Şimdi Ara

apple store mu, turkcell mağaza mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 5s 32gb alacam da, turkcell mağazada apple store göre 75 lira daha ucuza geliyor. sizce hangisinden alınmalı.

• Bildiğim kadarıyla şu anda Apple Online Store dışından alınan telefonlarda iade ve değişim işlemlerine bakmıyor Apple. Böyle bir ihtimal olabileceği için ben olsam Apple Online Store dan alırdım. Değişim işlemleri çok kolay çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple store daha iyi mi diyorsunuz
  • Tabiki Apple Store

• Gönderim süresi bakımından Turkcell.

Ayrıca Turkcell müşterilerini pek üzmüyor birebir değişim tercih ediyor.
  • Ikiside ayni farketmez

• Fiyat olarak Turkcell daha uygun hale geliyor en para ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Bildiğim kadarıyla şu anda Apple Online Store dışından alınan telefonlarda iade ve değişim işlemlerine bakmıyor Apple. Böyle bir ihtimal olabileceği için ben olsam Apple Online Store dan alırdım. Değişim işlemleri çok kolay çünkü.

Boş kepçeden sallamayın. Apple Online TR nin sattığı teller ile Turkcell in sattığı teller arasında garanti açısından fark yok. Her ikiside Genpa Telpa vs. garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

apple store daha iyi mi diyorsunuz

Kardeşim sen bu lumpenlere bakma onlar apple yazısı gördümü taparlar incelemeden araştırmadan. Uzun uzadıya bunun tartışması yapıldı sonunda apple online tr den cihaz alanlar gördüki apple online tr şartnamede bizimle muhatap olmayın cihazınız genpa telpa vs. garantilidir dedi yani APPLE USA in garantisi yok. Bu yüzden TURKCELL den almak daha iyi çünkü turkcell ilk hafta vs. sorun çıktımı değişimi yapıyor direk genpaya vs. hemen yönlendirmiyor. Apple online TR den cihaz almanın hiç bir esprisi yok hatta kazık fiyatlar nedeniyle kazığı var.
  • İkisinin de garanti şartları aynı ancak... Cihazı aldığında sorun çıkarsa Apple Store 3-5 iş günü içinde yenisini yolluyor. Veya aldığına pişman olursan iade edip paranı alabiliyorsun, sorgusuz sualsiz bunlar. Hatta müşteri hizmetleri kendileri öneriyor isterseniz yenisini yollayalım diye.

Gelelim turkcell'e. Sorun çıktığında hemen değişim yapıyorlar mı emin değilim. En kötü alıp test edeceklerdir ve sorun bulurlarsa değişim yapacaklardır. Sorgusuz sualsiz yeni cihaz vereceklerine imkan vermiyorum. Vazgeçtim geri verip paramı geri alıcam dersen de, hakkın olmasına rağmen işi yokuşa süreceklerine eminim.

Tercih senin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sallamıyorum. Daha dün değişim istedim. Eskisini almadan yenisini yolluyorlar. Genpa falan da yok ortada. Bol kepçeden sallayan da sensin lumpen de.

• apple store açıldıktan sonra da garanti genpa,telpa vs firmaları tarafından mı sağlanacak ? sormak istediğim şey cihaz bozulup apple store'a götürünce tamiri genpa tarafından mı yapılacak yoksa Apple kendi servisini mi kuracak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todorov_44 -- 26 Kasım 2013; 14:47:20 >
  • bence Apple ve Turkcell güvenilir gözü kapalı alışveriş yapılabilir firmalardır.
  • hangisi ucuza veriyorsa oradan al. ayrıca turkcell daha çabuk gönderiyor.
  • Mesafeli satim oldugu icin 7 gun icinde kosulsuz iade hakkindan dolayi degisim veya para iadesi yapiyor apple . İnternetten turkcellden al, ayni hakka sahip olursun.
    Cihaz ayni cihaz. Ha appledan almissin, ha turkcellden. Servis isi de farksiz. Ustelik turkcell daha ucuza satiyor.
    Bu sartlarda turkcellden almak daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Mesafeli satim oldugu icin 7 gun icinde kosulsuz iade hakkindan dolayi degisim veya para iadesi yapiyor apple . İnternetten turkcellden al, ayni hakka sahip olursun.
    Cihaz ayni cihaz. Ha appledan almissin, ha turkcellden. Servis isi de farksiz. Ustelik turkcell daha ucuza satiyor.

Turkcellden aldığım 5s için home tuşunun sesli çalışması nedeniyle cayma hakkımı kullanarak değişim istedim, önce serviste kontrol ettireceklerini sonra iade alabileceklerini belirttiler.
    7 gün dolmadı henüz, ancak bu süre zarfında cihaza hasar verip vermediğimi servise göndererek anlayacaklarmış.

Problemimin herkeste olduğunu öğrenince ben vazgeçtim ama uygulamada öyle ben caydım, hadi iade et olmuyor galiba. Bu durumda sanki apple store biraz daha avantajlı

• quote:

Mesafeli satim oldugu icin 7 gun icinde kosulsuz iade hakkindan dolayi degisim veya para iadesi yapiyor apple . İnternetten turkcellden al, ayni hakka sahip olursun.

14 gün olması gerekmiyor mu koşulsuz iade yoksa ben mi yanlışım ?
  • arkadaşım git al storeden kullan 2 hafta sorun mu çıktı ya da beğenmedin mi sıkıldın mı aç bir telefon evine gelip alsınlar telini paran hesapta 5-10 gün sonra.Hadi yapsın bakalım bunu türksell geçin bunları.Türkcellin bu telleri kaçtan sattığını da müşt.bizleri nasıl kazıkladığını da biliyoruz.Bir daha türkcellden alışveriş mi ASLA...
  • quote:

Apple Store Türkiye 14 gün içinde iade hakkı okuyor. Türkcell ve Apple Store'un iade yönünden kıyaslanmaması gerektiğini düşünmekteyim. Birisi toptan alıp parakende satıyor, diğeri ise o ürünleri üreten şirketin kendisi. Turkcell'e cihaz iade eden oldu mu hiç ? İşlemleri merak ettim.
  • turkcell'de iade için belirttiklerine göre, cihaz tekrar satılacak durumda olmalı ve üzerindeki jelatin dahi kalkmamış olmalı deniyor. fakat apple store jelatin kalsa da sorun olmaz dedi bana. ben de zaten jelatinin tuş yerini ve ahize kısmını makasla kesmiştim yarın gelip alacaklar, bakalım iade kabul edecekler mi. iade kabul ederlerse yeni alacağım 32gb olanı apple store'da 75 lira daha pahalıya gelmesine rağmen appledan alırım. umarım değer kaybı adı altında para kesmezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.