Şimdi Ara

apple store dan hep sifre soruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
10.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4 s teleofnumdan apple store dan her uygulama indirdigimde sife soruyor mubarek 8 karaterli ve buyuk harf de var her defasinda zor oluyr yazmak

bunu bir cozumu yok mu dostlar

sifre yazmak istemeyen visor

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store'dan Uygulama İndirirken Sürekli Şifre İstemesi Sorunu

App Store'dan uygulama indirirken sürekli şifre istenmesi, kullanıcılar için can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunla karşılaştığında, uygulamalarını güncellemeleri veya yeniden yüklemeleri gerekir ve bu da zaman kaybına neden olabilir.

Bu sorunun birkaç potansiyel nedeni vardır:

• Yanlış Apple Kimliği Şifresi: Apple Kimliğinin şifresi yanlış girilmiş olabilir.
    • App Store Ayarları: App Store ayarlarında "Uygulamaları İndirmede Her Zaman Şifre İste" seçeneği etkinleştirilmiş olabilir.
    • Cihaz Ayarları: Cihaz ayarlarında "Ekran Süresi" etkinleştirilmiş olabilir ve bu, uygulama yüklemeleri için bir şifre ayarlamayı içerebilir.
    • Kötü Amaçlı Yazılım: Cihazda kötü amaçlı yazılımın varlığı, App Store'dan uygulama indirirken şifre istenmesine neden olabilir.

Sorunu Çözme Adımları:

Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Apple Kimliği Şifresini Kontrol Et: Apple Kimliği şifresinin doğru olduğundan emin ol.
    • App Store Ayarlarını Kontrol Et: Ayarlar > App Store'a git ve "Uygulamaları İndirmede Her Zaman Şifre İste" seçeneğinin devre dışı bırakıldığından emin ol.
    • Cihaz Ayarlarını Kontrol Et: Ayarlar > Ekran Süresi'ne git ve "Uygulama Yüklemeleri" için bir şifre ayarlanmadığından emin ol.
    • Cihazı Tara: Cihazı kötü amaçlı yazılım açısından tara ve varsa kaldır.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, Apple Destek ile iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • visor a yardım etmek isteyen orcun1622

hocam appstoru multi tasking den kapatmazsan şifre girmezsin.Her defasında belki farklı bir yolu vardır ama ben böyle yapıyorum ve sormuyor şifre.
  • sevgili yanlış bilen visor, apple store değil app store :)
  • Yorumlar,telsiz diyaloğu gibi olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olabilen orcun1622 mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Jailbreak varsa PasswordPilot tweak'ı işinizi görür.
    Bu arada ikinci el bölümünde de görüyorum ''xxx xxxx isteyen visor'' yazıyorsunuz bunun nedeni nedir acaba?

Bende çok merak ediyorum bir açıklık

• makaraya bak ya
    Neyse gerekli cevapları aldı sanırım visor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appstore da oturum actiginizda bir sure sifre girmezsiniz, oturumunuz zaman asimina ugradiginda tekrar sifre girmeniz gerekir
    Bu oldukca mantikli birseydir sayin visor, dusunsenize yanlislikla bir sey satin aldiginizda sifre girmeseniz direk satin alir ilk oturumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple stroe kimligi olustururken kredi kartini none yapan visor:)
  • Herkes none yapmiyor iste sorun orada sayin visor, :)
    Bu durumun sebebi tamamen kredi karti ekleyenleri korumak
    Mesela guncelleme yaptiginizda kesinlikle sifre sormaz yada daha once indirdiginiz uygulamayi tekrar indirdiginizde yine sormaz ama yeni bir uygulamayi indirdiginizde soruyor

• Ev ortamında Çoluk çocuğun eline geçtiğinde de şifre sormasa riskler olurdu. Bir wc ziyareti sonunda evin 5 yaşındaki ufaklığı bir sürü paralı oyun indirmiş olabilirdi.

Bunu hayal eden highwaymouse. :)

• Bu çok gıcık bir sorun iPad'e iTunes den birşey indirmek istediğimde her defasında şifre sorması saçma olmuş. Android de googleplay den birşey indirmek istediğinizde eğer uygulama paralıysa şifre ister yoksa ücretsiz uygulamalar için böyle zırt pırt şifre istemez.
    İlk defa iOS kullanıyorum ve üç gündür sinir oldum bu yüzden birşey indirmek istemiyorum. Bu olayı androidde cidden daha mantıklı yapmışlar

• Parmak izi sensörlü modellerde parmak okutmak yeterli oluyor. Ama evet diğerlerinde biraz zorluk söz konusu.

jb'li cihazlarda da Çözümü var...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Parmak izi sensörlü modellerde parmak okutmak yeterli oluyor. Ama evet diğerlerinde biraz zorluk söz konusu.

jb'li cihazlarda da Çözümü var...

Bu da Apple I'n izorla yüksek donanım aldırma politikalarından birisi o zaman kolaylık istiyorsan üst donanım alacaksın. Bu yüzden androidin gözünü seveyim keşke Samsung tab s 800 alsaymışım
    I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 10 Ocak 2015; 23:39:29 >
  • Arkadasin kardesin senen habersiz apple storeu bosaltmasin diye sifre istiyor visor

• Ya cidden çok sinir bozucu birşey hele birde benim gibi uygulama indirip deneme meraklısı biriysen

• Ayarlar-genel-sınırlamalar-alt kısımda satın almalar için parola gerksin yazıyo. Dk yi en fazla 15dk yapabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Visor'dan özür dileyerek Arkadaşlar yeri gelmişken sorayım ben parola kullanmıyorum ama AppStore şifremi parmak izi ile girmek istiyorum bu mümkün değil mi ben çözemedim...

• artik note 4 edge kullannan visor

• Bence Gayet mantıklı yanlışlıkla bir şey satın almanızı önlüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.