerisinde sorun yaşayan cihazların tuşu değiştiriliyormuş. Bana randevu alarak gelmem söylenmişti ancak malum randevu alabilmek çok zor. Sonunda dayanamayıp seviyorsan git konuş dedim ve bu sabah randevusuz bir şekilde gitmeye karar verdim.

Saat 09:50'de Zorlu AVM'nin metro kapısına geldim ve aman Allah'ım dedim :)) AVM 10:00'da açılacağı için herkes kapıda bekliyordu yaklaşık bir 100 kişi vardı. Kapıda da iki tane güvenlik vardı. Her gelen Apple'ın yerini soruyordu inanın.

Saat 10:00 olmasıyla birlikte güvenlik "AVM mize hoşgeldiniz" diye bağırarak girişleri açtı millet hurra yürüyen merdivenlerden uçar adım yukarıya çıkarak Apple yöneldi. No'luyaaa dedim bi an.

Mağazaya geldim insanların bir kısmı barlara oturmuştu. Oradaki görevli randevunuz var mı? Randevunuz yok mu diye soruyordu. Randevum yok ama telefonumun uyku tuşu bozuldu ne yapabiliriz dedim. Eliyle işaret ederek mağazanın yan tarafında bir kapı vardı orada sıraya girin dedi. Kapının önünde 4-5 kişi vardı. Ooo iyi dedim oraya bir yöneldim kapının arka tarafında yukarıya doğru uzanan merdivenler boydan boya insan kalabalığı neyse beklemeye kararlıydım çıktım yukarı geçtim sıranın sonuna :)) Önümde baya baya bir insan topluluğu vardı. (Bi önceki mesajımda yukarıda fotoğraflar var) Elinde Iphone'u olan, mac'i olan, tableti olan

Bu arada saat 10:05 Başladım beklemeye saat 10:40'da sıra bana geldi (yaklaşık 40 bekledim) Bana sorarsanız o kalabalığı bence hızlı erittiler. Bu arada ara sıra bir görevli sırayı gezerek kırık camı ya da açılmayan cihazı var mı diye soruyordu?

Sıranın en önünde işler ise şöyle yürüyor. Siz kapıda bekliyorsunuz o esnada işi biten Genius elinde tableti ile yanınıza geliyor ve sizi bir masaya götürüyor. Beni karşılayan arkadaşın ismi Semih'ti. Geçtik bir masanın başına ne sorununuz var dedi anlattım böle böle. Tamam dedi size bir randevu açacağım telefonu şimdi almıyorum bana isim, soyisim, cep telefonu ve mail adresinizi verin size bir mesaj gelecek sizi çağıracağız ben o arada müsait bir arkadaş ayarlayacağım bir saatlik işi var telefonun geldiğinizde soldaki en son masaya oturun dedi. Ok dedim.

Ayrıldık hemen ardından mesaj geldi. Mesajda sıranız geldiğinde sizi çağıracağız yazıyordu. Mağazadan çıktım AVM'de biraz dolaşarak zamanı öldürmeye çalıştım. Saat 11:15 gibi ikinci mesaj geldi. "Sıranız gelmiştir" gibilerinden bir mesajdı. Hemen mağazaya döndüm ve belirtilen masaya geçtim ve oturdum. Orada da yaklaşık bir 10-15 dakika bekledim. Bu süre içerisinde masada diğer müşterilerde vardı. Bir Genius gelip isim söylüyor ismi okunan kişiyi alıp farklı masalara geçerek orada sorunu çözmeye çalışıyorlardı.

Sonrasında bir bayan geldi başörtülü bir bayandı (Emine Hanım) ismimi söyledi. Buyrun geçelim dedi. O masadan ayrılıp farklı bir masaya oturduk. (Gayet kibar, ilgili alakalıydı gerçi mağaza çalışanlarının da şimdiye kadar Apple müşteri hizmetlerinde telefonla konuştuğum diğer arkadaşların da hepsi de öyleydi) Ben sorunu anlattım. Telefonumun uyku tuşu bozuldu. 3 yılda haftaya bitiyor vs anlattım kendisine. Telefonu açtı bir yerlere girdi bu arada tabletine girerek kontrollerini yaptı. Telefonu fiziki olarak falan inceledi çizik, vuruk, kırık var mı gibilerinden. Sonrasında sizleri kısa bir süre bekleteceğim bir konuda fikir almam gerekiyor dedi yanımdan ayrıldı 3 dk sonra yeniden yanıma gelerek elinde iki tane A4 kağıdında belge vardı. Telefonda yaşadığınız başka bir sorun var mı diye sordu. Farklı bir sorun yok ancak PC üzerinden ITunes ile yedekleme almak istediğimde "Iphone içeriği okunamıyor" şeklinde uyarı aldığımı bunu nasıl çözebileceğimizi sordum. Böyle bir sorunu ilk kez duyduğunu daha önce hiç karşılaşmadığını söyledi ve ekledi yeni cihazında böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız dedi. Benim bir anda gözlerim fal taşı gibi açıldı :)) İçimden neee yeni cihaz mı? Aman Allah'ım 3 yıl sen cihazı kullan süresinin bitmesine bir hafta kala telefonun tuşu bozulsun yaptırmak için götür onlar sana yeni cihaz vereceğiz desinler o an havalara uçtum desem yeridir :) Peki yaşamam inşallah dedim. Sonrasında Emine Hanım masaların ön taraflarında çekmeceler var oradan beyaz bir kutu aldı yanıma geldi. (Küçük bir kutuydu düz beyaz üzerinde hiçbir resim, logo, marka olmayan dikdörtgen bir kutuydu sadece hologramla açılmasın diye kapatılmıştı.) Yanımda kutuyu açtı içiinden cirlop gibi yeni bir IPhone 5 çıkardı. Belgeleri bana uzatarak gösterdiği yerlere isim, soyisim, telefon numarası, mail adresi ve imza atmamı söyledi. Dediklerini yaptım. O sırada telefonun sim kartını çıkardı yeni telefona taktı. Eski telefonu resetledi. Hayırlı olsun dedi. Sevinçten göklere uçtum ve mağazadan ayrıldım. Ayrıldığımda saat tam 11:56'ydı.

Arkadaşlar vesselam ben randevusuz bir şekilde Zorlu'da işimi halledebildim. Zamanı olan randevu alamayan bu şekilde de denesin. Ama tavsiyem o kuyruk hiç bitmedi dolasıyla erken saatlerde gitmekte fayda olur diye düşünüyorum. Gün ilerledikçe orası daha da kalabalıklaşacağından bu kadar ilgili alaka olmaya bilirler.

Bu mesaja eklenen görseller:

• Ysnklkn kullanıcısına yanıt
    Carsamba gunku randevu / İphonecrazy arkadasimiza devredilmistir. Hayirlisi olsun

• MERHABA YARIN İÇİN RANDEVUSU OLAN VARMI 19 02 2016 CUMA GÜNÜ İÇİN ÜCRETLİ SATAN OLURSADA ALIRIM ŞEHİR DIŞINA ÇIKACAGIMDAN DOLAYI ACİL LAZIMDIR TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN ÖZEL MESAJLARINIZI BEKLİYORUM
  • Pazar - pazartesi - sali - carsamba icin randevu var..
    05453265357 whatsapp yada pm den ulasin

• Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum başkasından devraldığımız randevuya saatinde gittiğimizde o kişinin ismini veriyoruz ve hizmet alıyoruz onun dışında bir sıkıntı olmuyor değil mi? Hani bu kişi siz değilsiniz hizmet veremeyiz gibisinden

• quote:

Pazar - pazartesi - sali - carsamba icin randevu var..

Pzar gunku bi randevuyu @MuzminRahTs?z! isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..

Pazar 2
    Pazartesi 2
    Sali 3
    Carsamba 1 randevu kaldi isteyenlere iletiyoruz..
    Pm yada 05453265357whatsap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ysnklkn -- 19 Şubat 2016; 1:10:29 >
  • quote:

quote:

Pazar - pazartesi - sali - carsamba icin randevu var..

Pzar gunku bi randevuyu @MuzminRahTs?z! isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..

Pazar 2
    Pazartesi 2
    Sali 3
    Carsamba 1 randevu kaldi isteyenlere iletiyoruz..
    Pm yada 05453265357whatsap

Pazar gunku bir randevuyu @rocity isimli arkadasa devrettik hayirlisi olsun..

Kalan Randevular:

20 Şubat // Pazar 1
    21 Şubat // Pazartesi 2
    22 Şubat // Sali 2
    23 Şubat // Carsamba 1

Devir İslemi İcin İletisim :
    Pm yada 05453265357 whatsapp.

• Pazar Gunku Son Randevuyuda Gokhan Gonultas İsimli Arkadasa Devrettik..

Kalan Randevular

21 Şubat // Pazartesi 2
    22 Şubat // Sali 2
    23 Şubat // Carsamba 1

Devir İslemi İcin İletisim :
    Pm yada 05453265357 whatsapp.

• Merhaba bu akşam 19:30 a akasya için randevu var. Gidemeyecegim. Kesin gidecek bi arkadaşa devredebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akasya için akşam saatlerinde randevusu olan var mıdır? Wifi silik, maalesef donanımsal. Üstteki mesajı gördüm ancak maalesef yetişemiyorum. 20:30 olsaydı şansımı denerdim.
  • salsano07 kullanıcısına yanıt
    ismi ve mail adresini söylemen yeterli
  • @k00kain

Hocamdan geçen hafta randevu almıstım sayesinde isim görülmüş oldu tekrar cok teşekkür ediyorum kendisine.

• Yarın akasya için fazla randevusu olan var ise alabilirim.Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon5366 -- 19 Şubat 2016; 20:15:55 >
  • Pazar günü randevusu olan varmı acaba arkadaşlar devredebilirseniz veya alabilirim de ayrıca

• Pazartesi öğleden sonra zorlu centerda randevum var pazar günü veya pazartesi akşamı ile değiştirmek isteyen varmı yada akasya daki şube ile de değiştirebilirim

• Arkadaslar sali gunune bir randevu kaldi..

YASİN KALKAN ADİNA RANDEVU SATAN OLURSA EGERKİ , HABER VERİLMESİNİ RİCA EDİYORUM YAKLASİK 10-12 RANDEVUYU UCRETSİZ DAGİTTİM EGERKİ BOYLE BİSEY OLACAK OLURSA RANDEVULARİ İPTAL EDECEGİM.. Lutfen dolandiriclara mahal vermeyelim..

• 21 şubat pazar saat 16.30 zorlu centerda randevum var gün farketmeksizin saati erken olması şartıyla takas yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.