Şimdi Ara

Apple Store Çalışanından İlginç Cevap.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yine gittim store a arkadaşımın 4s home tuşu arızası vardı.

Sordum kendim bizzat şu refurbished olayını. Dedim bu verdiğiniz cihazlar refurbished mi ? Yabancı forumlar dahil çoğu forumda okudum bunların refurbished olma olayını,refurbished ama bataryalar sıfır değil mi dedim. Kadın bana dehşetle baktı :D "uzaktan yakından alakası kesinlikle sıfır cihaz bunlar" cevabını verdi. Ben ne oluyor bizim verdiğimiz telefonlara dediğimde ise "geri dönüştürülüyor" dedi. O ne demek peki dedim cevap şu;"parçaları ayıklanıp eritilir" Şaşırdım,hammadde olarak mı kullanılıyor yani bunlar dedim. Net bir cevap vermedi. Sonra da dedi ki tam olarak; "SWAP CİHAZLAR TÜRKİYEDE YASAK,toplama cihaz değil hiçbiri" Bu ne demek şimdi. Bu çalışanlar hayatında hiç forum yüzü görmemiş heralde. Yorumları bekliyorum

ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU

•  Apple Store Çalışanından İlginç Cevap.

2011 yılından beri Apple ürünleriyle içli-dışlı olmuş, kendine Steve Jobs'ı idol belirlemiş, Endüstriyel Otomasyon okumasına rağmen kendini HTML, CSS öğrenmeye adamış, 18 yaşında, bir lise 4 öğrencisi
  • Cumhur Şaker hariç , prada çalışanların hiç birinin geçmiş bir TEKNOLOJİ MAGAZA DENEYİMİ YOK..

RECRUIT TAKIMININ NEREDEYSE TÜMÜ (inditex ) ŞİRKETİNDEN ALINMA ... HanişuZara , Pull and Bear , Berskha filan var ya onlara eleman alanlar . VE BAYAN GENIUS MUDURU DAHA ÖNCE ZARA MAĞAZA MÜDÜRÜYDÜ ( facepalm resmi koyduğumu düşünün ☺️🙊) ...

Bu arada bir bilgi , beni bilirsinizApple'a yakınımdır , işimden dolayı .

AKASYA AVM Recruit Takımı değiştirilmiş baştan aşağı ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Cumhur Şaker hariç , prada çalışanların hiç birinin geçmiş bir TEKNOLOJİ MAGAZA DENEYİMİ YOK..

RECRUIT TAKIMININ NEREDEYSE TÜMÜ (inditex ) ŞİRKETİNDEN ALINMA ... HanişuZara , Pull and Bear , Berskha filan var ya onlara eleman alanlar . VE BAYAN GENIUS MUDURU DAHA ÖNCE ZARA MAĞAZA MÜDÜRÜYDÜ ( facepalm resmi koyduğumu düşünün ☺️🙊) ...

Bu arada bir bilgi , beni bilirsinizApple'a yakınımdır , işimden dolayı .

AKASYA AVM Recruit Takımı değiştirilmiş baştan aşağı ...

appstore açıldı mı orada ne zaman açılacak
    ODTÜ-Elektirik Elektronik----MSI B85M Gaming Anakart,MSI GTX 970 Gaming 4G,İntel Core i5 4590,Hyperx Savage 8GB DDR3 Ram,WD Blue 1TB HDD,Samsung 850 Evo 120GB SSD,Cooler Master Silencio 352 mATX Kasa,Cooler Master G650M 80 Bronze Modüler PSU

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple eskileri eritip, serbet yaptirip dagitiyor San Francisco'da Hepsi refurbish degisimle gelenlerin, aynen elemanin bana dedigi "bu kadar ufak bir sorun icin refurbish cihaz kullanmaya degmez, bence degisim yapmayin". Tabi Amerika'da soyluyorlar bunu acikca bizim memlekette saklamayi secmis olabilirler.
    D750 + Bower 14mm f2.8 + 20mm f2.8d + 35mm f2d + Sigma 50mm f1.4 art + Rokinon 85mm f1.4 + Tamron 90mm f2.8 Macro + 300mm f4d + tc 14 ii + 24-120 f4g Manfrotto 190xprob + Manfrotto 322rc2 + KS-0 Ball Head + Mefoto GlobeTrotter

Nikon fm2n

Lenovo Y50 4k
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Apple eskileri eritip, serbet yaptirip dagitiyor San Francisco'da Hepsi refurbish degisimle gelenlerin, aynen elemanin bana dedigi "bu kadar ufak bir sorun icin refurbish cihaz kullanmaya degmez, bence degisim yapmayin". Tabi Amerika'da soyluyorlar bunu acikca bizim memlekette saklamayi secmis olabilirler.

Saklamayı bırak inkar ediyor swap yasak türkiyede diyor. Nasıl yasak neyi yasak acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.