Apple Şifremi Unuttum 10 Gün Beklicekmiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben unuttugumda aramıstım 1-2 gün beklettiler beni
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gettaBen unuttugumda aramıstım 1-2 gün beklettiler beni
Bende 2-3 kez yanlış girdikten sonra iforget'ten işlem yaptım, 10 gün süre verdi... Hırsızlığa karşı alınmış güzel bir önlem fakat 10 gün nedir o hesapta kullandığım mailim açık işte bildirim gönder arkadaş.
30 gün bekleyen arkadaşım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tabi benim dediğim 3-4 sene önceki olay şimdi uzadıysa bilmiyorum :)
Aklınızda bulunsun, şifrenizi hatırlayamıyorsanız, güvenlik sorunlarının cevabını bilmiyorsanız kesinlikle şifre denemeyin direk sıfırlayın. 3-4 kere yanlış şifre girdiğiniz zaman 10 gün duruma göre daha fazlada bekleyebiliyorsunuz.
Babam şifresini unutmuştu apple support uygulamasından anında değiştirebildik. Uygulama üzerinden işlemi başlatarak deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih_h
Babam şifresini unutmuştu apple support uygulamasından anında değiştirebildik. Uygulama üzerinden işlemi başlatarak deneyin.Telefonu geri yükleme yapmıştım o yüzden açamıyorum. 1 hafta beklicez yapcak birşey yok satıcam zaten bir açabilseydim
quote:
Orijinalden alıntı: frosty9
Bu mesaj silindi.Mesaj gönderdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı