Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkn345

23 subat 15.30 randevum var. Bunu bu hafta ici takas etmek istiyorum. AKASYA sadece

Hocam takas işlemi nasıl oluyor ? Randevu kodu vs yok. Ben gittiğim zaman apple store a ne dicem de benim randevu aldığımı bilecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimondd

Elimde 21 şubat pazar günü saat 16.30a randevu var ama bana uymuyor gün farketmez fakat max saat 1 veya 2 de olan bir randevuyla takas etmek istiyorum isteyenler yazabılır

Hocam takas bulamazsan ve elindeki randevuya da gidememe durumun olursa bana devredersen sevinirim, çok acil servise vermem gerekiyor cihazı.
  • Zorlu ya erken gidip randevum var erken geldim yardımcı olur musunuz diyince yardımcı oluyorlar bana ole oldu en azından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

quote:

Elimde 21 şubat pazar günü saat 16.30a randevu var ama bana uymuyor gün farketmez fakat max saat 1 veya 2 de olan bir randevuyla takas etmek istiyorum isteyenler yazabılır

Hocam takas bulamazsan ve elindeki randevuya da gidememe durumun olursa bana devredersen sevinirim, çok acil servise vermem gerekiyor cihazı.

takas bulamazsam eğer söz verdiğim başka bir arkadaşa devredeceğim
  • Arkadaşlar mağaza gün ve saat fark etmeksizin iphone randevuya ihtiyacım var eğer gidememe durumu olan var ise benimle paylaşabilir mi uzun Zamandır bekliyorum randevu için...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cumartesi zorlu 13.20 randevumu, onumuzdeki hafta ici akasya ile takas etmek istiyorum.

• Genius Bar'dan randevu alma işinin bir myth'den ibaret olduğunu düşünmeye başlıyorum artık.
    Saat 23:59'dan 00:00'a döner dönmez "Bu mağazada boş randevu yok" şeklinde bir mesaj alınması 1-2 sn içersinde o randevuların tükenmesi imkansız.
    İnternette ne kadar Genius Bar'dan randevu alma teknikleri yazısı varsa hepsini okuyup denedim ama yok maalesef.
    Allah rızası için buradan randevu alan arkadaşlarımız nasıl aldıklarını iletebilirlerse biz mağdurlar gerçekten çok sevineceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELLX -- 17 Şubat 2016; 0:25:45 >
  • Dostlar bende sizin gibi imkansız olanı denedim 3-4 gün ugrastım 00:00 da denedim olmadı 00:03 te yine olmadı gün icinde denedim yine olmadı app store uygulamasıyla denedim yine hüsran , en sonunda hastaneye gittim ulan bir kere daha telefondan deniyim dedim ve sonunda aldım. Gün icinde saat fark etmeksizin facebooka girer gibi denerseniz. Emin olun rast gelicek. 12 den sonra deneyin saat bası deneyin olayına inanmıyorum ben 15:45 gibi aldım randevuyu.

• quote:

Cumartesi 13.20 uyarsa degiselim?

• elimde zorlu hafta içi iphone randevu var, cumartesi pazar ya da iş saati dışı randevusu olan varsa DEĞİŞEBİLİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seamadankara

Arkadaşlar 19.02.2016 cuma günü hem Akasya hem Zorcu apple storede elimde tandevu var ikiside 12:40 da ben yarın istanbulda olacağım yarın için randevusu olan arkadaşlardan gidemeyecek olan var ise randevu değişimi yapabiliriz.

zorlu center Randevu : barahirr isimli arkadaşa verildi umarım işi görülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seamadankara -- 17 Şubat 2016; 12:24:14 >
  • az önce zorlu centerdan aynı saate 2 tane randevu aldım nasıl oldu bilmiyorum ancak randevularımda görünüyor :).

Nasıl alındığını söyliyim arkadaşlar can sıkıntısına boş kaldıkça sayfayı yenileyin. iki tane link var zaten.

https://concierge.apple.com/geniusbar/R588/timeslots akasya

https://concierge.apple.com/geniusbar/R583/timeslots zorlu

10 dakika da bir yenileyerek sürekli randevu alıp dağıtıyorum etrafa :). Şu an elimde iki adet iphone randevusu var fazla isteyen problemi ile ulaşsın vereyim.

22 Şubat 2016, Pazartesi 12:00 - 17:00 arası
    Apple Store, Akasya

24 Şubat 2016, Çarşamba 12:00 - 17:00 arası
    Apple Store, Zorlu Center

Hangisini istiyorsanız ulaşın. Özellikle saatleri kapattım belki kötü niyetli birileri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_bjk -- 17 Şubat 2016; 14:04:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: DELLX

Genius Bar'dan randevu alma işinin bir myth'den ibaret olduğunu düşünmeye başlıyorum artık.
    Saat 23:59'dan 00:00'a döner dönmez "Bu mağazada boş randevu yok" şeklinde bir mesaj alınması 1-2 sn içersinde o randevuların tükenmesi imkansız.
    İnternette ne kadar Genius Bar'dan randevu alma teknikleri yazısı varsa hepsini okuyup denedim ama yok maalesef.
    Allah rızası için buradan randevu alan arkadaşlarımız nasıl aldıklarını iletebilirlerse biz mağdurlar gerçekten çok sevineceğiz.

Randevu sistemleri için bot'lar yapıyorlar. Bot randevu açıldığı an tüm gerekli bilgileri saliseler içinde girip randevuyu alıyor.

İnsanlar dışarda kalıyor doğal olarak.

bot falan değil kardeşim.

randevular sistematik saatte açılmıyor. rasgele açıldığı çok ben kaç kere 12 de deneyerek alamadım. son 1 haftada 4 tane randevu aldım uğraşmadan. gün içinde deneyim sürekli 10 dakika da bir açılıyor.

• Elimde 23 şubat Zorlu center için randevu var. İhtiyacı olan birine devredebilirim.

• Randevu devredildi.

• elimde 24 şubat akasya randevusu var zorlu ile takas yapmak istiyorum ilgilenen olursa pmden yazabilir
  • ArkadaslAr su saat itibariyle pazar pazartesi sali carsamba gunlerine randevu aldim yaklasik bi 10 tane randevum var elimde nasil devredilcegini bilmiyorum beni bilgilendirirseniz bu konuda sizlere yardim etmek isterim.. 05453265357 whatsapptan ulasalim.. Yalniz randevuyu vericegim arkadaalar bedava degil LOSEV e sms ile bagis yapicaksiniz ve gelen mesaji bana ss alip attiginiz takdirde vericem randevulari..

• Hasta misiniz arkadas, 10 tane randevu almissin sonra Losev e hayrina dagitiyosun. Birakin insanlar kendileri alsinlar, ne diye 10 tane randevu aliyorsunuz? Zorla yardim mi olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu Center Bugün saat 15:30 için randevum var, iphone ve mac ayrı ayrı, gitmek isteyen PM atsın. Not: Yeni yetme üyeler yerine paylaşmayı tercih eden forumdaşlar tercih edilecektir.
  • herkese merhaba,

arkadaşlar iphone ses problemim var 6 plus. randevu alamıyorum çok uğraştım elinde fazla randevu olan varsa paylaşım rica ediyorum.

şimdiden çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.