Şimdi Ara

Apple Premium Reseller Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Apple Premium Reseller Nedir ? Ürün Satışı Yaparmı ? Okuduğum Bir Yerde İlk Ürün Modelinden Son Ürün Modeline Kadar Her Apple Ürününü İnceleme Fırsatı Olan Yerlermiş. Ama Asıl Sorum İlk Baştada Belirttiğim Gibi " Apple Premium Reseller Ürün Satışı Yaparmı ? "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adından belli zaten 'Apple Premium Reseller' İlk üründen son ürüne kadar derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Satışta olan bütün modelleri satıyorlar. Ama kalkıp iPhone 2g'yi satmıyorlar veya şuana dek hiç incelemek için olanına da rastlamadım.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • ilk model derken (iphone 2g mesela) en son model olarakta (iphone 5 örneğin.) O anlamda demiştim. Teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: golden_jordan

ilk model derken (iphone 2g mesela) en son model olarakta (iphone 5 örneğin.) O anlamda demiştim. Teşekkür ederim :)

Hayır , dediğiiz gibi bir şey yok. APPLE PREMIUM RESELLER'lar , Apple RETAIL STORE'un olmadığı yerlerde , yatırımcıların talepleri doğrultusunda Apple'ın da uygun görmesi doğrultusunda açılan Apple Mağazalarıdır.

Apple tarafından dizayn ve teftiş edilir ve destekleme verir aynı zamanda.

Soruna gelecek olursak yine öyle birşey yok.Apple'a çıkmış ürünler Store' yok ise direkt bizlere geliyor . Örneğin 10 Haziran'da çıkan Air'lerin Temmuz'un başlarında gelmesi gibi.

Fiyatlar özellikle Bilgisayarlar KDV farkı dahilinde satılıyor.Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin .
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

ilk model derken (iphone 2g mesela) en son model olarakta (iphone 5 örneğin.) O anlamda demiştim. Teşekkür ederim :)

Hayır , dediğiiz gibi bir şey yok. APPLE PREMIUM RESELLER'lar , Apple RETAIL STORE'un olmadığı yerlerde , yatırımcıların talepleri doğrultusunda Apple'ın da uygun görmesi doğrultusunda açılan Apple Mağazalarıdır.

Soruna gelecek olursak yine öyle birşey yok.Apple'a çıkmış ürünler Store' yok ise direkt bizlere geliyor . Örneğin 10 Haziran'da çıkan Air'lerin Temmuz'un başlarında gelmesi gibi.

Fiyatlar özellikle Bilgisayarlar KDV farkı dahilinde satılıyor.Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin .

Çok Teşekkür Ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Almanyadan ip5 getirmeyi düşünüyorum. Veya Almanyada dayım var. Türk vatandaşı. tax free den kdv oranını falan geri alabilir.
    Kutu havaalanında kontrolde açılıyormu ? %18 kdv nin % kaçını geri alabiliyoruz ?

• Tax free de kdv oranını almıyorsun orada üzerine gelen vergiyi geri alıyosun her ülkeye göre değişir oranlar

• Sağolun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.