Şimdi Ara

apple store ingilizce oldu yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadasim yeni i5 aldi apple store u bastan turkce kullaniyordu simdi ingilizceye donmus ve apple kullanici sifresini girince kabul etmiyor duzeltmek icin ne yapmamiz gerekiyor yardim edersenuz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• Arada oluyor öyle.Cihazı kapa aç yapınca geçmiyor mu?

Orijinalden alıntı: tanseltan

slm arkadasim yeni i5 aldi apple store u bastan turkce kullaniyordu simdi ingilizceye donmus ve apple kullanici sifresini girince kabul etmiyor duzeltmek icin ne yapmamiz gerekiyor yardim edersenuz sevinirim

Ayarlar a gır appstore u seç appstore hesap adınınnuzerıne tıkla cıkıs yap de sonra yenıden appstore kullanıcı adınla login ol ve appstore u ac duzelmesı lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

slm arkadasim yeni i5 aldi apple store u bastan turkce kullaniyordu simdi ingilizceye donmus ve apple kullanici sifresini girince kabul etmiyor duzeltmek icin ne yapmamiz gerekiyor yardim edersenuz sevinirim

Ayarlar a gır appstore u seç appstore hesap adınınnuzerıne tıkla cıkıs yap de sonra yenıden appstore kullanıcı adınla login ol ve appstore u ac duzelmesı lazım

hocam dedigini soyledim,simdi hic giremedigini soyledi arkadas.hesabi falan sifirlamasin

Spartacus Goodwin Games Graceland Hart Of Dixie The Walking Dead Hawaii Five-0 Last Resort Orange Is the New Black Orphan Black OZ Pretty Little Liars
    Revenge Revolution Sleepy Hollow Banshee Teen Wolf The Following Under the Dome The Secret Circle Battlestar Galactica Dexter Agents of S.H.I.E.L.D
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar sıfırdan hesap açarak sorun düzeltildi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.