Şimdi Ara

Apple Musice Geçerek Hata mı Yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 4-5 yıldır spotify kullanıyordum, fakat kullandığım bütün cihazlarımın apple olması ve merakıma yenik düşüp apple musice para verdim (3 aylık bedavayı kullandırtmadı neden bilmiyorum). Öncelikle arayüze alıştım, ara yüzü spotifya göre daha iyi bence. Daha sonra playlist arayışına çıktım ve spotifyda ki gibi userların hazırladığı playlistleri göremediğimi, appleın kendi hazırladıklarında da az şarkı olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Daha sonra bir kaç işlemle spotifyda ki playlistlerimi buraya geçirdim ve aktif bir şekilde kullanmaya başladım. Şarkıları dinlerken bana düzgün önerilerde bulunması için beğendiğim şarkılara kalp attım beğenmediklerimide çarpıladım. Aynı zamanda ilk hesabı ayarlarken sevdiğim türleri ve sanatçıları büyük bir titizlikle seçtim. Fakat bana önerilen şarkıların dinlediğim türlerle uzaktan yakından alakası yok. Genelde yabancı 80ler dinliyorum ama bu arkadaş bana türkçe şarkı önermekte ısrarcı. Sizin için kısmında 20 şarkı öneriyorsa 10 tanesi Türkçe 5 taneside alakasız oluyor. Önerilen bütün sevmediklerimi çarpıladım hala salak saçma şeyler önermeye devam ediyor. Spotifyda tanıdığım şarkı radyosu özelliği apple musicte hiç beğenmedim. Şarkı radyosunu başlatıyorum şarkıdan sonra çalanların hiiç bir alakası yok. Ayrıca playlist içi aramada yapamıyorum. Şuana kadar apple tv ile çalışması ve ses kalitesi dışında bir artı göremedim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lydonuis -- 5 Eylül 2017; 23:41:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam valla ben memnunun bu zamana kadar çok şarkı keşfettim şurdan bi öneri

     Apple Musice Geçerek Hata mı Yaptım? yokumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata etmişsiniz. Şu sıralar apple gibi koca şirketin kıçı kırık müzik şirketleriyle olan lisans sorunları yüzünden mb harcayıp indirdiğimiz müzikleri dinleyemiyoruz. Spotify a geçicem bende üyelik bitsin diye bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef Apple music yeni müzik keşfetme konusunda spotify kadar başarılı değil. Son bir yılda çok fazla dinlediğim şarkılar spotify ın önerdikleri ve adını bile hiç duymadığım grup ya da şarkıcılardı. Apple music e geçtikten sonra 1 tane bile şarkı keşfetmişliğim yok. Ben siri entegresi nedeniyle geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz hata mı ettiğinizi veya doğru yaptığınızı kendi başınıza anlamıyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 13:54:28 >
  • Ben nedense şarkı önerme olayını sevdim

    Sanırım benim şarkı odaklı değilde sanatçı odaklı gitmemden kaynaklanıyor. Birbirine benzeyen sanatçıları öneriyor.



    Halseyi ilk defa dinledim bugün. Bayıldım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidli cihazımda Apple Music kullanıyorum varın gerisini siz düşünün hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ikisini de kullandım kesinlikle Spotify.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple music'i 3 dakika kadar kullandım ısınamadım. Keşfet kısmını sevmeyen çok var. Spotify'ın viral kısmında tanımadığım çok şarkıcıyı keşfettim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify tabi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple music çarşamba cuma Pazar günü sana özel liste sunuyor zaten.Fakat şu var kullandıkça seni tanıyor ve zevkine göre playlist albüm ve yeni çıkan şarkıları öneriyor zaten.En az 3 ay kullanmış olmalısınki otursun.Kullanıcı playlist paylaşımı olayını iOS 11 ile zaten aktif olacak.Arkadaşlarının listesini görme takip etme olayı bile var olacak.Öneride istemediğin bir şarkı kişi çıkarsa sevmedim diye işaretlersen tekrar gelmiyor.Ve Apple tv enteğrasyonu sayesinde direk dinleyebilirsin.Yani Spotify gibi bağlantı ile değil direk ordan dinlemek ve bir çok tv proğramı ve müzik içerikli filmi bulabiliyorsun.Şarkı videoları da var ama iOS 10 saklı gibi.IOS 11 gün yüzüne çıkacak.Takip ettiğin sanaçıların paylaşımlarını görebilirsin yorum bile yapabilirsin.Yanlız bu özellik galiba TR aktif değil.Spotify bir palylist en fazla 1000 şarkı sınırı var bu kötü yani.Bir eleştiride misal Spotify bir arkadaş senin hesabından dur bir bakayım şu varmı dediği an olay bitmiştir.Artık nasıl bişi ise hep sana o sevmediğin sanatçıya benzer önerilere boğuyor.3 sene kullandım Spotify ve Apple music çıktığından beri.Bence Apple Music bana çok daha iyi uyuyor. Aklıma başka bişi daha geldi forumda Apple Music kullananlar müzik keşfetmek için IOS 11 ile profil oluşturup playlist paylaşma bir birini takip etmek için bir başlık olabilir. Şu meşhur TIDAL bir yorum yazayım.Hi Fi Ses kalitesi çok iyi lafım yok.Fakat sanki Jay z aile platformu gibi rap ağırlıklı listeler yapıp sürekli Jay z pompalıyor.Misal rock ağırlıklı dinliyorum adam tutup rock listesine bile Jay z koyuyor bide hatununu ve arkadaşlarını.Dünya listelerinde bile her kulvarda Jay z var.Keşvet kısmına bile girmiyorum Jay z keşfetmeyi seviyorsan sorun yok yani.20 euro verip rap sevmeyen özellikle Jay zden nefret eden kişi kullanmamalı.Bir yıl kullanmış biri olarak hüsran bırakıyor. Video canlı konser olayı 1080p ama değmiyor yani.Hayal kırıklığıdır.Her müzik platformunu deneyip uyanı seçmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2017; 13:50:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spotify bence arayüz olarak daha hoştu keşfet ksımı biraz daha (sadece biraz) iyidi. Ben de apple musice 10 ay önce geçtim öneriler felan baya oturmaya başladı. Siri entegrasyonu ve şarkı sözleri (Musixmatch desteği de) olduğu için geçtim ve genel olarak memnumun. 2 hafta önce Calvin Harris,Sia,Rihanna vb. Şarkıcıların şarkıları oynatılmıyordu. Geçen hafta düzeltiler. Lisans işini daha iyi oturtup arayüzü de siyah yaparlarsa bence çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple müzük kullanıyorum spotify den daha sadece ve kullanışlı geldi bana rakiplerine göre daha çok yeni bir platform ama yakın zamanda ciddi bir güncelleme ve değişim olacağını okudum
  • Turkcell aboneleri; Hücresel veri kullanarak müzik dinliyorsa Fizy Öneririm. Bazı paketler kotadan yemiyor(muş)
  • Biraz hort olacak fakat yinede yazayım.

    Apple music artık oturdu önerdiği parçalar ve listeler bana göre. Arada bir dönüp dolaşıp aynı şeyleri önersede sıkıntı yok. Türkçe şarkı konusunda apple desteği aradım sorunu söyledim çözmeye çalışacaklarını söylediler ve ertesi önerilerim. Onlara anlattığım gibi oldu. Suanlik memnunum insallah ileride bir sıkıntı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.